Inscripcions als tallers
A partir del 27 de març

 

Quins tallers puc fer?

·Idiomes

·Noves tecnologies

·Art tèxtil&Craft

·Cos i moviment

·Art i creació

·Tallers per joves

·Tallers familiars

·Tallers per la gent gran

 

Inscripcions als tallers de primavera

A partir del 27 de març pots inscriure't als tallers de primavera de manera presencial, de 10 a 14 h., i de 16 a 20.30 h., o bé online

 

Com puc fer una inscripció online?

És molt senzill! Segueix aquests passos:

1) Clica aquí.

2) Un cop hi has clicat, has d'anar a l'apartat de 'Login' i et registres com a usuari.

3) I un cop formalitzat el registre, ja pots consultar tots els tallers culturals que fem.

 

Normativa d'inscripcions

Hi ha a la seva disposició fulls informatius de cada taller amb totes les seves dades tècniques. Alguns tallers tenen plus de material que s’abonarà al tallerista a la primera sessió del taller.

El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat mitjançant la mateixa via feta a la inscripció.

Si l'usuari decideix dona-se de baixa d'un taller i per tal de poder rebre la devolució de l’import del taller, s'ha de notificar la baixa per escrit com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió del taller, independentment de si s'ha realitzat o no la primera classe.

En el cas dels tallers de 3 sessions o menys, la notificació de la baixa s'haurà de fer com a màxim el dia abans de l'inici del taller. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà sota cap concepte l’import del taller. Persones en situació d'atur: la documentació requerida per aconserguir la subvenció municipal es podrà presentar, com a màxim, fins 13 de gener de 2017.

 

Compartir