Sant Andreu Contemporani entrega els premis Miquel Casablancas

L’acte, que tindrà lloc aquest divendres, 25 d’octubre, a les 19.00 hores, servirà també per donar el tret de sortida a l’exposició “Substrat comú: una nova arqueologia de la matèria”

..
23/10/2024 - 08:59 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

La persona guanyadora del premi de la modalitat Obra del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2024 es donarà a conèixer el mateix 25 d’octubre. El seu nom acompanyarà a la resta de guardonats i guardonades, que ja es van fer públics el passat mes d’abril: Raquel G. Ibáñez, per Eco de niebla a la modalitat Projecte; Antoenlla Medici, per Cinéticas del trabajo, a la modalitat Mediació; i Josep Lozano Añon a la categoria de Comunicació gràfica.

L’acte de lliurament de premis, que tindrà lloc al Centre d’art Contemporani Fabra i Coats, servirà també per donar el tret de sortida a l’exposició “Substrat comú: una nova arqueologia de la matèria”, que es podrà veure al mateix espai fins al 24 de novembre. La mostra recull les obres finalistes de la convocatòria Miquel Casablancas 2024 juntament amb els 3 projectes desenvolupats al llarg de 2023 a través de les residències SAC-FiC.

“Substrat comú: una nova arqueologia de la matèria” reflexiona sobre la matèria, una qüestió comuna a molts dels processos i debats entorn de l’art actual. Sovint tractada des d’un punt de vista temàtic, aquí s’aborda també com a mètode. A través de l’escultura, la instal·lació i l’audiovisual, els artistes conviden a explorar els seus propis processos de construcció i a realitzar una arqueologia del substrat que comparteixen.

Foment de l’art emergent a través de Sant Andreu Contemporani

Sant Andreu Contemporani (SAC) és un programa públic dedicat a l’art emergent al Districte de Sant Andreu (Barcelona), articulat al voltant de la Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas. El programa fomenta l’experiència en l’etapa de professionalització artística a través de la producció de projectes, residències per a artistes i programació d’activitats.

Notícies

Veure totes

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.