You are here

Taller 'Sopar amb Pellegrino Artusi: el primer llibre de receptes italià' *NOU*

La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene és el primer receptari italià; publicat l’any 1891 i escrit per Pellegrino Artusi, que va ser un gran apassionat de la cuina i la literatura. Amb aquest llibre va tenir el mèrit de recopilar receptes de tota Itàlia, donant visibilitat a un enorme mosaic de tradicions regionals. Descobrirem les característiques d’aquest receptari que va ser un punt d’inflexió a la història de la gastronomia italiana, i prepararem un plat seguint la recepta original: Tagliatelle verds d’espinacs amb un ragú tradicional a la bolonyesa. T’esperem per preparar un plat autènticament tradicional!

(*Activitat amb suplement).

Professora: Sara Sandrino

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cívic Urgell

Adreça:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona

Notícies

Breus Sant Andreu

12/07/2024

Cultura i lleure. Breus de Sant Andreu premia quatre obres de microteatre que es representaran a la Fabra i Coats

Consulta la programació del FABRESTIU 2024!

04/07/2024

Cultura i lleure. Comencem amb la nova programació de Fabrestiu 2024!

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.