Destacat

 • La nova versió del Catàleg en línia incorpora novetats a nivell tecnològic i de rendiment, a més d'haver-ne actualitzat el disseny.

 • Ja podeu tornar a demanar cita prèvia per a la consulta de documents a l'Arxiu Municipal de Barcelona.

 • Des de l'Arxiu Municipal de Barcelona afegim un nou canal de comunicació per informar-vos de la nostra actualitat i les activitats i serveis que oferim a través del butlletí que trametrem per correu electrònic bimensualment. Ja us hi podeu donar d'alta! 

 • Fes-nos arribar el teu testimoni sobre l'experiència del confinament per construir una memòria col·lectiva de la ciutat. 

 • Saps quina documentació conserven i quines activitats ofereixen? Aquí pots consultar tota la informació de cadascun dels centres d’arxiu i les dades per posar-t’hi en contacte

 • Recurs digital de cerca sobre les Rúbriques de Bruniquer, la crònica de la vida barcelonina entre els anys 1249 i 1714.

 • Al web "Memorial la Rambla 17A" es poden consultar els documents que la ciutadania va dipositar al lloc dels fets i que l'Arxiu Municipal Contemporani s'ha encarregat d'inventariar, preservar i difondre.

 • La nostra memòria anual recull les dades més destacades de l’activitat duta a terme per l’Arxiu Municipal de Barcelona. Aquí pots consultar tot el que hem fet durant el passat 2017.

 • L’Arxiu Municipal de Barcelona dóna accés a la consulta presencial dels fons documentals de l’Administració municipal des de la creació del règim municipal barceloní fins a l’actualitat i als fons privats rellevants per a la historia de la ciutat

 • Vols veure com va canviar la fesomia de la ciutat arran dels Jocs Olímpics? Ara que se’n compleixen 25 anys, et convidem a visitar l’exposició virtual ‘Barcelona’92 Visita d’Obres’. Descobreix la metamorfosi que va viure Barcelona!

 • Catàleg en línia
 • A la imatge es plasma el text "Barcelona, ciutat de pau" acompanyat del dibuix d'una branca d'olivera

Notícies

De la sala a la pantalla: exposicions virtuals per celebrar els 40 anys d'ajuntaments democràtics

dj., 02/07/2020 - 14:26

Exposicions. Ja són en línia dues mostres que celebren l'arribada de la democràcia...

Recomanacions per a l'arxiu dels documents davant de la Covid-19

dl., 22/06/2020 - 07:47

Gestió documental. Què cal fer amb els documents que abans s'elaboraven en paper i...

Teixint comunitat a les xarxes

dv., 19/06/2020 - 12:18

Arxiu 2.0. Des de 2012, l'Arxiu Municipal de Barcelona és present a les xarxes...

Canal de Vídeo

Quin tipus de documentació podem trobar a l’Arxiu Municipal de Barcelona? I com duem a terme la seva preservació? Quines tasques de conservació i restauració es realitzen en el taller d’un centre d’arxiu?

A partir de les explicacions de la conservadora Adela Martínez de l’Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona descobrirem la importància de la conservació preventiva sobre el patrimoni documental de la ciutat per tal d’evitar els riscos que puguin afectar la seva degradació. 

Escola Superior d'Arxivistica

Veure més

SEDAC

Veure més

Ass. d'Arxiv. de Cat.

Veure més

BCNROC

Veure més

Barcelona cultura

Veure més