Equip Humà

Professorat

Personal d'administració i serveis

Montserrat Majó
Secretària

 

Professor superior de flauta de bec. Estudis d'oboè barroc i modern. També és professor al Conservatori de Terrassa. Flautista i oboista barroc als grups Diatessaron (música barroca) , Quartet de ben Frullato (música contemporània) i altres.

Exalumne de l'Arc. Ha estat violinista de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya). Director de la companyia Els Pirates Teatre. Títol superior  en direcció escènica i dramatúrgia a l’Institut del Teatre.

Habilitat com a professor de violí per la Generalitat de Catalunya. Violinista de diverses formacions barroques.

Professora superior de solfeig. Professora de piano. Estudis de cant. Diplomada en Educació Musical Willems. Membre del cor Lieder Càmera.

Exalumna de l’Arc. Habilitada per la Generalitat de Catalunya. Directora de cors. Llicenciada en Farmàcia. Estudis de música a Barcelona i Salzburg. Durant 10 anys especialista de música en Instituts de Secundària. També és professora de didàctica a l'ESMUC i en múltiples cursos.

Estudis de violí a Barcelona i la Guildhall School of Music and Drama i el Trinity College de Londres. Actuacions com a solista i membre d'orquestres i grups.

Professor de piano. Estudis de cant i direcció coral. També és redactor de la revista La Circular del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) i director del Cor Jove de la coral Sant Jordi.

Habilitat com a professor de cant coral per la Generalitat de Catalunya. Professor en cursos de direcció de la Federació Catalana d’Entitats de Corals. Dirigeix el Cor Briançó de Sant Celoni i l’Agrupació Coral Cardedeuenca.

Professora d'Educació Especial. Psicòloga.

Títol superior de Música, especialitat Pedagogia.

Exalumna de l’Arc. Professora superior de clavicèmbal. Professora de piano i flauta dolça. Estudis a Barcelona i Amsterdam. Membre del grup barroc Diatessaron i actuacions amb altres grups i com a solista.

Habilitada per la Generalitat de Catalunya com a professors de viola de gamba i de violoncel. Formada a Barcelona i Basilea (Suïssa). Estudis de piano. Membre dels grups Banchetto musicale, Diatessaron i col·laboradora de molts altres.

Exalumna de l’Arc. Professora superior de clavicèmbal. Professora de piano i flauta de bec. Estudis a Barcelona i Amsterdam. Membre del grup barroc Diatessaron i actuacions amb altres grups i com a solista.

Exalumna de l’Arc. Professora superior de flauta de bec. Directora de la coral infantil l’Espurna.

Títol profesional de Música. Llicenciada en Història de l’Art. Directora de la coral infantil L’Esquitx de la Coral Sant Jordi i membre de l’Equip tècnic-musical del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Professor superior de flauta travessera. Estudis de saxo. Activitat com a membre d'orquestres i grups de cambra. Col·laboracions constants amb grups teatrals, cantautors i grups populars. Activitat com a compositor i arranjador.

Títol superior de Música, especialitat Pedagogia. Compositor i Director del Cor Joventuts Unides de la Sénia.

Títol superior de Música, especialitat Pedagogia. Directora de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch de Castellbisbal.

Títol superior de Música, especialitat instruments de la música antiga. Professor a l’escola de Música municipal de Vilafranca del Penedès. Toca el flabiol i el tamborí a la Cobla Sabadell.

Títol superior de Música, especialitat en Etnomusicologia. Llicenciat en Filología Catalana.

Estudiant del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre.

Títol superior de la Guidhall School of Music&Drama homologat per la Generalitat  de Catalunya. Profesor de l’Escola  de Música Sant Gervasi de Barcelona.

Exalumna de l'Arc. Llicenciada en humanitats i en història i ciència de la música. Estudis de viola de gamba. Flauta de bec i cant.

Professor superior de violí. Estudis de cant. Violinista de l'orquestra de Cervera i de l'Orquestra de les Terres de Lleida. També és professor de l’EMM de Caldes de Montbui.

Professor superior de clarinet. També es professor a l'Escola de Música Municipal de Sitges. Activitat com a arranjador. Actua en concerts pedagògics per a JJMM i per al Gran Teatre del Liceu.