You are here

36a. Exposició d'Orquídies Exòtiques

Us recordem la nostra EXPOSICIÓ D'ORQUÍDIES EXÒTIQUES, que tindrà lloc el proper cap de setmana (3 i 4 de juny) a l'ESPAI JOSEP BOTA (Recinte Fabra i Coats)

La 36a Exposició d’orquídies exòtiques torna aquest any 2023 amb tallers, demostracions i conferències sobre l’apassionant món de les orquídies.

L’associació catalana: “amics de les orquídies”, està formada per grans amants d’aquest tipus de plantes.

Durant l’any organitzem activitats de tota mena, com per exemple: Reunions mensuals, sortides al camp a veure les seves pròpies orquídies, sortides a l’estranger per assistir a exposicions tant europees com internacionals, comanda conjunta de plantes a viveristes reconeguts.

Notícies

7ª EDICIÓN DEL ACCIÓ CULTURA VIVA

18/09/2023

Un festival organitzat col·lectivament centrat en projectes arrelats a la ciutat i que es gaudirà en tres escenaris de Sant Andreu

La Fabra, escenari del II Fòrum d'Aliances d'Universitats Europees

12/09/2023

L'objectiu de la trobada, que se celebrarà els dies 14 i 15 de setembre, és oferir un espai de diàleg i intercanvi d'idees per abordar els temes més importants que afecten el continent.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.