You are here

La Fàbrica de Creació i el Centre d'art tornen a obrir

Cultura. Els espais es tornaran a posar en marxa el dimarts 9 de juny. Prèvia obertura, s’ha fet una desinfecció de tots els espais i s’han instal·lat mampares i dispensadors de gels hidroalcohòlics

Els espais es tornaran a posar en marxa el dimarts 9 de juny. Prèvia obertura, s’ha fet una desinfecció de tots els espais i s’han instal·lat mampares i dispensadors de gels hidroalcohòlics. S’han delimitat els espais amb les condicions d’accés (diferenciant entrades i sortides) i de circulació (garantint la distància de 2 metres) necessàries.

Accés del públic al Centre d’Art

Els horaris del Centre d’Art queden modificats de manera temporal. L’obertura es concentra a horari de tarda de dimarts a divendres, de 16 a 21h. La resta es manté igual: dissabtes de 12 a 20h, i diumenges i festius d’11 a 15h.

Les visites a les exposicions es faran de forma lliure i individual, a través d’un recorregut degudament indicat a l’entrada. L’aforament a les sales d’exposició queda reduït a 1/3, amb la qual cosa el màxim permès a cada sala serà de 16 persones. S’anul·len les visites guiades del cap de setmana.

Les exposicions actuals, Succeeix cada dia i La biblioteca infinita, s’amplien fins al dia 11 d’octubre i les activitats programades es reprogramen per més endavant. Pel que fa a Succeeix cada dia, queden inhabilitades dues obres en vídeo (Artificial i Traduçoes do original) que es podran veure aquí i aquí a partir del dia 9 de juny. En relació a La biblioteca infinita es descarta la visita a l’obra-esdeveniment de la planta 3, ja que comportava una interacció amb el visitant i no es podrien respectar les mesures de prevenció de l’actual situació (mantenir distància física, evitar tocar objectes, etc.). Els respectius fulls de sala i el diari Grans Esperances, creat per a la inauguració, estaran a disposició al web del Centre.

La senyalística i el personal de sala informaran al visitant d’aquests canvis i de les opcions d’accés en línia de tots els continguts cancelats.

Serà obligatori l’ús de mascaretes durant tota la visita i es disposarà de gels hidroalcohòlics a l’entrada del Centre.

Accés de residents a Fàbrica de Creació

Els horaris d’obertura de la Fàbrica de Creació seran els següents: de dilluns a divendres de 9 a 22h i dissabtes de 10 a 21h. Diumenges tancat.

S’ha elaborat un Pla de retorn que s’ha enviat a totes les i els residents amb les mesures de protecció emeses per les autoritats competents, i que serà d’obligat compliment per accedir a la Fàbrica.

La reactivació de l’activitat serà progressiva. En aquest primer moment, s’activa l’accés de les persones, entitats i associacions residents, amb la limitació d’un terç de la capacitat màxima de cada espai i garantint la distància de seguretat de 2 metres. Per això, cada persona, projecte o entitat resident haurà de presentar un Pla de restabliment de treball. Amb aquesta informació es farà una previsió d’usos segons els espais i es controlarà l’aforament. Per això caldrà identificar-se amb nom i cognoms al taulell d’informació.

A excepció del buc 8 a la P2, que disposa de doble porta, els bucs i la Ràdio Fabra queden temporalment anul·lats per no disposar de prou condicions de ventilació.

Quan es puguin realitzar activitats de petit i mitjà format amb públic, només es faran amb inscripció prèvia.

Serà obligatori l’ús de mascaretes als espais comuns i es disposarà de gels hidroalcohòlics.

Notícies

#FABRAESTIU2020#EDICIÓESPECIAL: Els primers resultats del Taller de Taller Mindcraft, Fabra i Coats i Sol i Ombra

10/07/2020

Durant el taller s'han intervingut 5 localitzacions diferents del Recinte de Fabra i Coats

#FABRAESTIU2020#EDICIÓESPECIAL: AMICS DE LA FABRA I COATS-FOTOGRAFIES JOCS TRADICIONALS I POPULARS ALS FABRAESTIUS

09/07/2020

Jocs tradicionals i Populars al Fabraestiu organitzats pels Amics de la Fabra iCoats

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.