Avui al castell

  • El Castell de Montjuïc presenta el cicle d’activitats familiars 2017. Durant les tardes de diumenge del mes d’abril i maig el Castell acollirà, de 16 a 19h un cicle d’activitats per a tota la família. El pati d’armes es transformarà en un laberint, el visitaran titelles gegants, s’hi podrà aprendre a anar en monocicle o a fer anar un diàbolo, hi haurà concerts per cantar i ballar i tallers per fer manualitats. L’accés al Castell i les activitats seran gratuïtes. Hi esteu tots convidats.
  • El Castell de Montjuïc ja té enllestida la programació de primavera. Una nova exposició temporal, dos cicles d’activitats culturals i la Nit dels Museus seran els plats forts que animaran el Castell durant els mesos d’abril, maig i juny.
  • Espectacle de narració, música en viu i circ de la CIA Jam. El Gripau Blau explica la història d'en Pol, que surt a la recerca del seu millor amic emprenent un viatge que el portarà als llocs més insòlits. També estarà disponible un taller de xapes on tothom podrà fer la seva pròpia xapa amb dissenys de paper, pintura o purpurina.
  • La sala 20 del Castell de Montjuïc acull a partir del 15 de desembre i fins al 28 de febrer de 2017 la mostra Weapons: el negoci de les armes, un recull d'imatges preses pel fotoperiodista Marc Javierre-Kohan, autor de les fotografies i comissari de l'exposició. El setembre de 2016 Javierre-Kohan va publicar un llibre amb el mateix títol, en el qual s'ha basat l'exposició, per denunciar la perversió de la indústria de l'armament a partir del les imatges preses a Eurosatory, una de les fires internacionals més destacades de la indústria armamentística. La mostra també recull un seguit d'imatges del mateix Javierre-Kohan dels atemptats produïts a París el novembre de 2015, els quals el fotògraf va viure en primera persona, i que posen en evidència les mateixes contradiccions i perversions d'aquesta letal indústria.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.