Avui al castell

  • El diumenge 07 de gener a les 12h l'artista Ciprian Homoredean, durà a terme una visita comentada a la seva obra WELCOME ubicada al pati d’armes del Castell. L’artista comentarà aspectes artístics i tècnics de la instal·lació, conversarà amb els visitants i respondrà les preguntes de les persones que participin en l’activitat. L'activitat és gratuïta i, al ser primer diumenge de mes, l'accés al Castell també és lliure. Places limitades.
  • El Castell obre el públic el nou espai d’acollida, un indret modern, càlid i innovador on s’ubica la recepció, les taquilles de venda d’entrades, i un espai audiovisual polivalent. L’espai d’acollida condueix al visitant als nous accessos del Castell ubicats a l’interior del baluard de Sant Carles. Aquests nous accessos compten amb dos ascensors que fan accessible el Castell a persones amb mobilitat reduïda
  • Welcome, benvinguts, és la paraula que fa servir l’artista romanès resident a Barcelona Ciprian Homordean per reflexionar sobre el concepte de l’hospitalitat en un món tan convuls com l’actual. L’artista utilitza el pati d’armes del Castell per escriure un “Welcome” de grans dimensions materialitzat amb tanques de seguretat metàl•liques, evocant, potser, una frontera, una presó o un camp de refugiats, en definitiva un espai vigilat i tancat que ha de ser el més impenetrable possible.
  • El passat diumenge 03 es va realitzar una visita comentada a l’exposició “Nazis i feixistes, la ocupació simbòlica de la ciutat (1939-1945)”. Les comissaries de l’exposició, Mireia Capdevila i Núria Iceta, van explicar detalladament el contingut de l’exposició, aprofundint en els aspectes més curiosos i sorprenents, als visitants que van acostar-se al Castell per gaudir d’aquesta activitat. L’exposició romandrà oberta fins el 23 de febrer del 2018, us convidem a visitar-la i a descobrir una etapa molt poc coneguda de la ciutat de Barcelona.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.