Taller-Lab

A Zona Gaming entenem la biblioteca com un laboratori ciutadà de participació i producció de coneixement. Un espai on es genera innovació social a través de la connexió, l'experimentació i l'exploració de nous models de creació i producció. Això ens permet capacitar els joves en l’ús de les tecnologies de la creació i la fabricació digital i la cultura "maker". Tot això, a través de de l’aprenentatge dinàmic amb 'ús de videojocs i recursos relacionats.  

Apostem per oferir un espai on el conjunt de joves puguin desenvolupar tot el seu potencial creatiu, d'una manera autònoma, que respongui a les seves necessitats, capacitats i interessos. Tot treballant en els seus propis projectes tecnològics.

Potenciem, també, la connexió entre els diversos equipaments culturals de Zona Nord, de manera que les seves creacions puguin superar les fronteres de la biblioteca i implicar la comunitat.

Aquests són alguns dels projectes que hem desenvolupat: 

  • Arcade Zona Gaming. 

Els joves van construir un moble de fusta per suportar el maquinari, els comandaments i la pantalla que donen forma a la nostra màquina Arcade.

  • Samarretes Zona Gaming:

Les joves de la Zona Gaming van dissenyar i imprimir unes samarretes per identificar-se amb el projecte i les seves activitats.

  • Muntatge de kits Nintendo-Labo:

Vam muntar les andròmines dels kits de Nintendo-Labo que tenim a la biblioteca per tal d’aplicar-ho als jocs i aplicatius del kit.

  • Taller de filmació d’un curt promocional “Som Zona Gaming”.

 

Si tens entre 12 i 18 anys, ja pots participar dels tallers de creació de la Zona Gaming. Inscriu-te en l'enllaç #ZonaGamingBCN

Tots els dimecres a les 17h

Contacte

Tel 93 353 75 19