Nou Institut de Formació Empresarial de Barcelona per al curs 2024-2025

El curs 2024-2025 es posarà en marxa el nou Institut de Formació Empresarial de Barcelona, centre especialitzat d’FP en l’àmbit del comerç i l’administració. S’ubicarà a les instal·lacions de l’Institut Joan Brossa i tindrà uns 840 alumnes i prop de 65 docents.

Sala d'informàtica amb diversos ordinadors de taula. Autora: Clara Soler
06/05/2024 - 13:54 h - Educació i estudis Ajuntament de Barcelona

L’Institut de Formació Empresarial de Barcelona oferirà un ampli ventall d’ensenyaments vinculats a l’àmbit de la seva especialitat i tindrà col·laboracions amb més de 60 empreses.

Les instal·lacions de l’Institut Joan Brossa, on s’ubica el nou institut, distribuiran la seva oferta en dos centres: la de l’actual Institut Joan Brossa, on se seguirà oferint l’ESO i els batxillerats, i l’oferta del nou institut de formació professional, que absorbirà els cicles que fins aquest curs s’han fet a l’Institut Joan Brossa, així com altres de provinents de l’Institut Vall d’Hebron i l’Institut La Guineueta.

Amb aquest nou institut s’arribarà als 31 centres especialitzats i integrals planificats en l’estratègia de la formació professional a Barcelona. L’Institut d’FP Sanitària Vall d’Hebron, l’Institut de Seguretat i Mobilitat de Barcelona Guineueta i l’Institut de Disseny i Arts Gràfiques de Barcelona componen, juntament amb l’Institut de Formació Empresarial de Barcelona, les quatre noves incorporacions per al curs vinent.