You are here

La Fira Literal celebra enguany el seu desè aniversari

Cultura i lleure. La fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la 10a edició entre els dies 24 i 26 de maig al recinte de la Fabra i Coats. A més, durant els dos primers dies tindrà lloc Literal PRO, l’espai professional de la fira.

La fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la 10a edició entre els dies 24 i 26 de maig al recinte de la Fabra i Coats. A més, durant els dos primers dies tindrà lloc Literal PRO, l’espai professional de la fira; i el segon i tercer dia, la fira oberta al públic.

Literal esdevindrà enguany un espai de reflexió que tindrà com a fil conductor el paper del feminisme per aconseguir una transformació radical del món. Per aquest motiu es comptarà amb la participació de personatges com Angela Davis, Vandana Shiva, Rita Segato, Sara Ahmed i Marina Garcés, que s’ocuparà de la inauguració. A més, també s’hi podrà trobar un espai dedicat a l’expressió artística amb espectacles de música i poesia, una zona adreçada a les famílies amb espectacles pels més menuts i una zona dedicada a la restauració amb experiències cooperatives, artesanes i d’ajuda solidària.

El recinte de la Fabra i Coats es convertirà així en la ciutat dels llibres radicals, amb la presència de les editorials, els escriptors i els lectors que es podran trobar per debatre, fer-se preguntes i abordar dubtes. El resultat seran converses que abordaran els temes més candents del moment. Es podrà participar en debats entre els protagonistes dels conflictes socials i les millors analistes nacionals i internacionals.

Deu anys promovent les idees i els llibres radicals

LITERAL atreu des de la seva primera edició més de 10 mil amants de la literatura i el pensament que vol anar a l’arrel. Un centenar d’editorials han exhibit en cada edició de la fira prop de 5 mil títols, entre novetats i fons editorial, amb una seixantena de presentacions i actes a la fira. Alguns autors destacats que han participat en edicions anteriors són Guy Standing, Leila Khaled, Tariq Ali, Svetlana Aleksievitx, Nanni Balestrini, Elaine Brown, Silvia Federici i Norman Ajari

Notícies

L'Altre Festival, el festival d'arts escèniques i salut mental, arriba a la Fabra i Coats del 31 de maig al 2 de juny

24/05/2024

Imagina un Altre món. Un món sense etiquetes, ple de diversitat i accessible per a tothom. Un món habitat per les arts escèniques. Benvinguda a l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental!

La Fira Literal celebra enguany el seu desè aniversari

15/05/2024

Cultura i lleure. La fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la 10a edició entre els dies 24 i 26 de maig al recinte de la Fabra i Coats. A més, durant els dos primers dies tindrà lloc Literal PRO, l...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.