Servei de Premsa
Destaquem

Barcelona inicia la temporada alta de bany

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa des del 29 de maig els serveis municipals per la temporada alta de bany per al gaudi de la ciutadania i dels banyistes

Destaquem

Presentació de l’enquesta FRESC sobre hàbits dels adolescents de Barcelona

Dimarts 30 de maig, a les 10:30 hores (Sala Lluís Companys. Ajuntament de Barcelona), la comissionada de Salut, Gemma Tarafa; el comissionat d’Educació i Universitats, Miquel Àngel Essomba; i tècnics de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) presenten els resultats de l’enquesta FRESC sobre els hàbits dels adolescents de la ciutat.

Presentació de l’enquesta FRESC sobre hàbits dels adolescents de Barcelona

Entra en vigor la campanya d’ajuts per subvencionar projectes d’activació de l’economia als barris

L’Ajuntament llança avui dues línies d’ajuts, amb un pressupost global de 1,9 M€, per finançar projectes i cobrir, per primera vegada, fins el 80% del total del cost. El termini per presentar sol·licituds per impulsar noves activitats econòmiques finalitza el proper 27 de juny de 2017

Barcelona participarà en un programa pioner de cooperació entre empreses públiques d’aigua amb grans ciutats europees

La iniciativa s’ha presentat avui a l’Assemblea General d’Aqua Publica Europea a París, de la qual Barcelona n’és membre. BCASA ofereix la seva experiència en gestió integral del sanejament i en aprofitament de recursos hídrics alternatius

Janet Sanz participa en la presentació del llibre ‘Ciutats resistents, ciutats possibles’

Dilluns 29 de maig, a les 19.00 hores (CCCB. C/Montalegre, 5), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en la presentació del llibre ‘Ciutats resistents, ciutats possibles’, de Fernando Carrion, Jordi Borja i Marcelo Coti.

Jordi Via inaugura la 1a jornada del treball de la llar i feines de cura

Dimarts 30 de maig, a les 09:00 hores, (Espai Francesca Bonnemaison, carrer Sant Pere Més Baix 7 ), el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Via, participa a la 1a jornada del treball de la llar i feines de cura.

David Escudé clou el 7è aniversari de l’INDESCAT

Dimarts 30 de maig, a les 9:00 hores (Estadi Olímpic Lluís Companys), el comissionat d’Esports, David Escudé, clourà l’acte de celebració del 7è aniversari del clúster català de l’esport, INDESCAT, que comptarà amb una ponència sobre transformació digital en el mercat esportiu i l’Assemblea General d’INDESCAT, entre d’altres activitats previstes.

Jaume Asens i Raül Romeva clausuren les jornades ‘Transparència i bon govern’

Dimarts, 30 de maig, a les 12:30 hores, a l’auditori de Barcelona Activa (c/Llacuna, 162), el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, i el conseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors de la Generalitat de Catalunya, Raül Romeva, clausuren les primeres jornades ‘Transparència i bon govern’.

Inauguració del nou espai de fonts interactives del Tibidabo

Dimarts 30 de juny, a les 11:00 hores (als voltants de l’Edifici del Cel, Parc d’Atraccions del Tibidabo), el regidor de Sarrià Sant-Gervasi i President del Parc d’Atraccions del Tibidabo, Daniel Mòdol; i la directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz, inauguren la nova àrea de jocs de fonts interactives al Parc d’Atraccions del Tibidabo.

Jaume Collboni presideix la reunió del Ple del Consell de Cultura

Dimarts 30 de maig, a les 17:00 hores, a la Capella de Santa Àgata – Conjunt Monumental de la plaça del Rei, el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, presidirà la reunió ordinària del Ple del Consell de Cultura de Barcelona, principal òrgan de participació en les polítiques culturals de la ciutat amb funcions executives i consultives.

Gala Pin assisteix a la presentació de la 4a edició del “Tast a la Rambla”

Dimarts 30 de maig, a les 12:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà a la roda de premsa de presentació de la 4a edició del “Tast a La Rambla”, que tindrà lloc a l’Òpera Samfaina (La Rambla, 51)

Laura Pérez i David Escudé assisteixen a l’entrega del 10è Premi Dona i Esport

Dimarts 30 de maig, a les 18:00 hores (Saló de Cent), la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; i el comissionat d’Esports, David Escudé, presidiran l’entrega del 10è Premi Dona i Esports. L’acte inclou també la presentació de desè Quadern Dones i Esport.

Essomba assisteix al lliurament de premis de Fotografia matemàtica

Dimarts 30 de maig, a les 18:00 hores, (sala d’actes del CosmoCaixa. c/Teodor Roviralta, s/n), Miquel Àngel Essomba assistirà al 18è Concurs de Fotografia Matemàtica, organitzat per l’Associació de Barcelona per l’estudi i l’aprenentatge de les matemàtiques (ABEAM) de Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Lola López participa a ‘Africa Moment: una altra mirada a la dansa africana. Eines per descolonitzar la mirada’

Dimarts 30 de maig, a les 18:00 hores, al Centre de Creació La Caldera (c/ Eugeni d’Ors, 12) la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, participa a ‘Africa Moment: una altra mirada a la dansa africana. Eines per descolonitzar la mirada’.

Fernando Pindado inaugura la 3a Trobada Internacional “Participació, Demoràcia i Polítiques Públiques”

Dimarts 30 de maig, a les 19:00 hores (hora brasilenya), el comissionat de Participació, Fernando Pindado, llegirà la conferència d’inauguració de la 3a Trobada Internacional “Participació, Democràcia i Polítiques Públiques”, que tindrà lloc a la Universidade Federal do Espírito Santo a Vitória (Brasil) fins al 2 de juny.

Frederic Ximeno assisteix al Forum Europeu sobre Boscos Urbans

Dimarts, 30 de maig, a les 19:30 hores, (Jardins Palau Reial de Pedralbes, Diagonal, 666), el comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, assisteix a la presentació del Forum Europeu sobre Boscos Urbans (EFUF).


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.