You are here

"La Música del Record"

Dissabte 30 de setembre de 2023 a 18h, la Banda Simfònica de Barcelona de l'Associació Musical Andreuenca

“El dissabte 30 de setembre de 2023 a 18h, la Banda Simfònica de Barcelona de l’Associació Musical Andreuenca oferirà un concert titulat “La Música del Record”. La direcció anirà a càrrec d’Antonia Luengo (directora titular) i de Daniel Hurtado. El projecte és la continuació de les activitats que la BSB realitza des del 2018 en col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall i va dirigit especialment a malalts i cuidadors de persones amb Alzheimer, tot i que està obert al públic en general.
La música no és un luxe per als malalts que pateixen Alzheimer, és una necessitat. La Música té un poder que altres activitats no presenten: desvia el focus d’atenció de la persona d’aquells estímuls que no pot interpretar, a uns altres que per a ella tenen sentit (les obres sempre es trien seguint aquest criteri). Els records musicals són els últims que es perden i ofereixen als malalts un efecte calmant i afavoreixen l’autoestima, per això aquest programa dirigit també als cuidadors, perquè quan l’Alzheimer entra en una casa, tot s’atura i els cuidadors també necessiten estones d’esbarjo com les que oferim.
Per últim, hi ha també un desig de conscienciació social, de sensibilització envers una malaltia que a tots ens pot afectar.

Notícies

Les peces del Recinte

09/11/2023

Amb motiu de “La Fabramajor 2023” dins la Festa Major de Sant Andreu del Palomar, els dies 30 de novembre i 1 de desembre es celebrarà al recinte Fabra i Coats “Les peces del Recinte”.

Nova edició del 42, el Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona

07/11/2023

La tercera edició d’aquesta cita clau per a les literatures no realistes tindrà lloc del 8 al 12 de novembre a la Fabra i Coats.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.