Destacat

  • L'Arxiu Municipal de Barcelona conserva la memòria viva de la ciutat gràcies a milions de documents. Amb els nostres podcasts us explicarem les petites i les grans històries que trobem en aquests documents.
  • L'Arxiu Municipal de Barcelona organitza aquesta exposició itinerant que es podrà veure des del 28 d'abril fins a finals d'any en quatre centres cívics de la ciutat.
  • Consulta l'activitat de l'Arxiu Municipal de Barcelona durant l'any 2020.

  • Des de l'Arxiu Municipal de Barcelona afegim un nou canal de comunicació per informar-vos de la nostra actualitat i les activitats i serveis que oferim a través del butlletí que trametrem per correu electrònic bimensualment. Ja us hi podeu donar d'alta! 

  • Us presentem el nou Pla estratègic de l'Arxiu Municipal de Barcelona 2020-2023, el qual fixa la missió, els valors, les línies estratègiques i els objectius que seguirem en els propers quatre anys. 

  • Saps quina documentació conserven i quines activitats ofereixen? Aquí pots consultar tota la informació de cadascun dels centres d’arxiu i les dades per posar-t’hi en contacte

  • L’Arxiu Municipal de Barcelona dóna accés a la consulta presencial dels fons documentals de l’Administració municipal des de la creació del règim municipal barceloní fins a l’actualitat i als fons privats rellevants per a la historia de la ciutat

  • Barcelona AMB Paraula d'arxiu

Notícies

Visites comentades a l'exposició "Quan plovien octavetes" a l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona

dc., 12/01/2022 - 10:37

Exposicions. Us podeu inscriure a les visites comentades dels dijous 13 i 20 de...

Barcelona espera als Reis d’Orient

dt., 04/01/2022 - 11:18

Fons Fotogràfic. Arriben per mar i es passegen pels carrers de la ciutat abans de...

Aprofiteu les Festes de Nadal per visitar les exposicions de l'Arxiu!

dt., 28/12/2021 - 10:54

Exposicions. Podeu visitar "Relats Revelats", "Esteve Lucerón. La Perona. L'espai i...

Canal de Vídeo

Els diferents centres d'arxiu accepten la documentació provinent de donacions privades que resultin de gran interès per construir la història de Barcelona i els seus barris. És fonamental que la ciutadania i el teixit empresarial i associatiu de la ciutat coneguin la possibilitat de donar la seva documentació a l'Arxiu per tal que es conservi en condicions i pugui contribuir a completar la memòria col·lectiva.

Escola Superior d'Arxivistica

Veure més

SEDAC

Veure més

Ass. d'Arxiv. de Cat.

Veure més

BCNROC

Veure més

Barcelona cultura

Veure més