Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

 • Welcome to Barcelona

  Amb la represa progressiva de l’activitat turística, l’Ajuntament de Barcelona vol donar la benvinguda a les persones que visiten la ciutat, convidant-les a gaudir-ne, tenir-ne cura i respectar els espais i la convivència

 • Consells de seguretat i convivència

  Barcelona és una ciutat oberta, acollidora i segura. Donem la benvinguda a les persones visitants, i els oferim consells i informació perquè puguin gaudir de l’estada.

   

 • Vols emprendre i innovar en el sector del turisme?

  Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades ACAVe i el Gremi d’Hotels de Barcelona posen en marxa la sisena edició del programa FuTurisme.

  Si ets una persona emprenedora i tens un projecte en el sector turístic que sigui innovador, responsable i que aporti valor a la ciutat o província de Barcelona, inscriu-te al DEMO DAY! El termini finalitza el 8 de setembre de 2022.

 • Impulsem el que fas

  Vols obrir un negoci turístic al teu barri? Impulsem el que fas amb ajuts de fins a 40.000€ per a projectes que activen l'economia.

 • App Check Barcelona

  La nova App Check Barcelona permet gestionar els fluxos de visita dels diferents espais d’interès

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • Barcelona mai s'atura- Recuperem l'activitat

  Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

 • Fòrum de debat 'Ciutat, turisme i cultura'

  Hi ha d'haver activitats adreçades només als visitants? Els públics locals són l'avantsala de l’èxit internacional? Quin és el llegat del turisme a la ciutat? Com han de conviure els continguts comercials i les polítiques socioculturals quan parlem de gestió turística?

  Més d'un centenar de persones expertes en els àmbits del turisme, la cultura i les indústries creatives dialoguen en un Fòrum de Debat sobre la relació entre aquests mons i el seu potencial.

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

Torna al carrer la campanya informativa a favor d’un turisme responsable i sostenible

1 agost, 2022 - 13:59h

Turisme. La campanya tindrà presència al carrer i als webs de cerca d’informació per conscienciar sobre la importància d’allotjar-se en pisos amb llicència

Trenta anys de la celebració de Barcelona 92

17 juliol, 2022 - 11:19h

Esports. Es commemorarà amb un mapatge a la façana de l’Ajuntament i un acte institucional.

Estacionament regulat d’autocars a l’entorn de la Font Màgica

6 juliol, 2022 - 12:26h

Turisme. Per contribuir a pacificar i ordenar el trànsit en aquest espai els dies d’espectacle.

Més de 800 empreses turístiques reben el segell Biosphere Sustainable Lifestyle pel seu compromís amb la sostenibilitat

28 juny, 2022 - 14:29h

Turisme. La Destinació Barcelona, la ciutat i les tres marques turístiques de la província, Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona, ha rebut la Certificació Platinum, convertint-se així en la primera destinació al...