Destacat

  • Us presentem el programa d'activitats que hem preparat des de l'Arxiu Municipal de Barcelona per commemorar la Setmana Internacional dels Arxius durant tot el mes de juny. 

  • L'Arxiu Municipal de Barcelona conserva la memòria viva de la ciutat gràcies a milions de documents. Amb els nostres podcasts us explicarem les petites i les grans històries que trobem en aquests documents.
  • Consulta l'activitat de l'Arxiu Municipal de Barcelona durant l'any 2020.

  • Des de l'Arxiu Municipal de Barcelona afegim un nou canal de comunicació per informar-vos de la nostra actualitat i les activitats i serveis que oferim a través del butlletí que trametrem per correu electrònic bimensualment. Ja us hi podeu donar d'alta! 

  • Us presentem el nou Pla estratègic de l'Arxiu Municipal de Barcelona 2020-2023, el qual fixa la missió, els valors, les línies estratègiques i els objectius que seguirem en els propers quatre anys. 

  • Saps quina documentació conserven i quines activitats ofereixen? Aquí pots consultar tota la informació de cadascun dels centres d’arxiu i les dades per posar-t’hi en contacte

  • L’Arxiu Municipal de Barcelona dóna accés a la consulta presencial dels fons documentals de l’Administració municipal des de la creació del règim municipal barceloní fins a l’actualitat i als fons privats rellevants per a la historia de la ciutat

  • Barcelona AMB Paraula d'arxiu

Notícies

L'AMDS digitalitza les seves col·leccions d'auques, bans i calendaris

dv., 13/05/2022 - 15:27

Catàleg en línia. La ciutadania pot consultar aquestes col·leccions al Catàleg en...

Itinerari guiat pel Verdum i la Prosperitat: Vida de treball i lluita veïnal

dl., 09/05/2022 - 10:00

Activitat. Dissabte 14 de maig, a les 11 h, podreu fer aquest recorregut per...

Finalitzem el taller "AMB veu de dona"

dv., 06/05/2022 - 08:54

Taller. Aquesta experiència pilot per part de l'Arxiu Municipal de Barcelona ha...

Canal de Vídeo

Presentació de l'Arxiu Municipal de Barcelona i els centres d'arxiu que el formen, a més de la documentació que conserven i els serveis que ofereixen.
Escola Superior d'Arxivistica

Veure més

SEDAC

Veure més

Ass. d'Arxiv. de Cat.

Veure més

BCNROC

Veure més

Barcelona cultura

Veure més