Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

 • Renovació del Consell de Turisme i Ciutat

  El Consell de Turisme i Ciutat obre el seu període de renovació per al mandat 2022-2026. Consulta tota la informació aquí

 • BCN 21

  Barcelona serà seu d'una cimera mundial sobre turisme, organitzada per la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç espanyoles i la Fundació Advanced Leadership, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca.

  Per a més informació i inscripcions: https://thefutureoftourism.org/

   
 • reActivem Barcelona

  Subvencions per a comerços, hotels i restaurants.

 • Barcelona mai s'atura- Recuperem l'activitat

  Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • App Check Barcelona

  La nova App Check Barcelona permet gestionar els fluxos de visita dels diferents espais d’interès

 • Fòrum de debat 'Ciutat, turisme i cultura'

  Hi ha d'haver activitats adreçades només als visitants? Els públics locals són l'avantsala de l’èxit internacional? Quin és el llegat del turisme a la ciutat? Com han de conviure els continguts comercials i les polítiques socioculturals quan parlem de gestió turística?

  Més d'un centenar de persones expertes en els àmbits del turisme, la cultura i les indústries creatives dialoguen en un Fòrum de Debat sobre la relació entre aquests mons i el seu potencial.

 • BCN safe city. BCN safe visit

  L'Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l'economia del visitant un servei d'assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci. 

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

Barcelona, turisme, cultura

Recuperació progressiva del turisme

28 setembre, 2021 - 16:22h

Turisme. Gairebé dos milions de persones han visitat la ciutat aquest estiu.

Nous ajuts per a empreses de turisme i oci

29 juliol, 2021 - 08:00h

Ajuts. L’Ajuntament de Barcelona obre una nova línia de subvencions extraordinàries per ajudar a les empreses dels sectors del turisme i l’oci davant la crisi provocada per la COVID-19.

Nous criteris per evitar sancions desproporcionades als pisos turístics irregulars

26 juliol, 2021 - 13:44h

Turisme. Es penalitzarà si hi ha reincidència i segons el nombre d’establiments, i es tindrà en compte la situació econòmica de l’infractor.

Premi a tres iniciatives creatives i innovadores de turisme sostenible

14 juliol, 2021 - 16:27h

Turisme sostenible. Els guardons FuTurisme reconeixen els projectes Disvoize, Caram Caram i Emotion History.

Recursos d'interès