Avui al castell

  • Amb el canvi d’horari de la temporada de tardor/hivern les visites guiades de públic general, canvien d’horari a partir de l’1 de novembre.
  • A partir de l’1 de Novembre el Castell de Montjuïc inicia la temporada de tardor/hivern amb nou horari d’obertura: de dilluns a diumenge de 10h a 18h
  • Els caps de setmana i els dies festius el Castell de Montjuïc ofereix a les famílies un Taller familiar on la descoberta del recinte, el treball en equip i la creativitat són les grans protagonistes. Acompanyats d’un monitor/a les famílies que hi participen coneixen el Castell, la seva història i els diferents usos que ha tingut al llarg del temps. Utilitzant diferents mitjans, com tablets i fotografies, els i les participants aniran fent una radiografia dels diferents espais del Castell i dels seus usos actuals. L’activitat finalitza amb la creació d’un mural per part de tots els i les participants on imaginen el que volen que sigui el Castell en el futur.
  • Finalitzen les obres de remodelació del Baluard de Sant Carles i el Castell re-obre una de les zones visitables. La intervenció ha re-urbanitzat el Baluard, amb nova pavimentació i mobiliari urbà, les bateries de costa s’han restaurat i s’han deixat al descobert algunes de les estructures i paviments originaris del segle XVIII. L’escultura dedicada a l’explorador lleidatà Gaspar de Portolà també ha estat col•locada a la seva ubicació dins el baluard després d’un rentat de cara.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.