You are here

SEMINARI D’INNOVACIÓ EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

Els Seminaris d’Innovació en Atenció Primària (SIAP), són trobades multiprofessionals que faciliten la participació i l’aprenentatge tant a distància com presencial.

Són activitats autogestionades, lliures de fums industrials, sense ànim de lucre i d’inscripció gratuïta. S’hi pot participar des de qualsevol lloc del món i en qualsevol idioma. Les llengües són ponts que ens connecten, no barreres que ens separen. Estan oberts a estudiants, residents, professionals sanitaris i tothom en general.

Els Seminaris, coordinats per l’Equip CESCA, se celebren des de 2005 a diferents ciutats del món i ja porten 50 edicions (51ª amb el #SIAPBCN24). Els SIAP ofereixen una innovació pedagògica constant per facilitar la participació i l’aprenentatge a distància i presencial, de manera que es pugui millorar el treball clínic diari amb nous coneixements i/o noves formes d’organització. En ells es proposa revisar de manera crítica i formativa qüestions clau de salut, clínica, epidemiologia, ètica, etc. Els temes tractats són molt variats.

 

Tota la programació a: https://siapbarcelona2024.wordpress.com/programa/

Notícies

No et perdis les activitats que formen part de l’exposició: Si plou així, que no escampi!

11/04/2024

El diumenge 28 d’abril i el dijous 9 de maig hi haurà dues visites comentades que formen part de l’exposició: Si plou així, que no escampi! Serà una oportunitat per descobrir més sobre aquesta mostra col·laborativa.

Nova programació del Recinte Fabra i Coats

02/04/2024

Programació d'abril a juliol Ja podeu trobar tota la informació de les activitats que es duran a terme aquesta primavera, al Recinte @FabraiCoats

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.