You are here

Patis x Clima

Un programa desenvolupat pel globus vermell

L’any 2017 inicia Patis x Clima, un programa desenvolupat pel globus vermell per a concentrar en un sol eix les diferents accions que duem a terme entorn de la renaturalització d’espais i entorns educatius, tant a nivell legal-administratiu com en qüestions pràctiques d’acció comunitària, pedagògica i de disseny. Al mateix temps, promovent la cura de l’entorn facilitant el desenvolupament d’ambients més sostenibles i resilients.

Amb el suport inicial de la Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica d’Espanya, El globus vermell a través d’aquesta web va recollint, any rere any, les experiències de totes les accions que desenvolupem, des de jornades divulgatives i formacions fins al disseny col·laboratiu o l’execució de l’adequació d’espais i entorns educatius i la generació de comunitats al seu voltant.

Per a conèixer detalladament tots els projectes i accions entorn d’aquest eix, pots consultar els diferents apartats d’aquesta web Patis x Clima.

Notícies

Les millors activitats per viure la Diada de Sant Jordi en família

18/04/2024

Durant aquests dies hi haurà contacontes, passis de pel·lícules, tallers i un llarg etcètera d'activitats per gaudir de la cultura en família.

No et perdis les activitats que formen part de l’exposició: Si plou així, que no escampi!

11/04/2024

El diumenge 28 d’abril i el dijous 9 de maig hi haurà dues visites comentades que formen part de l’exposició: Si plou així, que no escampi! Serà una oportunitat per descobrir més sobre aquesta mostra col·laborativa.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.