Avui al castell

  • A partir del diumenge 02 d’abril cada primer diumenge de mes l’entrada al Castell de Montjuïc serà gratuïta durant tot l’horari d’obertura del recinte. Aquesta nova tarifa s’afegeix a l’entrada gratuïta de tots els diumenges de l’any a partir de les 15h. Aprofiteu els primers diumenge de mes per visitar el Castell, conèixer la seva arquitectura, reviure la seva memòria i gaudir de les millors vistes de la ciutat per 0€!
  • El Castell de Montjuïc presenta el cicle d’activitats familiars 2017. Durant les tardes de diumenge del mes d’abril i maig el Castell acollirà, de 16 a 19h un cicle d’activitats per a tota la família. El pati d’armes es transformarà en un laberint, el visitaran titelles gegants, s’hi podrà aprendre a anar en monocicle o a fer anar un diàbolo, hi haurà concerts per cantar i ballar i tallers per fer manualitats. L’accés al Castell i les activitats seran gratuïtes. Hi esteu tots convidats.
  • El Castell de Montjuïc ja té enllestida la programació de primavera. Una nova exposició temporal, dos cicles d’activitats culturals i la Nit dels Museus seran els plats forts que animaran el Castell durant els mesos d’abril, maig i juny.
  • Espectacle de narració, música en viu i circ de la CIA Jam. El Gripau Blau explica la història d'en Pol, que surt a la recerca del seu millor amic emprenent un viatge que el portarà als llocs més insòlits. També estarà disponible un taller de xapes on tothom podrà fer la seva pròpia xapa amb dissenys de paper, pintura o purpurina.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.