Avui al castell

  • Durant les tardes de diumenge del mes d’abril el pati d'armes del Castell acollirà, de 17 a 18h, un cicle d’espectacles familiars. Seran espectacles d’una hora amb música, màgia, titelles... L'accès a l'activitat serà gratuït i l'entrada al Castell també. Hi esteu tots convidats!
  • El diumenge 3 d'abril a partir de les 15 hores els visitants del Castell podran ajudar a completar el mural del pati d'armes de l'artista Philip Stanton.
  • L’artista Philip Stanton durà a terme una intervenció artística en diversos espais del Castell de Montjuïc. L’esperit del projecte és l’antibel•licisme i la lluita contra la guerra i la violència des d’un enfocament positiu. La intervenció pretén subvertir la història negativa del Castell donant-li una nova imatge i una nova energia a través d’un símbol de pau tan icònic i potent com són les flors.
  • El Castell de Montjuïc presenta la primera exposició monogràfica sobre la figura de Jean-Claude Nicolas Forestier, un dels millors paisatgistes internacionals de la seva època. Coincidint amb el centenari de l’inici del projecte de l’artista a Montjuïc, aquesta mostra recorda la seva aportació a la ciutat de Barcelona on la seva obra és present en diversos punts de la ciutat.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.