L’àrea per a gossos a la platja de Llevant es posarà en marxa amb la temporada alta de bany

Aquest espai estarà habilitat entre el 25 de maig i l’11 de setembre de forma permanent

àrea gossos platja Llevant
25/03/2024 - 12:00 h

Un any més, durant tota la temporada alta de bany s’instal·larà un àrea delimitada a la platja de Llevant perquè hi accedeixi la ciutadania amb els gossos. L’espai queda separat físicament de la resta de la platja, mitjançant tanques perimetrals que trenquen amb l’aigua i l’espigó per evitar que els gossos puguin sortir. El servei de neteja de la sorra i la superfície marítima augmentarà en les properes setmanes la seva freqüència per mantenir totes les platges a punt.

S’ha de tenir en compte que aquest any, degut a la declaració d’estat d’emergència per sequera les dutxes i rentapeus estan fora de servei a totes les platges com a mesura d’estalvi d’aigua. Els serveis de lavabos sí que disposaran d’aigua, però s’informa que cal fer-ne un ús responsable i evitar malbaratar-la.

Recordeu que, com cada any, les platges disposen d’un servei d’informació per la ciutadania davant qualsevol dubte. A més, sempre es pot consultar informació actualitzada sobre l’estat de les platges al web de platges.