Servei de Premsa
Destaquem

Sessió extraordinària del Plenari del Consell Municipal

Divendres 18 d’agost, a les 11:00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), se celebrarà una sessió extraordinària del Plenari del Consell Municipal.

Destaquem

[AMPLIACIÓ 23:30] Activats els serveis d’emergències i urgències socials de Barcelona per a atendre ferits i familiars

L’Ajuntament de Barcelona ha activat aquesta tarda el Servei del Centre d’Urgències i Emergències Socials (Cuesb) d’atenció psicosocial permanent de la ciutat, que atén qualsevol situació d’urgència i d’emergència social a la ciutat, durant les 24 hores dels dia, els 365 dies de l’any.

Destaquem

Convocat un minut de silenci en suport a les víctimes de l’atemptat a la Rambla i de condemna del terrorisme

Divendres 18 d’agost, a les 12:00 hores (Plaça Catalunya), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidiran un minut de silenci en suport a les víctimes de l’atemptat a la Rambla i de condemna del terrorisme.

Destaquem

[AMPLIACIÓ 20:00] Barcelona activa el Pla Bàsic d’Emergències Municipal per Incidents amb Múltiples Víctimes i mobilitza tots els serveis de seguretat i emergències

ImportantL’Ajuntament de Barcelona ha activat el pla bàsic d’emergències municipal per incidents amb múltiples víctimes per l’atropellament massiu que ha ocorregut aquesta tarda a la Rambla de Barcelona.

Afectacions a les xarxes de TMB amb motiu de l’atemptat a la Rambla de Barcelona

Les línies 2 i 3 de metro funcionen parcialment i gran part del servei d’autobús ha estat alterat com a conseqüència del perímetre de seguretat establert al centre de la ciutat

[CASTELLANO] Convocado un minuto de silencio en apoyo a las víctimas del atentado en la Rambla de Barcelona y de condena del terrorismo

Viernes 18 de agosto, a las 12:00 horas (Plaza Cataluña), la alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, y el presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirán un minuto de silencio en apoyo a las víctimas del atentado ocurrido en la Rambla y de condena del terrorismo.

[CASTELLANO] Barcelona activa el Plan Básico de Emergencias Municipal para Incidentes con Múltiples Víctimas y moviliza todos los servicios de seguridad y emergencias

El Ayuntamiento de Barcelona ha activado el plan básico de emergencias municipal por incidentes con múltiples víctimas por el atropello masivo que ha ocurrido esta tarde en la Rambla de Barcelona.

[CASTELLANO] Activados los servicios de emergencias y urgencias sociales de Barcelona para atender heridos y familiares

El Ayuntamiento de Barcelona ha activado esta tarde el Servicio del Centro de Urgencias y Emergencias Sociales (Cuesb) de atención psicosocial permanente de la ciudad, que atiende cualquier situación de urgencia y de emergencia social en la ciudad, durante las 24 horas de día, los 365 días del año.

[ENGLISH] Minute of silence in support of the victims of the attack on the Rambla and condemnation of terrorism

Friday, August the 18th, at 12:00 p.m. (Plaça Catalunya), the mayor of Barcelona, Ada Colau, and the president of the Generalitat de Catalunya (Catalan Government), Carles Puigdemont, will preside over a minute of silence in support of the victims of the attack.

[ENGLISH] Barcelona activates the Emergency Basic Municipal Plan for Multiple Victims Incidents and mobilizes all security and emergency services

The City Council of Barcelona has activated the Emergency Basic Municipal Plan for Multiple Victims Incidents for the massive outrage that has taken place this afternoon in Rambles of Barcelona.

[ENGLISH] Activated emergency services and social emergency services in Barcelona to assist injured and relatives

The City Council of Barcelona has activated this afternoon the Social Emergency and Attention Center Service (Cuesb) of the city. This service performs with permanent psychosocial attention in any situation of emergency and social emergency in the city, 24 hours a day, 365 days a year.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.