Vincles BCN

VinclesBCN és un servei de l’ Àrea de Drets Socials de l’ Ajuntament de Barcelona que vol reforçar les relacions socials de les persones grans que se senten soles i millorar el seu benestar a través de la tecnologia i del suport d’equips de dinamització social. L’Ajuntament prestarà a les persones grans que siguin usuàries del servei una tauleta amb l’aplicació instal·lada i amb connexió a internet per poder utilitzar l’app VinclesBCN.

L’app Vincles és una aplicació accessible i molt intuïtiva que s’ha dissenyat pensant en la persona gran. Aquesta aplicació permet a l’usuari comunicar-se i interactuar mitjançant videotrucades i missatges de vídeo o veu, tant amb la seva família i amics com amb les persones grans que formen part del grup d’usuaris Vincles.

Els familiars i amics de la persona usuària s’hauran de descarregar l’aplicació Vincles al seu smartphone, disponible en Android i iOS.

Per poder-se beneficiar del projecte Vincles BCN, cal complir els requisits següents:

  • Tenir 65 anys o més.
  • Estar empadronat a la ciutat de Barcelona.
  • Sentir-se sol.
  • Poder utilitzar la tauleta i estar motivat per usar el servei.
  • Tenir un nivell de català o castellà que permeti l’ús correcte del servei.

Com puc sol·licitar participar en el projecte?

Els ciutadans interessats a formar part de la xarxa VinclesBCN poden trucar al telèfon 010 (gratuït), adreçar-se al seu Centre de Serveis Socials o al seu Centre d’Atenció Primària (CAP) o omplir el següent formulari.