Notícies

Tot a punt per a la Festa Major de Gràcia

Seguretat. Els serveis municipals estan preparats per tal que totes les persones que vulguin gaudir la Festa Major de Gràcia ho facin amb la major tranquil·litat, convivència i respecte.

12/08/2017 - 18:00h

La Guàrdia Urbana deté dues persones que transportaven més de 2 quilos de marihuana en el seu vehicle

Salut pública. Dimarts passat a la tarda agents de la Unitat Territorial de Nou Barris van decomissar 2.150 grams de marihuana que portaven dues persones als seients de darrere del seu vehicle dins d’una bossa d’escombraries.

05/08/2017 - 09:01h

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades arxiva les denúncies contra el fitxer de dades de la Unitat d’Afers Interns de la Guàrdia Urbana

Seguretat. Un cop resoltes aquestes denúncies, l’entitat ha resolt la inscripció del fitxer al registre de Protecció de Dades de Catalunya, pas previ a la seva posada en funcionament.

04/08/2017 - 13:01h

L’Ajuntament de Barcelona activa el pla d’actuació per onada de calor en fase d’alerta

Seguretat. L’Ajuntament de Barcelona ha activat avui els protocols previstos al Pla d’Actuació per Prevenir els Efectes de l’Onada de Calor sobre la salut de les persones, en la seva fase d’alerta.

04/08/2017 - 11:53h

Els dos operatius policials antidroga al Raval permeten tapiar dos immobles ocupats des d’on es traficava amb drogues

Seguretat. La intervenció policial d’aquest dos dies ha permès que els propietaris de dos dels pisos ocupats il·legalment hagin tapiat els accessos per evitar que es converteixin de nou en punts de distribució de drogues.

27/07/2017 - 18:30h

 Operatiu policial antidroga al Raval amb la detenció de tres persones que havien ocupat dos domicilis des d’on traficaven amb drogues

Seguretat. L’operatiu antidroga s’ha iniciat a primera hora d’aquest matí quan efectius dels dos cossos policials han accedit als dos immobles ocupats que s’havien convertit en dos punts de venda de substàncies estupefaents.

26/07/2017 - 15:28h

Ada Colau presideix l’acte de benvinguda dels 49 nous agents de la Guàrdia Urbana procedents de la convocatòria de mobilitat interadministrativa

Seguretat. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit l’acte de benvinguda als 49 nous agents de la Guàrdia Urbana que provenen de la convocatòria de mobilitat interadministrativa.

18/07/2017 - 18:00h