You are here

7ª EDICIÓN DEL ACCIÓ CULTURA VIVA

Un festival organitzat col·lectivament centrat en projectes arrelats a la ciutat i que es gaudirà en tres escenaris de Sant Andreu

Un festival organitzat col·lectivament centrat en projectes arrelats a la ciutat i que es gaudirà en tres escenaris de Sant Andreu

L’Acció Cultura Viva arriba a la seva setena edició amb una programació configurada a partir de la convocatòria oberta a la que hi van optar més de 600 propostes. Durant tres dies, del 22 al 24 de setembre, també hi haurà un espai amb activitats i tallers participatius, una tertúlia sobre models de festivals musicals, la Fira del Disc Independent, diversos espais gastronòmics, programes de ràdio i molt més.

L’Acció Cultura Viva vol ser un espai amable per a totes les veïnes i veïns de la ciutat i pels artistes i totes les persones que s’han involucrat en la seva organització i el fan possible. L’Acció Cultura Viva és un projecte pensat, organitzat i produït col·lectivament pel teixit musical i cultural de la ciutat amb l’impuls de l’Institut de Cultura de Barcelona, el suport de la Direcció d’Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sant Andreu.

https://www.barcelona.cat/lamerce/es/programa

Notícies

Les peces del Recinte

09/11/2023

Amb motiu de “La Fabramajor 2023” dins la Festa Major de Sant Andreu del Palomar, els dies 30 de novembre i 1 de desembre es celebrarà al recinte Fabra i Coats “Les peces del Recinte”.

Nova edició del 42, el Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona

07/11/2023

La tercera edició d’aquesta cita clau per a les literatures no realistes tindrà lloc del 8 al 12 de novembre a la Fabra i Coats.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.