You are here

La Mercè arriba a la Fabra i Coats amb el BAM Cultura Viva

Cultura. L'aforament està limitat per la covid-19 i i les entrades ja estan esgotades. El festival s’adapta al context de pandèmia en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats.

El festival s’adapta al context de pandèmia en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats. Així, es podrà gaudir de més de vint propostes artístiques de proximitat, en un espai amable i relaxat, per a tots els públics i tots els gustos. Per complir amb les mesures de prevenció de la covid-19, aquest any se’n replantegen els espais i es presenta amb un aforament més reduït.

L’edició d’enguany inclourà les actuacions, els espectacles i les activitats de Maat, Pieces ZX, Bounties, Linalab & NotMe, Bichos do Brasil, Paolo Angeli i Jorge da Rocha, SAffrAn!, Pivot i VISE, Presagio 2.7, Las Ninyas del Corro, Indee Stylah, el showcase de Sunkusi, DANI, Sones de Marimba, Juliette Robles, Hamsa Hamsa, Banana Sound Cartel, Mancha ‘E Plátano i Manglar.

Durant tota la tarda de dissabte també es podrà passejar per la Fira del Disc Independent, que un cop més reunirà segells independents i de proximitat.

L’aforament està limitat per la covid-19 i i les entrades ja estan esgotades.

Notícies

FESC 2020 Edició Virtual

23/10/2020

En aquesta IX edició de la FESC volem mostrar com l’ESS està contribuint a la urgent i imprescindible transició ecosocial que necessita el planeta, i reflexionar sobre els reptes que ens cal superar per poder contribuir...

Portes obertes a Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació en motiu del 48 OpenHouse.

22/10/2020

El cap de setmana del 24 i el 25 d'octubre, Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació obrirà les portes amb motiu de l'edició 2020 del 48H Open House, el festival d'arquitectura de la...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.