Avui al castell

  • L'exposició Nazis i feixistes. L’ocupació simbòlica de Barcelona (1939-1945). És la crònica gràfica dura i sense concessions d’un passat mal amagat. Amb la caiguda de Barcelona a mans de les tropes franquistes, el nou règim s'emmirallà en l'Alemanya de Hitler i la Itàlia de Mussolini per tal d’aniquilar qualsevol empremta del passat roig, republicà i catalanista de la ciutat.
  • El dilluns 20 de novembre el Castell obre al públic l’exposició “Nazis i feixistes, l’ocupació simbòlica de Barcelona (1939-1945). La mostra és la crònica gràfica dura i sense concessions d’un passat mal amagat. Amb la caiguda de Barcelona a mans de les tropes franquistes, el nou règim s'emmirallà en l'Alemanya de Hitler i la Itàlia de Mussolini per tal d’aniquilar qualsevol empremta del passat roig, republicà i catalanista de la ciutat.
  • Per celebrar les festes de la Mercè el Castell durà a terme unes jornades de portes obertes els dies 23, 24 i 25 de setembre. L’entrada al recinte serà gratuïta durant tot l’horari d’obertura .
  • El diumenge 17 de setembre els berenars al Castell van tancar la temporada amb el gran espectacle The Flamingos de la Companyia “Los Herrerita”. Per tercer diumenge consecutiu el públic assitent va poder gaudir d’un espectacle de Circ d’allà més divertit, fer petites obres d’art amb el taller de Jumping Clay i berenar de forma sana gràcies a la fruita fresca cedida per Mercats de Barcelona. El cicle ha estat un èxit de públic i participació i el temps ha acompanyat fent més agradable la tornada a la feina i a l’escola. L’any que ve us esperem amb més espectacles, tallers i fruita fresca!

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.