Avui al castell

  • Arriba l’estiu i el Castell de Montjuïc inaugura la programació estival per afrontar el sol i la calor amb propostes fresques i interessants. Exposicions temporals, concerts a la fresca, una instal•lació artística i activitats familiars després de les vacances seran els suggeriments que fa el Castell per animar l’estiu.
  • La batalla és un dels episodis de la Guerra dels Segadors on es van enfrontar les tropes catalanes, amb el suport de la cavalleria francesa, contra les tropes de Felip IV. Es resolgué amb una victòria catalana contundent i la massacre de les tropes hispàniques, que van haver de fugir fins a Tarragona.
  • La Batalla de Montjuïc de 1641 fou la batalla que es va lliurar el 26 de gener de 1641 a la muntanya de Montjuïc de la ciutat de Barcelona, set mesos més tard de l’aixecament popular conegut com Corpus de Sang (7 de juny de 1640). La batalla és un dels episodis de la Guerra dels Segadors on es van enfrontar les tropes catalanes, amb el suport de la cavalleria francesa, contra les tropes de Felip IV. Es resolgué amb una victòria catalana contundent i la massacre de les tropes hispàniques, que van haver de fugir fins a Tarragona.
  • El Castell de Montjuïc presenta el cicle Vespres de Juliol. Durant els diumenges 02, 09, 16 i 23 de juliol de 19 a 22h tothom que s’acosti al Castell podrà gaudir d’un vespre de bona música, amb vistes al mar i relaxar-se en un entorn privilegiat. Concerts de jazz, bossa nova, dixieland i soul seran els encarregats de fer que aquests vespres de juliol siguin agradables, acollidors i especials. L’activitat i l’accés al Castell són gratuïts a partir de les 15h dels diumenges. El Castell oferirà un servei de bus llançadora gratuït des de les 21.30h.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.