Avui al castell

  • El grup barceloní Nova Quartet serà l'encarregat de tancar el cicle Vespres de juliol. Ariana, Carles, Pep i Jose Luis s’han trobat a Barcelona entre partitures, cançons, assajos, estudis, alguna copa de vi i, entre totes aquestes coses, van decidir començar a treballar junts. L’objectiu és fer una passejada per cançons que els agraden, gaudir de la senzillesa i de la sensibilitat que ofereix la música, sense perdre l’oportunitat d’aportar alguna cosa cada un, fruit del seu recorregut musical. L’estil és el resultat d’això, temes passats pel jazz, el blues, el pop, bossa, donant espai inclusivament a que passin coses diferent a les assajades prèviament.
  • Castell de Montjuïc presenta el cicle Vespres de Juliol. Durant els diumenges 3, 10, 17 i 24 de juliol de 19 a 22h tothom que s’acosti al Castell podrà gaudir d’un vespre de bona música, amb vistes al mar i relaxant-se en un entorn privilegiat. Concerts de jazz, bossa nova, soul o jazz manouche seran els encarregats de fer que aquests vespres de juliol siguin agradables, acollidors i especials. L’inici dels concerts serà a les 19:30h L’activitat és gratuïta i l’accés al Castell també és gratuït a partir de les 15h dels diumenges. El Castell oferirà servei bus llançadora gratuït des de les 21:45h.
  • L’artista Philip Stanton durà a terme una intervenció artística en diversos espais del Castell de Montjuïc. L’esperit del projecte és l’antibel•licisme i la lluita contra la guerra i la violència des d’un enfocament positiu. La intervenció pretén subvertir la història negativa del Castell donant-li una nova imatge i una nova energia a través d’un símbol de pau tan icònic i potent com són les flors.
  • El Castell de Montjuïc presenta la primera exposició monogràfica sobre la figura de Jean-Claude Nicolas Forestier, un dels millors paisatgistes internacionals de la seva època. Coincidint amb el centenari de l’inici del projecte de l’artista a Montjuïc, aquesta mostra recorda la seva aportació a la ciutat de Barcelona on la seva obra és present en diversos punts de la ciutat.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.