Avui al castell

  • La companyia de dansa urbana i contemporànea Iron Skulls portarà el seu espectacle Sinestesia al pati d’armes del Castell. Sinestèsia representa un món post-apocalíptic, on a través de la dansa experimental es forma un grup de supervivents i aquest inicia un viatge cap a una zona segura. El Hip-Hop, l'acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per crear un llenguatge on l'humà i l'animal s'uneixen, convidant l'espectador a un joc d'interferències sensorials.
  • El Castell de Montjuïc acull, el 8, 9 i 10 de juny, la tercera edició del festival Píndoles de Microteatre. Durant aquests tres dies el Castell presentarà petites grans històries de 15 minuts de durada en espais on mai ningú s’imaginaria fer-hi ni veure-hi teatre. Tot plegat una experiència única, una nova manera de veure i viure el teatre. I la premissa és aconseguir-ho amb una programació de luxe i ben variada: drama, comèdia, thriller, espectacles d’objectes, teatre, dansa, circ, performance… En definitiva, amb propostes per a tots els gustos amb un denominador comú: la qualitat.
  • El Castell de Montjuïc presenta la segona edició del festival FemPop, El Festival Que No Vol Existir. Música especial per a un indret especial, 5 meravelloses cantants de l’escena indie internacional ompliran de música els murs del Castell. Siobhan Wilson (Escòcia), Jospehine Foster (EUA), Lydia Cole (Nova Zelanda), Hailey Beavis (Escòcia) i Grace K. Moran (EUA) seran les encarregades de donar forma a aquest petit festival d’un dia de durada. Entrades i aforament limitat, pots comprar les entrades en l’apartat de venda d'entrades on-line d'aquest web.
  • Per celebrar el dia Internacional dels Museus, efemèride que es celebra a nivell europeu, el Castell durà a terme una jornada de portes obertes el proper divendres dia 18 de maig. L’entrada al recinte serà gratuïta durant tot l’horari d’obertura . Les persones que visitin el Castell aquest dia podran gaudir del Centre d’Interpretació de Montjuïc i de les exposició temporal “La revolució pedagògica de Ferrer i Guàrdia” i "Memòria perduda", exposició fotogràfica de Miquel Gonzalez.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.