Avui al castell

  • Per celebrar les festes de la Mercè el Castell durà a terme unes jornades de portes obertes els dies 23, 24 i 25 de setembre. L’entrada al recinte serà gratuïta durant tot l’horari d’obertura .
  • El diumenge 17 de setembre els berenars al Castell van tancar la temporada amb el gran espectacle The Flamingos de la Companyia “Los Herrerita”. Per tercer diumenge consecutiu el públic assitent va poder gaudir d’un espectacle de Circ d’allà més divertit, fer petites obres d’art amb el taller de Jumping Clay i berenar de forma sana gràcies a la fruita fresca cedida per Mercats de Barcelona. El cicle ha estat un èxit de públic i participació i el temps ha acompanyat fent més agradable la tornada a la feina i a l’escola. L’any que ve us esperem amb més espectacles, tallers i fruita fresca!
  • Durant l’estiu del 2017 el pati d'armes del Castell de Montjuïc de Barcelona servirà de marc on Clara Gassiot presentarà la seva instal·lació Qüestionant fortaleses. Brodant diàlegs amb què proposa una reflexió sobre la història i el passat del Castell, posant en dubte l'essència i la funcionalitat de la mateixa edificació per plantejar-nos-hi una nova mirada cap al futur.
  • "Montjuïc 100 anys de cartellisme" allarga la seva estada al castell fins al 19 de novembre. Els visitants tindran l’oportunitat de conèixer, durant més temps del previst respecte la data de tancament inicial, els esdeveniments més significatius que han tingut lloc a la muntanya de Montjuïc, des del segle XX fins avui, a través dels cartells més emblemàtics i els artistes que els han realitzat.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.