Inscripcions als tallers
A partir del 12 de setembre

 

Quins tallers puc fer?

·Idiomes

·Noves tecnologies

·Art tèxtil&Craft

·Cos i moviment

·Art i creació

·Tallers per joves

·Tallers familiars

·Tallers per la gent gran

 

Inscripcions als tallers de tardor

A partir del 12 de setembre pots inscriure't als tallers de tardor de manera presencial, de 10 a 14 h., i de 16 a 20.30 h., o bé online

 

Com puc fer una inscripció online?

És molt senzill! Segueix aquests passos:

1) Clica aquí.

2) Un cop hi has clicat, has d'anar a l'apartat de 'Login' i et registres com a usuari.

3) I un cop formalitzat el registre, ja pots consultar tots els tallers culturals que fem.

 

Normativa d'inscripcions

Hi ha a la seva disposició fulls informatius de cada taller amb totes les seves dades tècniques. Alguns tallers tenen plus de material que s’abonarà al tallerista a la primera sessió del taller.

El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat mitjançant la mateixa via feta a la inscripció.

Si l'usuari decideix dona-se de baixa d'un taller i per tal de poder rebre la devolució de l’import del taller, s'ha de notificar la baixa per escrit com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió del taller, independentment de si s'ha realitzat o no la primera classe.

En el cas dels tallers de 3 sessions o menys, la notificació de la baixa s'haurà de fer com a màxim el dia abans de l'inici del taller. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà sota cap concepte l’import del taller. 

El termini per presentar la documentació en cas d'estar en situació d'atur és el 22 de setembre.

Compartir