Les clavegueres i en Felip Marlot - ACTIVITAT FAMILIAR

El cicle Aiguart reuneix una sèrie d’activitats coorganitzades entre diverses entitats i equipaments de la ciutat per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2018. Totes les activitats estan relacionades amb el canvi climàtic i la gestió de l’aigua com a bé públic i ho fan a través de diferents expressions artístiques.

Visitem l’escenari d’una de les aventures d’aquest famós detectiu de la literatura juvenil. Veniu a gaudir d’una visita a les clavegueres molt especial: amb el llibre d’En Felip Marlot i les clavegueres com a escenari principal. Tindreu l’oportunitat de conversar amb l’autor del llibre, en Joaquim Carbó, i escoltar algunes parts del llibre, que ell mateix ens llegirà.

Coorganitzada amb l’Aula Ambiental Sagrada Família. Amb la col·laboració de Joaquim Carbó. Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Inscripcions a partir del dimecres 14 de febrer a les 21 h

Dia i hora: 
10/03/2018 - 11:30 a 13:00
Preu: 
gratuït
Observacions: 

Per poder participar a l'activitat és imprescindible conèixer i fer conèixer a les persones acompanyants la normativa de seguretat que trobareu a "arxius relacionats"

No es permet l’entrada a menors de 8 anys

En cas d'alarma de pluja l'activitat s'anul·larà i es tornarà a programar un altre dia

Si sou un grup de 10 persones o més, consulteu totes les activitats que us ofereix el programa Com Funciona Barcelona?

 

Arxius relacionats
Punt de trobada: 
Pg. de Sant Joan, 91