You are here

La Pedrera Night Experience

Reobriran el dia 15 de juliol de 2020

Rutes. Visita guiada que es tanca amb una espectacular experiència al terrat dels guerrers.

La Pedrera Night Experience us proposa una visita guiada nocturna, en grups reduïts, per diferents espais de la Casa Milà. Descobrireu que la Pedrera és una obra mestra de la natura, l’essència de l’obra de Gaudí.

Amb l’acompanyament d’un guia, es visita el pati de les flors i de les papallones i l’àtic de la balena (situat a les golfes), que acull l’exposició “Gaudí i el terrat dels guerrers”.

Al llarg del recorregut veureu diverses projeccions, que s’acaben amb un videomapatge al terrat de l’edifici, on s’aprofita la singular arquitectura d’aquest espai per viatjar a l’origen de la vida. Es tracta d’un espectacle visual i immersiu amb projeccions als badalots i una il·luminació i una banda sonora especials. I per acabar la vetllada, una copa de cava i dolços al pati de les papallones, al carrer de Provença.

La visita és accessible amb cadira de rodes, tret de l’espectacle final al terrat dels guerrers.

La Pedrera ofereix també un paquet que combina la visita nocturna La Pedrera Night Experience i un sopar al Cafè de la Pedrera. El sopar es pot fer abans o després de la visita.

Horaris


Amb aquesta entrada faràs una visita guiada nocturna per diferents espais de La Pedrera, en grups reduïts, i acabaràs vivint una espectacular experiència al terrat dels guerrers.

Descobriràs que La Pedrera és una obra mestra de la natura, l´essència de l´obra de Gaudí.

Acompanyat/da d´un guia visitaràs el pati de les flors i de les papallones, l'àtic de la balena (situat a les golfes) i que acull l´exposició Gaudí i el terrat dels guerrers. Al llarg del recorregut veuràs diverses projeccions que tindran com a culminació un videomapping al Terrat de l´edifici de Gaudí, on s´aprofita la singular arquitectura d´aquest espai per fer un viatge a l´origen de la vida.

Un espectacle visual únic amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat. I per acabar la vetllada, copa de cava i dolços al pati de les papallones, al carrer Provença.

Viu un espectacle immersiu i sorprenent, absolutament únic, a la Casa Milà, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Visita accessible amb cadira de rodes, excepte l'espectacle final al terrat dels guerrers.

Visita nocturna + sopar al Cafè de La Pedrera

La Pedrera ofereix un paquet per fer la visita nocturna La Pedrera Night Experience i sopar al Cafè de La Pedrera. Una proposta cultural i gastronòmica de qualitat per gaudir d´una experiència inoblidable a la Casa Milà!

Abans o després de la visita nocturna pots sopar al Cafè de La Pedrera. No et perdis aquesta oportunitat única per visitar La Pedrera de nit i arrodonir la vetllada amb un sopar amb vistes al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Fundació Catalunya La Pedrera

Adreça:
C Provença, 261*265
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...

Notícies

L'Altre Festival 2020

16/07/2020

L’Altre Festival és un esdeveniment cultural internacional que promou la col·laboració entre dos sectors: les Arts Escèniques i la Salut Mental.

#FABRAESTIU2020#EDICIÓESPECIAL: Els primers resultats del Taller de Taller Mindcraft, Fabra i Coats i Sol i Ombra

10/07/2020

Durant el taller s'han intervingut 5 localitzacions diferents del Recinte de Fabra i Coats

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.