Artistes de Mercat
#mercatdemercats
EL PRODUCTE DE MERCAT EXPLICAT PER QUI MÉS EN SAP
Voleu saber quins són els secrets dels bolets de temporada i les flors comestibles? O què pots cuinar amb sèsam? I, com és el vermut amb olives del futur? O us encanten els ous i en voleu saber més? Els comerciants dels mercats barcelonins us ho explicaran tot, tot i tot en una xerrada. Al nostre blog us avancem els temes principals de cadascuna de les xerrades. I en aquesta mateixa pàgina, podeu llegir la programació i triar la que més us agradi. Us hi esperem.
_____________________________________________________
Seguiu tota la informació de la fira, les activitats, els participants i les intervencions dels comerciants al blog de Mercats de Barcelona ajuntament.barcelona.cat/somdemercat
_____________________________________________________
divendres, 20 d'octubre
17.00 - 17.30 h
El comerç del bolet
Xavier Petràs - Bolets Petràs- Mercat de La Boqueria
18.30 - 19.00 h
Canvi generacional a la xarcuteria
Xavier Bou - Xarcuteries Bosch - Mercat del Clot
dissabte, 21 d'octubre
13.00 - 13.30 h
Ous de gallines en llibertat
Xavier Frauca -Ous Calaf - Mercat del Ninot
17.00 - 17.30 h
L'abans i l'ara del vermut
Xavier Camps -Olives i conserves Torres- Mercat de Santa Caterina
18.30 - 19.00 h
El sèsam, un producte per descobrir
Olga Carrasco- Soley Roser - Mercat de La Boqueria
diumenge, 22 d'octubre
11.30 - 12.00 h
Aprèn a distingir el pernil: la certificació
Jordi González- Món Ibèric- Mercat de la Mercè
13.00 - 13.30 h
Innovació i professionalitat al mercat
Juam Fernando Miró - La Confiança- Mercat de la Mercè
17.00 - 17.30 h
Embotit sense gluten i sense lactosa
Sílvia Manzano- Xacuteria Sílvia - Mercat de Lesseps