You are here

Exposició "ExpoDret: 'Veus de resiliència: dones gitanes en lluita"

Tornar

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sedeta.

Les dones i les nenes gitanes sovint estan excloses dels processos de consulta i presa de decisions sobre legislació, polítiques i programes, inclosos els que estan dissenyats específicament per abordar la seva situació. Això contribueix a la manca o una perspectiva limitada de les dones i les nenes gitanes en les polítiques de gènere, d’inclusió social o gitanes, cosa que dificulta encara més l’accés igualitari de les dones gitanes als recursos i la seva plena participació en tots els àmbits de la vida pública i privada. 

Aquesta exposició ofereix una visió profunda sobre la vida de les dones gitanes, i posa de manifest la seva força, resiliència i lluita incessant pels drets humans. A través d’imatges poderoses, celebrem la riquesa i la diversitat de la cultura gitana, alhora que analitzem els reptes que planteja l’antigitanisme. Cada fotografia convida a la reflexió, fomenta la solidaritat i recorda que la defensa dels drets de les dones gitanes és essencial per construir una societat més justa i inclusiva. 

Aquesta activitat es fa dins del marc del

  • projecte “Amare Xakaj, Manuiskane Hakaja” (traducció del romaní: “Els nostres drets son drets humans”)
  • 31a Setmana Cultural Gràcia amb la Mediterrània, organitzada per Centre Cívic La Sedeta.

Organitza: Associació RROMANIPE’S

Centre Cívic La Sedeta

Adreça:
Carrer de Sicília, 321
:
Gràcia
Barri:
el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Població:
Barcelona

Notícies

Participa als correfocs de la Festa Major de Sant Andreu de manera segura

19/11/2024

Consulta el recorregut dels correfocs de la festa

Festival Dau Barcelona 2024 13è Festival del Joc

14/11/2024

DAU Barcelona torna aquest 2024 amb un propòsit clar: consolidar-se com el referent dels jocs de taula a la ciutat i explorar nous horitzons en aquest apassionant univers.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.