Tots els animals, siguin de l’espècie que siguin, tenen el dret a ser respectats. No han de ser víctimes de maltractaments, d’esforços desmesurats, d’espectacles violents ni actes cruels que els comportin patiments físics o psíquics.

Punt primer de la Declaració municipal per la convivència i els drets dels animals.

Notícies

mde

14 December, 2017 - 10:10h

Continuem lliurant ampolles per a les mascotes als parcs del districte

Civisme. Les eines plegables per mantenir neta la ciutat es poden aconseguir a la plaça del Canòdrom, els jardins Vèlia i els jardins Massana, entre les 18.30 i les 20.30 de la tarda.

14 December, 2017 - 10:00h

La jornada científica Animals i Salut, avui a Barcelona

Animals. Presentacions, conferències i un homenatge al recentment desaparegut Jesús Mosterín omplen una jornada destinada a reflexionar sobre les relacions entre humans i animals.

13 December, 2017 - 17:24h

Quin zoo volen els nois i les noies de la ciutat?

Participació. Un miler d’infants i adolescents es troben al Zoo de Barcelona per treballar i pensar el futur del parc, una tasca que durarà tot el curs i culminarà amb unes conclusions que entregaran a l’alcaldessa al maig.

28 Novembre, 2017 - 12:51h

Mercat 'handmade' en favor dels gats de la ciutat

Sostenibilitat. El 2 i el 3 de desembre se celebra la sisena edició del We Love Cats Market, un mercat benèfic handmade que ha aconseguit donar prop de 9.000 euros a les entitats que cuiden i vetllen per la seguretat dels gats.