Servei de Premsa
Destaquem

Colau retreu a Rajoy que no vulgui rebre les Ciutats Refugi mentre l’Estat incompleix els compromisos d’acollida

El govern central, a través del Secretario de Estado para las Administraciones Territoriales, torna a denegar a les ciutats la possibilitat de buscar vies alternatives a l’actual sistema d’acollida per accelerar l’arribada de sol·licitants d’asil i complir amb els compromisos adquirits

Barcelona comença a instal·lar els dispensadors de pinso anticonceptiu per al control de la població de coloms

L’Ajuntament de Barcelona impulsa un nou mètode per al control ètic de la població de coloms a la ciutat. A partir d’abril del 2017 s’iniciaran els treballs per a la parametrització del desplegament del control de la població de coloms a tota la ciutat

Jaume Asens i Janet Sanz compareixen per valorar l’última sessió de la Comissió de seguiment de Barcelona Regional

Dimarts 21 de febrer, a les 10.00 hores (Ajuntament. Sala Lluís Companys), els tinents d’alcaldia Jaume Asens i Janet Sanz compareixeran per valorar l’última sessió de la Comissió de seguiment de Barcelona Regional, prevista per aquest mateix dimarts.

Jaume Asens i Janet Sanz compareixen per valorar l’última sessió de la Comissió de seguiment de Barcelona Regional

L’Ajuntament valora positivament que la presó Model disposi de calendari de tancament específic

Janet Sanz assegura que l’anunci del Departament de Justícia de tancar la presó de l’Eixample abans de l’estiu d’aquest any evidencia que la feina feta pel Govern municipal i la Generalitat “era rigorosa i bàsica per recuperar no només l’entorn de la Model, sinó també el de la Trinitat Vella”

Barcelona reforça les polítiques de promoció econòmica internacional per consolidar-se com a ciutat oberta i global

L’Ajuntament invertirà 7 milions d’euros en aquest mandat per rellançar les relacions econòmiques amb l’exterior, dinamitzar l’economia local i generar ocupació de qualitat, el doble que al mandat anterior

Barcelona posa en marxa els dispensadors de pinso anticonceptiu per al control de la població de coloms

Dimarts, 21 de febrer, a les 12:00 hores, (Plaça Can Fabra – Jardins), el Comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno,explica la posada en marxa dels dispensadors d’aliment anticonceptiu per als coloms.

Ada Colau presideix el lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2016

Dimarts 21 de febrer, a les 17:30 hores, (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presideix el lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2016 i que promou el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària, Jordi Via.

Jaume Collboni participa en la presentació dels Distintius Insigna del Gremi de Restauració de Barcelona

Dimarts 21 de febrer, a les 18:30h, (claustre de l’Arts Santa Mònica, Rambles, 7) el segon tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, participa en la presentació del Distintiu Insigna del Gremi de Restauració de Barcelona. A l’acte també hi assistiran la regidora de Comerç i Consum, Montserrat Ballarín, i secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joan Aregio.

Lola López assisteix a la presentació de Politirrom, la plataforma gitana d’Acció Política

Dimarts 21 de febrer, a les 19 hores, al Centre Cívic La Sedeta (c/ Sicília, 321) la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, assisteix a la presentació de la Plataforma Gitana d’Acció Política, Politirrom.

Jaume Collboni inaugura l’exposició ‘Animals Sagrats de l’Antic Egipte’ al Museu Egipci

Dimarts 21 de febrer, a les 19:30 hores (seu del Museu Egipci de Barcelona, c. València, 284), el tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presidirà la inauguració de l’exposició Animals sagrats de l’Antic Egipte.

Barcelona reuneix la principal xarxa internacional de governs locals per fixar les prioritats de les ciutats pels propers anys

L’alcaldessa, Ada Colau, que copresideix el govern de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), els ha proposat treballar sobre el dret a l’habitatge, el finançament local i les polítiques d’acollida de sol·licitants d’asil i de la immigració. És la primera reunió de ciutats que se celebra a Barcelona des que Colau copresideix l’organisme.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.