Barcelona, casa nostra. I la teva. Tothom i és benvingut. Tingues respecte i se't respectarà.

Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

A Barcelona fem un us responsable de l'aiguta. Cada gota compta, suma-t'hi!
 • Convocatòria de subvencions per la transformació digital del sector

  Barcelona destina 2,5 M€ dels Fons Next Generation a subvencionar projectes d’innovació del turisme per impulsar la transformació i digitalització de la ciutat de Barcelona. Més informació

 • Cada gota compta, suma-t'hi

  A Barcelona fem un consum responsable de l'aigua.

  Més informació

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • El Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació Barcelona

  El Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació Barcelona comprèn 19 projectes finançats per 41M€ de fons europeus NextGeneration, que es duran a terme entre 2023 i 2025. T'expliquem totes les actuacions previstes (veure vídeo)

 • Tallers de turisme

  Turisme de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, duen a terme tallers de turisme per facilitar a les empreses i a les entitats una oferta formativa orientada a dissenyar i/o implantar noves metodologies o eines de venda dels productes i serveis, i contribuir així, a millorar-ne el posicionament. Cliqueu aquí per inscriure-us. Més informació.

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • Consells de seguretat i convivència

  Barcelona és una ciutat oberta, acollidora i segura. Donem la benvinguda a les persones visitants, i els oferim consells i informació perquè puguin gaudir de l’estada.

   

 • Welcome to Barcelona

  Amb la represa progressiva de l’activitat turística, l’Ajuntament de Barcelona vol donar la benvinguda a les persones que visiten la ciutat, convidant-les a gaudir-ne, tenir-ne cura i respectar els espais i la convivència

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

Barcelona finança el Pla Clima Escola amb l’impost turístic

12 juliol, 2024 - 15:36h

El projecte Pla Clima Escola posat en marxa per l’Ajuntament té com a objectiu totes les escoles públiques de la ciutat.

Platja de Barcelona

L’Observatori Turisme de Barcelona presenta l’informe sobre el perfil del turista blau

4 juliol, 2024 - 16:52h

El turisme blau és el que inclou a totes les persones interessades per l’aigua i el mar, així com per les activitats nàutiques

Sessions informatives Impulsem el què fas

Anima’t a emprendre

2 juliol, 2024 - 14:42h

Es preveu que durant la segona quinzena de juliol es publicaran les bases i la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i també al web de Barcelona Activa

Sesssi

El districte de l’Eixample presenta al Consell de Barri l’EGA de la Sagrada Família

27 juny, 2024 - 13:33h

Una proposta de partida que ja activa i posa en marxa un primer paquet de mesures per mitigar els efectes de la gran afluència de visitants que rep.