Les entranyes de la ciutat: les clavegueres

Coneixerem l'únic tram de les clavegueres de Barcelona que es pot visitar per acostar-nos al cicle de l'aigua a la ciutat i conèixer com funciona. La xarxa de clavegueram garanteix la higiene i la salut pública, evita possibles inundacions i facilita el sanejament de les aigües residuals.
Reflexionarem sobre la importància de l'aigua com a bé escàs i la corresponsabilitat que tenim en el manteniment d'aquest recurs. La nova cultura de l'aigua pot ser una de les respostes als reptes que ens planteja el canvi climàtic i les conseqüències que provoca en la vida quotidiana de les persones.

Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

Dia i hora: 
Exhaurida per aquest quadrimestre (maig-agost 2018)
Observacions: 

Les normes són obligatòries per tots els participants i el responsable del grup es compromet a fer-les complir. En aquest sentit és especialment important recordar que cal anar vestit amb el cos totalment cobert i sabates tancades.

No es permet fer fotografies o gravacions de vídeo sense consentiment de l’Ajuntament (cal demanar-ho amb antelació). Les persones que no compleixin la normativa no podran accedir a l’interior de les clavegueres. No es permet l’entrada a menors de 8 anys. Consulteu la normativa de seguretat als arxius relacionats.

En cas de pluja, l’activitat s’anul·larà per motius de seguretat i es tornarà a programar un altre dia.

Durada: 1 h.
Nombre màxim de participants: 15 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament als arxius relacionats.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Les entranyes de la ciutat: les clavegueres per a grups està exhaurida per aquest quadrimestre (maig-agost), si voleu que us avisem quan torni a estar disponible podeu omplir el  formulari. Podeu consultar la disponibilitat per inscripció individual aquí.

Arxius relacionats
Punt de trobada: 
Pg. de Sant Joan, 91. Com arribar-hi? metro: Verdaguer (L4 i L5); bus: H10, 6, 19, 33, 34, 50, 51, 55