Què és Targeta Rosa?

Més de 245.000 persones ja la gaudeixen

La Targeta Rosa és un servei de caràcter social impulsat per l'Ajuntament de Barcelona a l’abast de totes aquelles persones majors de 60 anys o amb una discapacitat igual o superior del 33% acreditada i amb pocs recursos econòmics.

Avantatges de la Targeta Rosa

Una prestació social que facilita tota una sèrie de descomptes i avantatges en un gran nombre d’establiments i entitats -tant de Barcelona com de l'àrea metropolitana-, en l’ús dels transports públics a la ciutat, i en molts serveis i productes d’interès.

La Targeta Rosa dona dret a les persones beneficiàries a gaudir d'una infinitat d’avantatges en diversos establiments i àmbits tan variats com: la cultura i el lleure (teatres, cinemes, museus, llibreries...); la salut (odontologia, fisioteràpia, òptica, audiologia...); la bellesa (perruqueria i estètica); els esports (centres esportius públics i privats), entre molts d’altres.

Tots els establiments es mostren degudament identificats amb l’adhesiu homologat de l’Ajuntament de Barcelona, Àrea de Drets Socials, que els identifica com a membres del programa de Targeta Rosa. Actualment, ja són més de 1.000 els establiments que confien en Targeta Rosa oferint un ampli ventall de serveis i productes a tots els seus beneficiaris.

La Targeta Rosa és vàlida a més, per viatjar gratuïtament o amb una tarifa reduïda en alguns serveis de transport públic que operen a la zona tarifària 1 del sistema ATM integrat a les línies d’autobús de TMB, els Ferrocarrils de la Generalitat (dins la primera corona metropolitana), el Metro, el Trambaix, el Trambesòs i el Funicular de Montjuïc.

Per conèixer més informació sobre els avantatges de Targeta Rosa en la mobilitat a Barcelona, podeu visitar la pàgina web de l'AMB.

Així mateix, els titulars de la Targeta Rosa podran gaudir d’una sèrie d’avantatges en altres serveis de la ciutat:

  • Tributs: Beneficis fiscals en l’exempció de la taxa d’inscripció al Registre censal d’animals de companyia i en l’exempció de la taxa per adopció d’animals de companyia.

  • Descomptes en cursos i tallers.