Destacats

 • Feminismes, Municipi, Barcelona. Un debat sobre les dones a la política en el marc del centenari de Maria Aurèlia Capmany

  Taula rodona sobre l’evolució de les polítiques i el paper transformador de les dones a la política local.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/512X282.png
 • Premi Conciliació i Temps

  Barcelona vol reconèixer, promoure i divulgar la tasca de les empreses compromeses a millorar la gestió del temps per aconseguir la conciliació entre la vida laboral, familiar i personal. Inscripcions obertes fins al 31 d’octubre.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/AB_UsosTemps_baners-516x283.jpg
 • Premi Europeu de Ciència Hipàtia

  L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb l’Academia Europaea (Academia Europaea - Barcelona Knowledge Hub, AE-BKH), convoca la primera edició del Premi Europeu de Ciència Hipàtia.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/tinenca-515x282_CAT.png
 • Barcelona International Community Day

  El Barcelona International Community Day torna el dissabte 20 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona, l’esdeveniment de referència per als membres de la comunitat internacional que viuen i treballen a Barcelona.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/destacats_512x282_CAT.jpg
 • Pla Barcelona Ciència

  L’Ajuntament de Barcelona presenta el Pla Barcelona Ciència, que té per objectiu impulsar Barcelona com a capital europea en recerca i innovació.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/515x282%20cat.jpg
 • Les rebel·lions del 68, la necessitat de ser radical

  Programa commemoratiu del 50è aniversari dels esclats del 1968

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/Captura.JPG
 • Estratègia Delta del Llobregat

  Impulsada pels Ajuntaments de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i El Prat de Llobregat, es presenta una estratègia per un delta del Llobregat més natural, més ciutadà i amb més activitat econòmica inclusiva.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/3.%20web%20primera%20tinenc%CC%A7a%20catala%CC%80.jpg
 • Barcelona, ciència i tecnologia digital

  Barcelona vol dur a terme una transició cap a la sobirania tecnològica que permeti al Govern municipal i a la ciutadania decidir quines són les seves prioritats, la direcció que volen prendre i l'ús ètic de les innovacions tecnològiques amb un impacte social clar i un retorn públic.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/banner_ciutat_digital2.png
 • Restituïm la memòria del personal municipal

  L'Ajuntament de Barcelona anul·la els expedients de depuració de les treballadores i treballadors municipals represaliats al 1939.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/515x282-destacat-1939-cat.jpg
 • Barcelona cooperativa

  L’economia social i solidària constitueix un model econòmic que cal impulsar i promoure a la ciutat. Per això, a Barcelona, li donem suport.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/banner_bcn_cooperativa_0.png
 • Subvencions per fomentar l'ocupació de qualitat

  Programa d’ajuts a la contractació impulsat per Barcelona Activa per alleugerir les despeses que afronta la teva empresa a l’hora de realitzar noves contractacions i per fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/banner_feina_0.jpg
 • Pressupost de Barcelona 2018

  Documentació i dades relatives al pressupost 2018, eina clau per a la gestió pública, servint a la planificació, programació, control i seguiment i avaluació de les actuacions municipals.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/banner_pressupost.jpg
 • Comerç de proximitat

  Promoció del comerç de proximitat de la ciutat que destaca el benefici econòmic i social que representa fer les compres als comerços del barri i per generar un consum més responsable i sostenible.

  http://ajuntament.barcelona.cat/economiatreball/sites/default/files/banner_comerc.jpg

Actualitat

09/10/2018

Sis plans per reduir les desigualtats econòmiques entre districtes

Economia. El 2018 s’han invertit 28 milions d’euros en els plans de desenvolupament econòmic de sis districtes.

10/10/2018

La presó de dones de les Corts tindrà un memorial permanent

Memòria. El monument s’instal·larà a la cantonada dels carrers d’Europa i de Joan Güell.

05/10/2018

Una contractació de qualitat és possible

Ocupació. El 2018 més de 950 persones han entrat en el mercat laboral gràcies als projectes integrals amb contractació (PIC).

Què fem

Polítiques públiques que dinamitzen l’activitat econòmica de la ciutat, impulsen la creació d’ocupació estable i de qualitat i enriqueixen tant l’ecosistema innovador com les economies col·laboratives no especulatives. Més info
Promoure les relacions bilaterals i el treball conjunt amb les principals ciutats del món no només per intercanviar coneixement, sinó també per impulsar polítiques comunes. I reforçar i enfortir la participació de Barcelona en les principals xarxes i organismes internacionals. Més info
Aposta per la ciutat digital aprofitant la profunda transformació tecnològica que viu Barcelona. L’eina clau és una tecnologia inclusiva per tenir una ciutat més pròspera, però també més amable i creativa. Més info
Garantir la sostenibilitat del turisme a la ciutat, reduint-ne els impactes negatius i assegurar que els beneficis reverteixin en el conjunt de la ciutat. Més info
Recuperar i difondre la memòria democràtica de Barcelona a través d’iniciatives de reparació històrica, memòria i patrimoni ètic de la ciutadania que ha democratitzat les relacions socials. Més info