You are here

VI Retromaniacs Arcandreu

VI Retromaniacs Arcandreu – 4 i 5 de Maig a Barcelona

Torna l’esdeveniment Retro més Entranyable i Ochentero de la Ciutat Comtal: RETROMANIACS ARCANDREU! Els pròxims 4 i 5 de maig en l’Espai Josep Bota de l’antic recinte de la Fabra i Coats, com sempre en el barri i antic poble: Sant Andreu de Palomar (Barcelona), celebrarem la sisena edició del vostre esdeveniment preferit. Perquè amig@, aquest esdeveniment no és només de Retrogamers és també per a aficionats als Videojocs i al Pinball en general i per a les famílies que vulguin passar una bona estona veient i provant aquells sistemes d’oci electrònic que gaudim en el segle XX, cultura, al cap i a la fi, a l’abast de tots. Enguany li retem homenatge al videojoc Mikie de Konami que compleix 40 anys i del qual us estem preparant una bona sorpresa. També tindran el seu homenatge les Consoles Sega Saturn i Sony Playstation que compleixen totes dues 30 anys.

Notícies

L'Altre Festival, el festival d'arts escèniques i salut mental, arriba a la Fabra i Coats del 31 de maig al 2 de juny

24/05/2024

Imagina un Altre món. Un món sense etiquetes, ple de diversitat i accessible per a tothom. Un món habitat per les arts escèniques. Benvinguda a l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental!

La Fira Literal celebra enguany el seu desè aniversari

15/05/2024

Cultura i lleure. La fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la 10a edició entre els dies 24 i 26 de maig al recinte de la Fabra i Coats. A més, durant els dos primers dies tindrà lloc Literal PRO, l...

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.