×

Error message

Warning: Use of undefined constant insertParam - assumed 'insertParam' (this will throw an Error in a future version of PHP) in include() (line 5 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/modules/custom/bcn_xxss_block/bcn_xxss_block.tpl.php).

Un Gat Invisible és aquell que per la seva raça, edat o condició física passa desaparcebut als ulls dels possibles adoptants.

Des de l'Ajuntament de Barcelona volem fer-los visibles, i per això cada setmana podreu descobrir un dels gats invisibles del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona. Gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre, però que han robat el cor dels voluntaris i treballadors del CAACB. 

Si vols conèixer la Kat, envia un correu a adopcionscaacb@bcn.cat o fes clic aquí per informar-te sobre el procés d'adopció. 

S’activa la temporada alta de platges, amb tots els serveis!

26/05/2021 - 18:34 h

Platges. Fins al 12 de setembre, s’activen les platges sense fum, la platja de gossos, les zones accessibles i els serveis de salvament i socorrisme.

La imagen es del Consorcio del Parque Natural de la Sierra de Collserola

La vespa asiàtica, una espècie exòtica invasora que fa perillar la biodiversitat

20/05/2021 - 09:00 h

Medi Ambient. L'any 2018 es va detectar per primer cop dins dels límits del Parc Natural de Collserola. Si en veiem un niu, no ens hi hem d’apropar i cal avisar els agents rurals, i si és a l’espai públic, hem de trucar al telèfon...

Reflexiona abans d'incorporar un animal a la família

10/05/2021 - 09:37 h

benestar animal. Saber de quant de temps disposes i calcular els costos aproximats t'ajudaran molt a l'hora d'incorporar un animal a la família.

Progat té un compromís amb el benestar animal i la defensa dels seus drets

30/04/2021 - 09:30 h

benestar animal. El programa de Progat pretén educar en l’empatia i el respecte envers els animals als nens i nenes de les escoles i instituts.