You are here

Literal: Arriba la cita primaveral amb el pensament crític

Cultura. Els dies 20 i 21 de maig tindrà lloc la 9a edició de la fira a la Fabra i Coats.

Els dies 20 i 21 de maig tindrà lloc la 9a edició de la fira a la Fabra i Coats.

Des de 2015, cada mes de maig es celebra a Barcelona la Literal, la fira d’idees i llibres radicals, on es reuneixen editorials, llibreries, autores, traductores, il·lustradores, bibliotecàries i lectores per compartir el gust lector i les idees radicals que han de fer del món un lloc millor.

En aquesta edició hem reunit a un centenar d’editorials independents i una desena de llibreries cooperatives, que exposaran els seus catàlegs els dies 20 i 21 de maig als exteriors del recinte de la Fabra i Coats de Barcelona, on també s’han programat una setantena d’activitats per a públic adult i familiar. L’entrada és gratuïta i no s’ha de fer cap reserva prèvia.

«Sovint, entre el dir i el fer hi va un bon tros de carrer», Víctor Català 

Literal dedica el cartell de la 9a edició de la fira a Caterina Albert i Paradís. Coneguda pel seu nom de ploma, Víctor Català, l’escriptora ens recorda que “sovint, entre el dir i el fer hi va un bon tros de carrer”. Literal es celebrarà la setmana anterior a les eleccions municipals. És un bon moment per parar a reflexionar sobre la importància de passar del dir al fer, en un moment en el qual, massa vegades, les paraules i les accions no van de la mà.

Notícies

"La Música del Record"

26/09/2023

Dissabte 30 de setembre de 2023 a 18h, la Banda Simfònica de Barcelona de l'Associació Musical Andreuenca

7ª EDICIÓN DEL ACCIÓ CULTURA VIVA

18/09/2023

Un festival organitzat col·lectivament centrat en projectes arrelats a la ciutat i que es gaudirà en tres escenaris de Sant Andreu

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.