Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

 • Nova edició del Fòrum TurisTIC

  Nova edició del Fòrum TurisTIC, 22 de juny de 2021: intel·ligència artificial, transformació digital i ecològica, fons europeus Next Generation i molts d'altres reptes del turisme post-pandèmia. Si vols participar com a ponent, inscriu-te aquí  

 • Fòrum de debat 'Ciutat, turisme i cultura'

  Hi ha d'haver activitats adreçades només als visitants? Els públics locals són l'avantsala de l’èxit internacional? Quin és el llegat del turisme a la ciutat? Com han de conviure els continguts comercials i les polítiques socioculturals quan parlem de gestió turística?

  Més d'un centenar de persones expertes en els àmbits del turisme, la cultura i les indústries creatives dialoguen en un Fòrum de Debat sobre la relació entre aquests mons i el seu potencial.

 • Reset turístic. Nou escenari, noves oportunitats

  Coneix les mesures municipals per acompanyar les empreses del sector i estimular el consum

 • Barcelona mai s'atura

  Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

 • BCN safe city. BCN safe visit

  L'Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l'economia del visitant un servei d'assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci. 

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • Pla Estratègic de Turisme 2020

  El Pla Estratègic de Turisme 2020 recull les línies d’actuació que guiaran les polítiques turístiques de l’Ajuntament durant els propers anys. Podeu consultar el document íntegre aquí.

   

 • #FAIRTOURISMBCN

  Abans de llogar un pis turístic, comprova si té llicència

 • Meet Barcelona

  L’espai dels qui volen descobrir què és Barcelona

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

Neix el Barcelona Sports Tech Hub

15 abril, 2021 - 12:39h

Esports. L’objectiu és millorar la competitivitat econòmica de les empreses, organitzacions i institucions d’aquest sector.

Acord amb el Port per impulsar l’economia blava

14 abril, 2021 - 18:02h

Economia. L’economia sostenible i lligada a l’aigua i al mar es presenta al Barcelona reAct.

Les estratègies de reactivació econòmica, a debat a Barcelona ReAct

11 abril, 2021 - 10:26h

Ajuntament. Les jornades de treball tindran lloc del 13 al 16 d’abril i hi participen més d’un centenar de veus dels àmbits local i internacional.

Primera missió presencial per reimpulsar el turisme de qualitat

8 abril, 2021 - 16:55h

Missió comercial. Barcelona Turisme encapçalarà una missió de promoció a Rússia.

Recursos d'interès