Intensiu Dansa acrobàtica (Dilluns)

Dilluns
De 18h a 21h

16/12/2019
Preu: 12.31€

Taller intensiu de dansa contemporània que, en cerca de nova formes d'expressió corporal, incorpora elements de l'acrobàcia de sòl. Aquest workshop estarà enfocat en la relació cos-espai, en la relació entre els cossos en moviment, en les transicions de moviment i en la integració orgànica d'elements acrobàtics en la dansa contemporània. La preparació física, l'activació de la sensibilització exteroceptiva i la creació d'un clima grupal participatiu i sense prejudicis són el punt de partida per a fusionar en una única dansa la suavitat, la fluïdesa i la força del cos dansaire.

Cada trobada inclou: escalfament a través del treball d'improvisació, exercicis que estimulen la relació cos-espai i cos-ritme, treball de dansa al sòl, preparació física per al treball acrobàtic, estudi d'elements bàsics de l'acrobàcia de sòl,  estudi de coreografies que fusionen dansa contemporània i micro acrobàcies.

A qui va dirigit: ballarins, actors, acròbates, estudiants de dansa o teatre o circ, persones que ja han tingut contacte amb disciplines de moviments i tenen una bona preparació física.

Roberta Ruggiero - www.robertaruggiero.net

Ballarina, coreògrafa, professora de dansa i organitzadora d'esdeveniments artístics. Després de graduar-se en dansa clàssica, moderna a i contemporània (Napoli, 2005) viatja entre Europa, Sud-amèrica i Àsia per a aprofundir l'estudi de la dansa contemporània i la pràctica de la dansa amb professors i coreògrafs de renom (Julyen Hamilton, Martin Keogh, David Zambrano, Paco Decina, entre altres.). Els tallers impartits per Roberta Ruggiero es basen en les tècniques release i floorwork, en el treball d'improvisació i estan influenciats pel ioga, el teatre físic i l'acrobàcia de sòl. Des del 2008, treballa com a professora i artista independent en projectes relacionats amb la dansa, el teatre i el circ contemporàni, col·laborant amb coreògrafs, directors i músics internacionals, així com amb companyies de dansa i de teatre que inclouen: Romeo Castellucci, Cie.Toula Limnaios, Lionel Ménard, la Philharmonie Luxembourg, el Teatre Liceu...

 

/teaching/ dance class from Roberta Ruggiero on Vimeo.

 

Professor/a: Ruggiero, Roberta

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 15/11/2019
Fi d'inscripció: 16/12/2019

Web: https:inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir