Zona Gaming

Projecte pioner en el terreny del videojoc en clau social, i també com a laboratori d'experimentació i dinamització comunitària, que es duu a terme a la Biblioteca Zona Nord i que va dirigit al conjunt de joves de 12 a 18 anys. El projecte es compon de tres branques: Espai Gamer, Taller-Lab i festivals comunitaris.

A Zona Gaming emprem els videojocs com a dispositius mitjançant els quals es pot generar processos de socialització, aprenentatge i experimentació, a partir dels quals s’articula un programa d'innovació cultural, social i tecnològica a Zona Nord.

Les entitats que treballem conjuntament per fer possible aquesta iniciativa som el Departament del Pla de Barris Foment de la Ciutat, SA; el Consorci de Biblioteques de Barcelona; la Diputació de BarcelonaBitlab Cultural, i Arsgames.

D'altra banda cal indicar que formem part de les experiencies referenciades al projecte "Laboratorios Bibliotecarios: espacios para la creación y experimentación colectiva" del "Ministerio de Cultura y Deporte"

Enllaços relacionats: