Destacat

  • L'Arxiu Municipal de Barcelona conserva la memòria viva de la ciutat gràcies a milions de documents. Amb els nostres podcasts us explicarem les petites i les grans històries que trobem en aquests documents.
  • L'Arxiu Municipal de Barcelona organitza aquesta exposició itinerant que es podrà veure des del 28 d'abril fins a finals d'any en quatre centres cívics de la ciutat.
  • Des de l'Arxiu Municipal de Barcelona afegim un nou canal de comunicació per informar-vos de la nostra actualitat i les activitats i serveis que oferim a través del butlletí que trametrem per correu electrònic bimensualment. Ja us hi podeu donar d'alta! 

  • Us presentem el nou Pla estratègic de l'Arxiu Municipal de Barcelona 2020-2023, el qual fixa la missió, els valors, les línies estratègiques i els objectius que seguirem en els propers quatre anys. 

  • La nostra memòria anual recull les dades més destacades de l’activitat duta a terme per l’Arxiu Municipal de Barcelona. Aquí pots consultar tot el que hem fet durant el passat 2019.

  • Saps quina documentació conserven i quines activitats ofereixen? Aquí pots consultar tota la informació de cadascun dels centres d’arxiu i les dades per posar-t’hi en contacte

  • L’Arxiu Municipal de Barcelona dóna accés a la consulta presencial dels fons documentals de l’Administració municipal des de la creació del règim municipal barceloní fins a l’actualitat i als fons privats rellevants per a la historia de la ciutat

  • Barcelona AMB Paraula d'arxiu

Notícies

La Mercè té rostre de dona

dj., 23/09/2021 - 10:18

Crònica gràfica. Des de les representacions religioses dels inicis fins a les més...

Els documents de l'Arxiu ens parlen als podcasts "Barcelona AMB Paraula d'arxiu"

dv., 17/09/2021 - 10:08

Podcasts. Podeu recuperar tots els àudios al nou apartat del nostre web.

L'Onze de Setembre, una commemoració amb més de cent anys d'història

dv., 10/09/2021 - 11:40

Diada de Catalunya. La primera manifestació de l'Onze de Setembre com a tal es va...

Canal de Vídeo

Presentació de l'Arxiu Municipal de Barcelona i els centres d'arxiu que el formen, a més de la documentació que conserven i els serveis que ofereixen.
Escola Superior d'Arxivistica

Veure més

SEDAC

Veure més

Ass. d'Arxiv. de Cat.

Veure més

BCNROC

Veure més

Barcelona cultura

Veure més