Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

A Barcelona fem un us responsable de l'aiguta. Cada gota compta, suma-t'hi!
 • Cada gota compta, suma-t'hi

  A Barcelona fem un consum responsable de l'aigua.

  Més informació

 • El Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació Barcelona

  El Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació Barcelona comprèn 19 projectes finançats per 41M€ de fons europeus NextGeneration, que es duran a terme entre 2023 i 2025. T'expliquem totes les actuacions previstes (veure vídeo)

 • Vols emprendre i innovar en el sector del turisme?

  Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades ACAVe i el Gremi d’Hotels de Barcelona posen en marxa la sisena edició del programa FuTurisme.

   

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • Consells de seguretat i convivència

  Barcelona és una ciutat oberta, acollidora i segura. Donem la benvinguda a les persones visitants, i els oferim consells i informació perquè puguin gaudir de l’estada.

   

 • Barcelona mai s'atura- Recuperem l'activitat

  Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

 • Fòrum de debat 'Ciutat, turisme i cultura'

  Hi ha d'haver activitats adreçades només als visitants? Els públics locals són l'avantsala de l’èxit internacional? Quin és el llegat del turisme a la ciutat? Com han de conviure els continguts comercials i les polítiques socioculturals quan parlem de gestió turística?

  Més d'un centenar de persones expertes en els àmbits del turisme, la cultura i les indústries creatives dialoguen en un Fòrum de Debat sobre la relació entre aquests mons i el seu potencial.

 • Welcome to Barcelona

  Amb la represa progressiva de l’activitat turística, l’Ajuntament de Barcelona vol donar la benvinguda a les persones que visiten la ciutat, convidant-les a gaudir-ne, tenir-ne cura i respectar els espais i la convivència

 • Tallers de turisme

  Turisme de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, duen a terme tallers de turisme per facilitar a les empreses i a les entitats una oferta formativa orientada a dissenyar i/o implantar noves metodologies o eines de venda dels productes i serveis, i contribuir així, a millorar-ne el posicionament. Cliqueu aquí per inscriure-us. Més informació.

 • App Check Barcelona

  La nova App Check Barcelona permet gestionar els fluxos de visita dels diferents espais d’interès

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

La Destinació Barcelona supera les 1.000 empreses amb certificació de sostenibilitat turística Biosphere

16 febrer, 2024 - 15:13h

Turisme Sostenible. La Destinació Barcelona és la que compta amb més allotjaments turístics amb certificació sostenible dins de la Unió Europea (més de 1.000). Així ho recull l’indicador Environmental Labels and Schemes, creat per la...

Visitants de la Sagrada Família

Més d’un 70% de la població veu el turisme beneficiós per Barcelona

5 febrer, 2024 - 12:45h

Turisme. L’enquesta de percepció de l’any 2023 constata que un cop superada la pandèmia de Covid-19 i la recuperació de les xifres turístiques, la ciutadania té una opinió sobre el fenomen molt similar a la que tenia l’any 2019.

Barcelona rep reconeixements turístics a FITUR2024 i enfoca els esforços en la celebració de la 37a Copa Amèrica de vela a l’agost

25 gener, 2024 - 13:02h

Turisme. La destinació Barcelona ha aprofitat l'esdeveniment per renovar la certificació Biosphere Platinum que distingeix el turisme sostenible i ha rebut de mans de Segittur la certificació com a Destinació Turística Intel·ligent.

Els visitants posen un 8,64 a l’experiència turística a Barcelona

12 gener, 2024 - 09:08h

Turisme. El monitor de reputació turística online ha analitzat l’opinió de 7’1 milions de comentaris. 7 de cada 10 opinions sobre atractius turístics de la ciutat superen el 9 sobre 10.