Avui al castell

  • El passat diumenge 03 es va realitzar una visita comentada a l’exposició “Nazis i feixistes, la ocupació simbòlica de la ciutat (1939-1945)”. Les comissaries de l’exposició, Mireia Capdevila i Núria Iceta, van explicar detalladament el contingut de l’exposició, aprofundint en els aspectes més curiosos i sorprenents, als visitants que van acostar-se al Castell per gaudir d’aquesta activitat. L’exposició romandrà oberta fins el 23 de febrer del 2018, us convidem a visitar-la i a descobrir una etapa molt poc coneguda de la ciutat de Barcelona.
  • Nazis i feixistes. L’ocupació simbòlica de Barcelona (1939-1945). És la crònica gràfica dura i sense concessions d’un passat mal amagat. Amb la caiguda de Barcelona a mans de les tropes franquistes, el nou règim s'emmirallà en l'Alemanya de Hitler i la Itàlia de Mussolini per tal d’aniquilar qualsevol empremta del passat roig, republicà i catalanista de la ciutat.
  • L'exposició Nazis i feixistes. L’ocupació simbòlica de Barcelona (1939-1945). És la crònica gràfica dura i sense concessions d’un passat mal amagat. Amb la caiguda de Barcelona a mans de les tropes franquistes, el nou règim s'emmirallà en l'Alemanya de Hitler i la Itàlia de Mussolini per tal d’aniquilar qualsevol empremta del passat roig, republicà i catalanista de la ciutat.
  • El dilluns 20 de novembre el Castell obre al públic l’exposició “Nazis i feixistes, l’ocupació simbòlica de Barcelona (1939-1945). La mostra és la crònica gràfica dura i sense concessions d’un passat mal amagat. Amb la caiguda de Barcelona a mans de les tropes franquistes, el nou règim s'emmirallà en l'Alemanya de Hitler i la Itàlia de Mussolini per tal d’aniquilar qualsevol empremta del passat roig, republicà i catalanista de la ciutat.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.