Servei d'informació d'obres

Notícies

Afectacions a la mobilitat per obres durant els darrers dies de març

Mobilitat. Durant la segona quinzena de març, es posen en marxa noves actuacions a l’espai públic i la continuació d'altres obres ja iniciades.

Obres de reurbanització al carrer Galícia

Els treballs començaran dilluns 18 i s’allargaran fins a divendres 22 de març. Es garantirà l'accés a residents pel carrer Torné.

Obres de rehabilitació de l'antiga masia de Can Carol per acollir un casal de barri

Avís Obres Can Carol

Obres. Us informem que el proper dia 21 s'iniciaran aquests treballs de reforma de l'edifici del carrer de Cambrils 28, per tal de convertir-lo en un casal de barri.

Obres de reurbanització del carrer Major del Rectoret

Obres. L’objectiu és millorar l'accessibilitat d'aquest tram de carrer.

Obres de pavimentació a l'av. de la República Argentina

Avís República Argentina

Obres. Del 18 al 31 de març tindran lloc les obres de millora del paviment de la calçada a l'av. de la República Argentina, entre la plaça d'Alfonso Comín i el viaducte de Vallcarca.

Posada en marxa de l’ascensor inclinat de la Davallada de Gallecs

Urbanisme. A partir d’aquest 18 de març, per salvar el desnivell que hi ha entre els carrers del Trèvol i Alt de Pedrell

Obres de reurbanització de la Rambla del Raval

Obres. A partir del dillulns 18 de març, es faran intervencions puntuals a la Rambla del Raval, la plaça de Vázquez Montalbán i la plaça de Salvador Seguí, per potenciar els usos veïnals i afavorir la connexió entre els tres espais...

Obres de millora de l'enllumenat al carrer de la Riera de Sant Miquel

Obres enllumenat Riera de Sant Miquel

Obres. Us comuniquem que properament es duran a terme les obres de millora de l'enllumenat al carrer de la Riera de Sant Miquel, entre el carrer de Luis Antúnez i la travessera de Gràcia.

Obres al clavegueram del carrer de la Creu dels Molers

Poble-sec. El carrer de la Creu dels Molers, entre l’avinguda del Paral·lel i el carrer d’Elkano, estarà tallat fins al 12 d'abril per obres al clavegueram.

Obres de renovació de la xarxa de clavegueram al carrer de l'Hospital

Obres. El 4 de març s'inicien obres de renovació de la xarxa de clavegueram, del sistema de recollida d’aigua i la connexió amb els diferents col•lectors al carrer de l’Hospital, entre els carrers del Carme i de les Egipcíaques.

Pàgines

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió