Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona aposta per la prestació de serveis digitals amb codi i estàndards oberts i busca afavorir l’entrada de pimes locals

S’assumeix el compromís que el 70% de la inversió municipal en desenvolupament de nou software es farà amb codi obert, fet que permetrà afavorir l’elecció de petits i mitjans proveïdors i reduir costos

Activat el Pla Municipal d’Emergència per insuficiència drenant en fase d’alerta per les pluges a Barcelona

ImportantProtecció Civil de Barcelona ha activat a les 19:55 hores d’avui dimecres, 18 d’octubre, el Pla d’Actuació d´Emergència Municipal per risc d’insuficiència drenant en fase d’alerta a causa de la pluja a Barcelona.

Collboni: “L’EMA és una oportunitat històrica per a Barcelona que no volem perdre”

El tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, ha participat a l’acte de presentació de la candidatura de Barcelona per acollir la seu de l’Agència Europea del Medicament, juntament amb representants del Govern espanyol i de la Generalitat de Catalunya.

Frederic Ximeno participa a la presentació de l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona

Dijous, 19 d’octubre, a les 10.00 hores, (Cascada del Parc de la Ciutadella), el comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, i l’investigador de l’Institut Català d’Ornitologia, Marc Anton, atendran els mitjans per donar a conèixer la publicació de l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona.

David Escudé participa a l’acte central de les jornades “L’esport fa escola” de formació sobre l‘oferta esportiva en horari escolar

Lesjornades de formació del professorat del pla “L’escola fa esport a la ciutat” tenen lloc del 16 al 26 d’octubre amb l’assistència confirmada de vora 500 mestres.

Arturo Pérez-Reverte guanya el Premi Internacional Barcino de Novel·la Històrica

El premi s’atorga en el marc del certament literari ‘Barcelona Novel·la Històrica’, un espai de trobada entre autors i lectors d’aquest gènere, que tindrà lloc entre el 6 i l’11 de novembre a diversos espais de la ciutat

Laia Ortiz inaugura el Congrés de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia

Dijous 19 d’octubre, a les 08:45 hores (Auditori de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Carrer Major de Can Caralleu 1-7), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, participa en la inauguració del 23è Congrés de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia.

Eloi Badia assisteix a la inauguració del cicle Gràcia Riu i de l’exposició 35 anys de versots a Gràcia

Dijous, 19 d’octubre, a les 20:00 hores, el regidor de Gràcia, Eloi Badia, assistirà a la inauguració del cicle Gràcia Riu i de l’exposició 35 anys de versots a Gràcia, al Centre de Cultura Popular la Violeta (C/Maspons,7).

Grades Obertes al Canòdrom els dissabtes d’octubre i novembre

Des d’aquest dissabte 21 d’octubre i fins l’11 de novembre, el Parc de Recerca Creativa del Canòdrom i les seves grades acolliran els quatre matins de dissabte diverses activitats que apleguen música, dansa, poesia, performance, intervencions artístiques i tecnologia amb la participació del públic.

Jaume Collboni presenta la mesura de Govern que impulsa el programa Fàbriques de Creació que es presentarà al Plenari d’octubre

Dijous 19 d’octubre, a les 13:00 hores, a l’Espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), el Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni presentarà la mesura de Govern Nou Impuls al Programa Fàbriques de Creació de Barcelona.

Barcelona ja compta amb 172 quilòmetres d’infraestructura ciclista acabada o en construcció

Des d’inici de mandat s’han construït un total de 36 nous quilòmetres d’infraestructura ciclista a la ciutat, incloent els carrils bici i les vies ciclables

Calendari de reunions de les Comissions de Plenari

Del 19 al 23 d’octubre de 2017 tenen lloc les reunions de les Comissions de Plenari, prèvies a la celebració del Plenari del Consell Municipal.

Plenaris dels Consells de Districte

De l’11 al 30 d’octubre se celebren Plenaris als Consells de Districte.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.