Servei de Premsa

Més de 500 persones visiten l’estand de La Mercè Antimasclista habilitat per l’Ajuntament de Barcelona

Entre el 22 i el 25 de setembre la carpa ha assessorat a 501 persones, un 66,5% de les quals eren dones, i ha atès a 6 persones per agressions sexistes de diferent consideració

Barcelona organitza una trobada internacional de ciutats al novembre per debatre sobre la gestió del turisme

Des de Barcelona s’impulsa una trobada amb altres ciutats d’Europa els dies 3 i 4 de novembre per abordar la gestió del turisme, sota el títol de “Cimera sobre Governança i Gestió del Turisme Urbà: allotjaments compartits i lloguer vacacional”.

L’ICUB publica les bases per proveir la direcció del Festival Grec

Pel tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, “el Grec del futur ha de consolidar la seva personalitat en el panorama dels festivals d’arts escèniques europeus i esdevenir, gràcies a tots els que l’han construït en els darrers quaranta anys, l’aposta d’una ciutat culturalment madura”

Essomba participa en un debat sobre l”Anuari 2015: Reptes de l’educació a Catalunya’

Dimarts 27 de setembre, a les 14:00 hores (Col·legi d’Advocats de Barcelona. C/Mallorca 283, 8a planta), el comissionat d’Educació i Universitats, Miquel Àngel Essomba, participa en un dinar-debat de presentació de l’Anuari 2015. Reptes de l’educació a Catalunya.

Agustí Colom assisteix a l’acte de celebració del Dia Mundial del Turisme

Dimarts 27 de setembre, a les 20:30 hores (Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)), el regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, assisteix a l’acte de celebració del Dia Mundial del Turisme, que estarà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont..

Montserrat Ballarín assisteix a la presentació de la Va Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer 2016

Dimecres 28 de setembre, a les 11:00 hores, la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, participarà en l’acte de presentació de la V Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer 2016, que tindrà lloc al Mercat de les Corts (Travessera de les Corts, 215).

Gala Pin assisteix al pregó de la Festa Major de la Barceloneta

Dimecres 28 de setembre, a les 20:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà al pregó de la Festa Major de la Barceloneta, que tindrà lloc a la plaça de la Barceloneta.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.