Àrea infantil

L'àrea infantil, situada a la planta 0, és la part de la biblioteca destinada als infants i joves de fins a 13 anys, però també als adults que els acompanyen i a les persones interessades en els llibres per a infants.

Disposa d'un fons documental molt variat, en tot tipus de formats. S'hi pot trobar, entre altres, llibres de ficció i de coneixements, còmic i manga, revistes, pel·lícules, música, audiollibres i videojocs.

Famílies: Hem agrupat a la sala infantil els llibres, les revistes i els recursos destinats a pares i mares per a l'educació dels infants.

La sala està equipada amb un ordinador per consultar el catàleg, i dos ordinadors amb connexió a internet i programes. Disposeu de vint sessions al mes. Les sessions són de mitja hora, no reservables. Els ordinadors permeten utilitzar unitats de memòria externes i imprimir.

La sala disposa d'un espai clarament diferenciat per explicar contes, i també d'una sala taller.

Recomanacions

  • Els infants menors de 9 anys han d'anar acompanyats d'un adult.
  • Es demana respectar l'edat especificada per a cada activitat.
  • Per al bon funcionament de les activitats, es recomana sortir si els nens estan cansats.

Petits lectors:

Espai dins l'àrea per a infants i famílies destinat als més petits ( de 0 a 4 anys). Amb llibres de totes mides, colors i textures; àlbums il·lustrats, llibres de lletra de pal i lletra lligada per reforçar l'hàbit de lectura, llibres de primers coneixements, contes clàssics, etcètera

Espai de lectura:

Lectura en veu alta i comprensió lectora. Espai de reforç a la lectura adreçat a nens a partir de 6 anys. Tots els divendres a les 17.30. Cal inscripció prèvia

Bec i Bibli

Les mascotes de la biblioteca són el “Bec” i la “Bibli”, elles són les encarregades d’explicar el funcionament i els Serveis de la biblioteca quan venen els més petits amb les seves escoles.