Artistes de Mercat

#mercatdemercats

 

 

EL PRODUCTE DE MERCAT EXPLICAT PER QUI MÉS EN SAP

 

 

 

Voleu saber quins són els secrets dels bolets de temporada i les flors comestibles? O què pots cuinar amb sèsam? I, com és el vermut amb olives del futur? O us encanten els ous i en voleu saber més? Els comerciants dels mercats barcelonins us ho explicaran tot, tot i tot en una xerrada. Al nostre blog us avancem els temes principals de cadascuna de les xerrades. I en aquesta mateixa pàgina, podeu llegir la programació i triar la que més us agradi. Us hi esperem.

 

_____________________________________________________

 

Seguiu tota la informació de la fira, les activitats, els participants i les intervencions dels comerciants al blog de Mercats de Barcelona ajuntament.barcelona.cat/somdemercat

 

_____________________________________________________

 

 

divendres, 20 d'octubre

 

 

17.00 - 17.30 h

El comerç del bolet

Xavier Petràs - Bolets Petràs- Mercat de La Boqueria

 

18.30 - 19.00 h

Canvi generacional a la xarcuteria

Xavier Bou - Xarcuteries Bosch - Mercat del Clot

 

 

 

dissabte, 21 d'octubre

 

 

13.00 - 13.30 h

Ous de gallines en llibertat

Xavier Frauca -Ous Calaf - Mercat del Ninot

 

17.00 - 17.30 h

L'abans i l'ara del vermut

Xavier Camps -Olives i conserves Torres- Mercat de Santa Caterina

 

18.30 - 19.00 h

El sèsam, un producte per descobrir

Olga Carrasco- Soley Roser - Mercat de La Boqueria

 

 

diumenge, 22 d'octubre

 

 

11.30 - 12.00 h

Aprèn a distingir el pernil: la certificació

Jordi González- Món Ibèric- Mercat de la Mercè

 

13.00 - 13.30 h

Innovació i professionalitat al mercat

Juam Fernando Miró - La Confiança- Mercat de la Mercè

 

17.00 - 17.30 h

Embotit sense gluten i sense lactosa

Sílvia Manzano- Xacuteria Sílvia - Mercat de Lesseps

Tornar al principi