Servei de Premsa
Destaquem

Barcelona i l’AMB emplacen al diàleg social per impulsar un Salari Mínim de Ciutat

Gerardo Pisarello: “No ens podem permetre que ningú a Barcelona guanyi menys de 1.000 euros per la seva feina. No és bo pel món del treball ni per l’economia en general”

Administracions i petites i mitjanes comercialitzadores de llum avancen per enllestir el conveni contra la pobresa energètica

Cinc petites i mitjanes companyies refermen el seu compromís amb la llei 24/2015 en una reunió a l’Ajuntament de Barcelona. La trobada aborda com garantir el principi de precaució en els talls i com es nodrirà el fons econòmic.

Collboni viatja a Hong Kong i Shenzen per atreure inversions i activitat econòmica d’empreses i corporacions xineses

Collboni donarà suport a la presentació del festival Sonar a Xina i participarà en un esmorzar de treball amb les principals empreses de les indústries creatives de Hong Kong

Mercabarna presenta l’evolució de l’alimentació a Catalunya en els darrers 50 anys

El gran polígon compta amb més de 700 empreses dedicades a l’elaboració, comercialització i distribució de productes frescos, que generen uns 7.500 llocs de treball i comercialitzen anualment més de dos milions de tones d’aliments per abastir més de 10 milions de consumidors de Catalunya, Espanya i la resta del món.

Barcelona s’adhereix a la celebració de “L’Hora del Planeta” i apaga els llums en una acció contra el canvi climàtic

El dissabte 25 de març, de les 20:30 hores a les 21:30 hores, s’apagaran les fonts ornamentals de la ciutat, la façana de l’Ajuntament, l’Arc de Triomf, el monument a Colom i d’altres edificis emblemàtics de la ciutat en una acció contra el canvi climàtic

Ada Colau assisteix a la 45a assemblea general de la FAVB

Dissabte 25 de març, a les 10:00 hores (Casal de barri La Cosa Nostra. C/de Beret, 83), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la 45a assemblea general ordinària de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB).

Ada Colau és entrevistada al programa ‘La Sexta Noche’

Dissabte 25 de març, a partir de les 21:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, serà entrevistada al programa La Sexta Noche.

Agustí Colom assisteix a la presentació del llibre ‘El comerç de tota la vida a les Corts’

Dissabte 25 de març, a les 12:00 hores, al Mercat de les Corts (Trav. de les Corts, 215) el regidor del districte, Agustí Colom, assisteix a la presentació del llibre ‘El comerç de tota a les Corts’, un recull de les botigues i comerços més arrelats al districte.

David Escudé assisteix a l’etapa final de La Volta Ciclista a Catalunya

Diumenge 26 de març, a les 11:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà a la sortida de la última etapa de la 97a Volta Ciclista a Catalunya, amb inici a l’avinguda Maria Cristina i final a l’avinguda Rius i Taulet.

Gerardo Pisarello i Mercedes Vidal inauguren la placa commemorativa en homenatge als veïns dels antics barris de barraques del Carmel i de Can Baró

Diumenge 26 de març, a les 11:15 hores, (espai patrimonial MUHBA del turó de la Rovira, al final del carrer Marià Labèrnia), Gerardo PisarelloMercedes VidalRicard Vinyes, participen a la inauguració de la placa commemorativa en homenatge als veïns que van viure als barris de barraques del Carmel i de Can Baró.

Janet Sanz assisteix al 14è Festival de Sopes del Món Mundial de Nou Barris

Diumenge 26 de març, a les 12.30 hores (marquesina de la Via Júlia), la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, assistirà al 14è Festival de Sopes del Món Mundial que organitza la Xarxa 9Barris Acull. També hi assistirà la comissionada d’Immigració, Lola López.

Barcelona signa amb els agents socials una Declaració a favor de la contractació pública sostenible

Dilluns 27 de març, a les 09:30 hores, (PIMEC, c/Viladomat 174), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, participa a l’acte de signatura de la Declaració a favor de la contractació pública sostenible amb els agents socials.

Frederic Ximeno fa balanç de la recollida de residus 2016 i presenta la campanya de sensibilització del correcte reciclatge de la fracció orgànica

Dilluns, 27 de març, a les 10.30 hores, (Plaça Poeta Boscà), el Comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, fa balanç de la recollida de residus de l’any 2016 i presenta la campanya educativa de sensibilització i comunicació sobre el correcte reciclatge de la matèria orgànica dels residus.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.