Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

A Barcelona fem un us responsable de l'aiguta. Cada gota compta, suma-t'hi!
 • XII Business With Social Value 2024

  Per tretzè any consecutiu el Business With Social Value  es tornarà a donar cita en una jornada a l'Hotel Alimara que combina xerrades, testimonis, taula rodona i un extens networking que té per objectiu promoure la inclusió dins de les empreses, organismes i institucions la oferta de productes i serveis de proveïdors socials i sostenibles. Més informació i inscripcions aquí.

 • FORUM TURISTIC 2024 - CALL FOR PROJECTS

  Arriba la 12a edició del Forum TurisTIC, sota el lema El superpoder del turisme en la conservació del planeta. Adreçat a empreses del sector turístic, innovació i desenvolupament tecnològic. Si vols ser ponent tens temps fins al 10 de juny. Més informació aquí.

 • Cada gota compta, suma-t'hi

  A Barcelona fem un consum responsable de l'aigua.

  Més informació

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • El Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació Barcelona

  El Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació Barcelona comprèn 19 projectes finançats per 41M€ de fons europeus NextGeneration, que es duran a terme entre 2023 i 2025. T'expliquem totes les actuacions previstes (veure vídeo)

 • Tallers de turisme

  Turisme de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, duen a terme tallers de turisme per facilitar a les empreses i a les entitats una oferta formativa orientada a dissenyar i/o implantar noves metodologies o eines de venda dels productes i serveis, i contribuir així, a millorar-ne el posicionament. Cliqueu aquí per inscriure-us. Més informació.

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • Consells de seguretat i convivència

  Barcelona és una ciutat oberta, acollidora i segura. Donem la benvinguda a les persones visitants, i els oferim consells i informació perquè puguin gaudir de l’estada.

   

 • Welcome to Barcelona

  Amb la represa progressiva de l’activitat turística, l’Ajuntament de Barcelona vol donar la benvinguda a les persones que visiten la ciutat, convidant-les a gaudir-ne, tenir-ne cura i respectar els espais i la convivència

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

La despesa del turista ha augmentat respecte als últims cinc anys

3 maig, 2024 - 12:55h

Turisme. Segons l’Informe de l'Enquesta de Perfil dels Turistes a Barcelona ciutat 2023, totes les partides de la despesa del turista han augmentat respecte als últims 5 anys, assolint un valor total de la despesa mitjana de 1.095€...

L’Ajuntament aprova 11,1M€ de l’impost turístic per a 48 projectes que milloraran el retorn social del turisme al territori

30 abril, 2024 - 13:50h

Turisme. Un total de 29 dels 48 projectes seran gestionats pels . de la ciutat, mentre que l’ICUB rebrà fons per desenvolupar 8 programes culturals descentralitzats, que se celebren durant tot l’any i que també estan pensats per a la...

L’InOut Hostel Barcelona celebra el 20è aniversari

29 abril, 2024 - 14:16h

Turisme sostenible. Va ser el primer servei d'hoteleria d'Europa amb el 90% de treballadors amb discapacitat a la plantilla.

Barcelona Travel Hub celebra la seva jornada anual amb un impuls a la innovació turística

16 abril, 2024 - 15:35h

Barcelona Travel Hub. L'Ajuntament de Barcelona dona suport a la innovació turística com a motor de l'economia de la ciutat, dins del seu compromís per la sostenibilitat turística en la Destinació Barcelona.