Avui al castell

  • La Nit dels Museus 2017 va aterrar al Castell el passat dissabte dia 20 de maig i ens ha deixat una gran afluència de visitants, experiències artístiques innovadores i molt bon gust de boca gràcies al bon menjar de la zona de restauració.
  • L’exposició “Montjuïc, 100 anys de cartellisme” presenta els esdeveniments més significatius que han tingut lloc a la muntanya de Montjuïc, des del segle XX fins avui, a través dels cartells més emblemàtics i els artistes que els han realitzat.
  • El dia 06 d’abril obre al públic l’exposició “Montjuïc 100 anys de cartellisme” a la sala 20 del pati d’armes del Castell. L’exposició presenta els esdeveniments més significatius que han tingut lloc a la muntanya de Montjuïc, des del segle XX fins a l’actualitat, a través dels cartells més emblemàtics i dels artistes que els han realitzat.
  • A partir del diumenge 02 d’abril cada primer diumenge de mes l’entrada al Castell de Montjuïc serà gratuïta durant tot l’horari d’obertura del recinte. Aquesta nova tarifa s’afegeix a l’entrada gratuïta de tots els diumenges de l’any a partir de les 15h. Aprofiteu els primers diumenge de mes per visitar el Castell, conèixer la seva arquitectura, reviure la seva memòria i gaudir de les millors vistes de la ciutat per 0€!

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.