Destacat

  • Consulta l'activitat de l'Arxiu Municipal de Barcelona durant l'any 2020.

  • L'Arxiu Municipal de Barcelona conserva la memòria viva de la ciutat gràcies a milions de documents. Amb els nostres podcasts us explicarem les petites i les grans històries que trobem en aquests documents.
  • L'Arxiu Municipal de Barcelona organitza aquesta exposició itinerant que es podrà veure des del 28 d'abril fins a finals d'any en quatre centres cívics de la ciutat.
  • Des de l'Arxiu Municipal de Barcelona afegim un nou canal de comunicació per informar-vos de la nostra actualitat i les activitats i serveis que oferim a través del butlletí que trametrem per correu electrònic bimensualment. Ja us hi podeu donar d'alta! 

  • Us presentem el nou Pla estratègic de l'Arxiu Municipal de Barcelona 2020-2023, el qual fixa la missió, els valors, les línies estratègiques i els objectius que seguirem en els propers quatre anys. 

  • Saps quina documentació conserven i quines activitats ofereixen? Aquí pots consultar tota la informació de cadascun dels centres d’arxiu i les dades per posar-t’hi en contacte

  • L’Arxiu Municipal de Barcelona dóna accés a la consulta presencial dels fons documentals de l’Administració municipal des de la creació del règim municipal barceloní fins a l’actualitat i als fons privats rellevants per a la historia de la ciutat

  • Barcelona AMB Paraula d'arxiu

Notícies

2020, l'any més digital de l'Arxiu

dv., 22/10/2021 - 18:07

Memòria 2020. Presentem les dades més destacades de l'activitat del 2020 dels...

"El Clot fotografiat": un itinerari a partir del fons d'Esteve Bosch

dl., 11/10/2021 - 10:03

Relats revelats. El dissabte 16 d'octubre, a les 11 h, farem un recorregut pel...

L'arxiver en cap ha impartit un curs sobre plans estratègics en serveis d'arxiu

dt., 05/10/2021 - 14:57

150 persones han seguit el curs organitzat per l'Asociación Latinoamericana de Archivos (ALA).

Canal de Vídeo

Presentació de l'Arxiu Municipal de Barcelona i els centres d'arxiu que el formen, a més de la documentació que conserven i els serveis que ofereixen.
Escola Superior d'Arxivistica

Veure més

SEDAC

Veure més

Ass. d'Arxiv. de Cat.

Veure més

BCNROC

Veure més

Barcelona cultura

Veure més