Destaquem

 • Benvinguts a la Biblioteca Les Roquetes http://img.youtube.com/vi/eGq1ji0r3v8/0.jpg eGq1ji0r3v8
 • Biblioteca't aquest 2019

  Benvinguts a la cultura lliure

  http://img.youtube.com/vi/UaMHuC1t4lc/0.jpg UaMHuC1t4lc
 • Zomkids a la Biblioteca Les Roquetes

  Projecte creat per la Biblioteca Les Roquetes dins de la programació Juliols de Franja dels barris de Roquetes, Verdum i Trinitat Nova.
  El resultat és un curtmetratge sobre temàtica zombi que ha estat filmat pels joves, d' entre 11 i 16 anys, participants en aquest taller de cinema exprés. Els rols d'elaborar el guió, dirigir, filmar i editar el curt (música i efectes especials, muntatge del curtmetratge), ha estat assumit pels participants sempre guiats i assessorats pel tallerista, l’Alfons Martínez Mullor.

  Taller adreçat al públic jove i realitzat en tres sessions, durant els mesos d'estiu 2015.

  http://img.youtube.com/vi/4h_qQiKHkCg/0.jpg 4h_qQiKHkCg
 • Acreditació acTIC http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/biblesroquetes/sites/default/files/actic_cat.png
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/biblesroquetes/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/biblesroquetes/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • Webs recomanants http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/biblesroquetes/sites/default/files/websrecomanats_cat.png

Notícies

b804

Biblioteca tancada temporalment

dj., 14/11/2019 - 22:22h

Incidències. A partir del 15 de novembre fins a nou avís.

Inscripcions a l'Aula Digital de desembre

dc., 13/11/2019 - 20:15h

Formació. Les inscripcions als tallers del mes de desembre comencen el divendres 15 de novembre.

“De Nou Barris al món”, nou cicle per reflexionar sobre la justícia global

dj., 07/11/2019 - 10:24h

Del 18 de novembre al 7 de desembre, exposicions i activitats per abordar temes com la defensa dels drets humans, la crisi ambiental o la violència de gènere

Clubs de lectura als museus municipals!

dt., 12/11/2019 - 11:46h

Llibres. De novembre de 2019 a maig de 2020, s’hi comentaran i llegiran llibres dels clubs de lectura en diversos museus municipals. Participa-hi!

Activitats destacades

Taller d'escriptura biogràfica per a gent gran

Taller. [ACTIVITAT POSPOSADA] Taller a càrrec d'Isabel del Río, escriptora. Els dimecres 13, 20 i 27 de novembre a les 18 h. A la Biblioteca les Roquetes.

Inauguració del cicle 'De Nou Barris al món: conviure en la diversitat'

Inauguració. [CANVI D'UBICACIÓ] Dilluns 18 de novembre, a les 19 h. A l'Espai Via Favència (davant la Biblioteca les Roquetes).

Exposició 'Llibertat significa moviment'

Exposició. En el marc del cicle 'De Nou Barris al món: conviure en la diversitat'. Del 18 al 29 de novembre, a la Biblioteca les Roquetes.

Youtubers: com comunicar per guanyar audiència

Taller. Tens entre 13 i 16 anys? T'agradarit tenir més likes? El dimecres 20 de novembre, de 18 a 20 h, a la Biblioteca les Roquetes.

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 

 • Desenvolupament personal

  Recursos documentals per gaudir d'un equilibri emocional i psíquic, a través del desenvolupament i creixement personal. Trobareu llibres, revistes, DVD i CD sobre psicologia, neurologia, psicoteràpia i coaching.


 • Hàbits saludables

  Selecció de documents sobre hàbits saludables. Trobareu documentació sobre nutrició, higiene, exercici, hàbits nocius i trastorns de la son, medicina alternativa i medicina natural.


 • Les Roquetes

  Fons local que fa referència al districte de Nou Barris, i en especial als barris de Roquetes, Verdum i Prosperitat, al seu urbanisme i al seu extens i consolidat teixit associatiu, als seus autors i artistes locals.


 • Nouvinguts

  Fons documental sobre les migracions a Barcelona, entenent-les com els desplaçaments que comporten un canvi de residència i que tenen com a nexe d'unió aquesta ciutat.


 • Titelles

  Fons de documents relacionats amb el teatre de titelles, ombres, putxinel·lis  i marionetes i amb un ampli abast cronològic que inclou informació des dels orígens d'aquest art fins a l'actualitat. Trobareu documents en suports diferents i diverses llengües.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la vostra opinió