You are here

L'acte central del 8M de la ciutat de Barcelona enguany serà al districte de Sant Andreu

L'espai Bota del Recinte Fabra i Coats acollirà, el dissabte 18 de març, el lliurament dels Premis 8 de Març - Maria Aurèlia Campany i una performance col·lectiva amb les dones que han participat en diversos tallers sobre llibertat sexual.

L'espai Bota del Recinte Fabra i Coats acollirà, el dissabte 18 de març, el lliurament dels Premis 8 de Març - Maria Aurèlia Campany i una performance col·lectiva amb les dones que han participat en diversos tallers sobre llibertat sexual.

En una estratègia per descentralitzar la programació del 8 de Març, el Dia de les Dones, l’Ajuntament de Barcelona portarà a terme l’acte central de tot el cicle al Districte de Sant Andreu. L’acte serà el proper 18 de març, a les 17.30 h, a l’Espai Bota del Recinte Fabra i Coats i comptarà amb diverses propostes.

En primer lloc, durant l’acte es lliuraran els Premis 8 de Març – Maria Aurèlia Capmany, que reconeixen les iniciatives i projectes orientats a la defensa i promoció dels drets de les dones, amb una temàtica diferent cada any. Amb el lema “El desig irrefrenable de llibertat”, l’objectiu del premi de l’any 2023 és donar suport a projectes que permetin avançar en el lliure desenvolupament de la llibertat sexual de les dones en tota la seva diversitat, i garantir els seus drets sexuals i reproductius.

A continuació, l’acte oferirà el concert del grup musical Las Karamba, integrat per dones i residents a la Fabra i Coats. Podeu conèixer-les i escoltar la seva proposta fent clic en aquest enllaç.

Després, el públic podrà gaudir amb la intervenció artística col·lectiva a càrrec de les dones dels set barris del districte de Sant Andreu que han participat en diversos tallers en què han reflexionat entorn de la temàtica d ela llibertat sexual. L’actuació serà una peça amb la informació recollida durant els tallers amb l’objectiu de manifestar les realitats i vivències de les persones implicades.

Notícies

36a. Exposició d'Orquídies Exòtiques

30/05/2023

Us recordem la nostra EXPOSICIÓ D'ORQUÍDIES EXÒTIQUES, que tindrà lloc el proper cap de setmana (3 i 4 de juny) a l'ESPAI JOSEP BOTA (Recinte Fabra i Coats)

Canvis de col·legis electorals a Sant Andreu

23/05/2023

Ajuntament. Sant Andreu és el territori amb més canvis per aquestes municipal 2023.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.