You are here

“Obert per obres” MUHBA Fabra i Coats. El museu del treball de Barcelona

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

La Nau F de la Fabra i Coats, de Sant Andreu, acull l’espai del MUHBA dedicat al treball i la ciutat que comptarà amb l’arxiu dels Amics de Fabra & Coats.

La Nau F de la Fabra i Coats, de Sant Andreu, acull l’espai del MUHBA dedicat al treball i la ciutat que comptarà amb l’arxiu dels Amics de Fabra & Coats i espais expositius amb objectes dels més diversos sectors del món laboral.

L’obra ha estat fruit d’un llarg procés en el qual hi han participat, de la mà del MUHBA i del Districte de Sant Andreu, entitats memorialistes, com l’Associació d’Amics i Amigues de la Fabra i Coats i la Fundació Maquinista-Macosa.

Amb motiu del 80è aniversari del MUHBA es farà un “Obert per obres”, el proper dissabte 25 de març, a les 11.30 hores, on es podrà visitar l’estat dels treballs, molt avançats, de la Nau F i la Sala de Calderes, amb el Districte de Sant Andreu, els Amics de la Fabra i d’altres entitats, així com la inauguració de dues exposicions commemoratives del món del treball “Fabra i Coats, empresa i treball” i “Fabricar Barcelona”.

L’acte estarà presidit per la regidora del Districte de Sant Andreu, Lucía Martín, i el Regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa, acompanyats per Amics i Amigues de la Fabra i Coats i el director del MUHBA, Joan Roca, entre d’altres.

Per a qualsevol altra informació: 93 256 21 22 (de dilluns a divendres feiners, de 10 a 14 i de 16 a 19 h).
informaciomuhba@bcn.cat

 

ELS DIVENDRES , DISSABTE I DIUMENGE, EL HORARIS DE VISITES, AL MUSEU DE LA FABRA:

DIVENDRES 10 a 14h i 16 a 19h

DISSABTES I DIUMENGES MATÌ,  DE 11:00 A 15:00H.  I  TARDA  DE 16 A 18:00H.

ESTARÀ OBERTA FINS EL 15 DE MAIG

Notícies

Canvis de col·legis electorals a Sant Andreu

23/05/2023

Ajuntament. Sant Andreu és el territori amb més canvis per aquestes municipal 2023.

Literal: Arriba la cita primaveral amb el pensament crític

16/05/2023

Cultura. Els dies 20 i 21 de maig tindrà lloc la 9a edició de la fira a la Fabra i Coats.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.