Servei de Premsa

Marta Carranza participa a la presentació del 68è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Cursa atlètica 94è Jean Bouin

Dimarts 21 de novembre, a les 13:00 hores, a l’Auditori d’Allianz Seguros (C. Tarragona, 109), la comissionada d’Esports, Marta Carranza, participa a la roda de premsa de presentació del 68è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Cursa atlètica 94è Jean Bouin.

Jaume Asens presideix el Plenari del Consell de Ciutat

Dilluns 20 de novembre, a les 18:00 hores, al Saló de Cent, el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència, Jaume Asens, presidirà el Plenari del Consell de Ciutat, màxim òrgan consultiu i de participació de Barcelona.

Barcelona es dota de noves guies de Contractació Pública Innovadora i de compra de serveis TIC

La tercera reunió de la Taula de Contractació Pública, que reuneix el teixit empresarial i associatiu de la ciutat, ha servit també per avançar el Pla de Contractació Pública Sostenible del 2018

Laia Ortiz explica les últimes decisions de l’Ajuntament en matèria de pobresa energètica

Dilluns 20 de novembre, a les 13.00 hores (Ajuntament de Barcelona. Vestíbul Sant Miquel), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, explica les últimes decisions de l’Ajuntament en matèria de pobresa energètica i el contingut de dos informes municipals sobre l’aplicació a la ciutat del bo social definit per l’Estat.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.