Servei de Premsa
Destaquem

Ada Colau: “les empreses ja no tenen excuses per complir la llei i acabar amb la pobresa energètica”

Les administracions catalanes pacten un model comú de conveni per instar la coresponsabilitat de les empreses subministradores en relació amb la pobresa energètica i acorden també un nou protocol d’actuació per evitar talls en el subministrament

Destaquem

Jaume Collboni presenta una nova mesura de Govern sobre el sector audiovisual

Divendres 20 de gener, a les 10:00 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), el tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presentarà en roda de premsa la nova Mesura de Govern en matèria cultural.

Destaquem

Mercedes Vidal i Amadeu Recasens presenten el  balanç d’accidentalitat del 2016

Divendres 20 de gener, a les 12:30 hores, a la Sala Lluís Companys, la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, i el Comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, presentaran  el balanç d’accidentalitat de l’any 2016 a la ciutat de Barcelona.

El nou parc de la plaça de les Glòries pren forma

Aquest àmbit de la ciutat es transformarà amb una gran zona verda amb més de 1300 arbres de diferents espècies que configuraran un autèntic pulmó per la ciutat

Mercedes Vidal i Amadeu Recasens presenten el  balanç d’accidentalitat del 2016

Barcelona activa la seva Bústia Ètica, una eina de Bon Govern pionera en la prevenció contra la corrupció

Serà el principal canal de denúncies ciutadanes i del propi personal municipal contra la corrupció o qualsevol altra mala pràctica lesiva per al bon govern de Barcelona

Barcelona presenta ‘Xarxes per al canvi’, un projecte d’innovació educativa propi

L’alcaldessa ha assegurat que l’educació “ha de se un motor de canvi i transformació” i ha lloat el model d’innovació, fet a partir del treball en xarxa i amb clar lideratge públic.

Barcelona aposta per posar la tecnologia al servei d’una millor gestió del turisme

El regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, ha participat avui en el debat sobre els reptes en la gestió turística del territori dins de la fira internacional de turisme FITUR, i ha defensat la necessitat de posar la Big Data al servei de al ciutat per una millor gestió del turisme i una millor qualitat dels serveis públics

Janet Sanz i José Manuel Calvo atenen els mitjans per explicar accions compartides de Barcelona i Madrid en matèria de turisme i gentrificació

Divendres 20 de gener, a les 12.00 hores (Saló de la Ciutat), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el Regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible de l’Ajuntament de Madrid, José Manuel Calvo, atendran els mitjans de comunicació per explicar accions compartides de Barcelona i Madrid en matèria de turisme i gentrificació.

‘Les cares de Barcelona’, un recorregut per múltiples lectures de la ciutat al Museu Etnològic

Divendres 20 de gener, a les 13:00 hores, al Museu Etnològic (Passeig de Santa Madrona, 16), tindrà lloc la roda de premsa de Les cares de Barcelona. A l’acte hi intervindrà Pep Fornés, director del Museu Etnològic, i Adrià Pujol Cruells, comissari de l’exposició. Seguidament es farà una visita guiada a la mostra.

David Escudé assisteix a la Gala de la Federació Espanyola de Patinatge

Divendres 20 de gener, a les 19:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, a la Gala de la Federació Espanyola de Patinatge. L’acte tindrà lloc al Museu Olímpic i de l’Esport, Joan Antoni Samaranch, a l’avinguda de l’Estadi, 60.

Lola López assisteix a l’estrena de ‘La Conferencia de Wannsee’

Divendres 20 de gener, a les 20:00 hores, a la Casa de la Seda (Sant Pere Més Alt, 1) la comissionada d’Immigració, Diversitat i Interculturalitat, Lola López, assisteix a l’estrena de l’obra ‘La Conferencia de Wannsee’, d’Exquis Teatre, que recrea la “solució final” formalitzada el 20 de gener de 1942 per 15 dirigents nazis quan van decidir traslladar a camps d’extermini als jueus de l’Europa ocupada.

Montserrat Ballarín assisteix al Lliurament de Premis del Concurs de Curtmetratges Barcelona Shopping & Shooting

Divendres 20 de gener, a les 21:00 hores (av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8), la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, assistirà a la Gala de Lliurament de Premis del Concurs de Curtmetratges Barcelona Shopping & Shooting, una iniciativa de la Fundació Barcelona Comerç.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.