Destacat

  • Coneix l'Arxiu Municipal de Barcelona i la documentació que conserva a partir d'aquests nous podcasts!
  • El proper mes de juny celebrem la Setmana Internacional dels Arxius amb gran varietat d'activitats per escollir, tan presencials com en línia. No us les perdeu!
  • L'Arxiu Municipal de Barcelona organitza aquesta exposició itinerant que es podrà veure des del 28 d'abril fins a finals d'any en quatre centres cívics de la ciutat.
  • Des de l'Arxiu Municipal de Barcelona afegim un nou canal de comunicació per informar-vos de la nostra actualitat i les activitats i serveis que oferim a través del butlletí que trametrem per correu electrònic bimensualment. Ja us hi podeu donar d'alta! 

  • Us presentem el nou Pla estratègic de l'Arxiu Municipal de Barcelona 2020-2023, el qual fixa la missió, els valors, les línies estratègiques i els objectius que seguirem en els propers quatre anys. 

  • La nostra memòria anual recull les dades més destacades de l’activitat duta a terme per l’Arxiu Municipal de Barcelona. Aquí pots consultar tot el que hem fet durant el passat 2019.

  • Saps quina documentació conserven i quines activitats ofereixen? Aquí pots consultar tota la informació de cadascun dels centres d’arxiu i les dades per posar-t’hi en contacte

  • L’Arxiu Municipal de Barcelona dóna accés a la consulta presencial dels fons documentals de l’Administració municipal des de la creació del règim municipal barceloní fins a l’actualitat i als fons privats rellevants per a la historia de la ciutat

Notícies

Inscriu-te a la xerrada "Viatge als teus orígens: genealogia i història familiar"

dj., 10/06/2021 - 11:42

SIA2021. Manu Valentín, historiador i investigador, ens introduirà al món de la...

Portem l'exposició "Relats revelats" al Centre Cívic Can Basté

dl., 07/06/2021 - 15:33

Exposició. Després d'haver estat tot un mes al Centre Cívic Sant Andreu, amb gran...

"Visibilitats i invisibilitats als arxius", un diàleg (com)prometedor

dt., 01/06/2021 - 12:38

SIA2021. La periodista Sílvia Marimon i la historiadora Queralt Solé conversaran...

Canal de Vídeo

Presentació de l'Arxiu Municipal de Barcelona i els centres d'arxiu que el formen, a més de la documentació que conserven i els serveis que ofereixen.
Escola Superior d'Arxivistica

Veure més

SEDAC

Veure més

Ass. d'Arxiv. de Cat.

Veure més

BCNROC

Veure més

Barcelona cultura

Veure més