Avui al castell

  • "Montjuïc 100 anys de cartellisme" allarga la seva estada al castell fins al 19 de novembre. Els visitants tindran l’oportunitat de conèixer, durant més temps del previst respecte la data de tancament inicial, els esdeveniments més significatius que han tingut lloc a la muntanya de Montjuïc, des del segle XX fins avui, a través dels cartells més emblemàtics i els artistes que els han realitzat.
  • A Wish és un espectacle de Clown de Carlo-Mô & Mr. Di que parla sobre un somni, un desig, una espera, l’avorriment. L’oportunitat truca a la porta, el timbre desperta i espanta a la vegada, promet sorpreses, pors i l’aliment necessari per adonar-se que els desitjos no s’han de buscar fora, que potser es troben en un mateix, en el propi ésser. En la tragèdia rau l’èxit, la festa, l’alegria de viure. Durant tota la tarda els visitants del Castell també podran participar en el taller de creació i decoració de xapes.
  • Arriba l’estiu i el Castell de Montjuïc inaugura la programació estival per afrontar el sol i la calor amb propostes fresques i interessants. Exposicions temporals, concerts a la fresca, una instal•lació artística i activitats familiars després de les vacances seran els suggeriments que fa el Castell per animar l’estiu.
  • La batalla és un dels episodis de la Guerra dels Segadors on es van enfrontar les tropes catalanes, amb el suport de la cavalleria francesa, contra les tropes de Felip IV. Es resolgué amb una victòria catalana contundent i la massacre de les tropes hispàniques, que van haver de fugir fins a Tarragona.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.