Servei de Premsa
Destaquem

Janet Sanz i Josep Maria Montaner expliquen la urbanització de Cristòbal de Moura

Dilluns 20 de novembre  a les 11.00 hores (c/ Fluvià, 94 – 96) la tinenta d’Alcaldia d’Ecologia, Urbanisme  i Mobilitat, Janet Sanz,  i el regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, expliquen la urbanització del carrer de Cristòbal de Moura.

Destaquem

Laia Ortiz explica les últimes decisions de l’Ajuntament en matèria de pobresa energètica

Dilluns 20 de novembre, a les 13.00 hores (Ajuntament de Barcelona. Vestíbul Sant Miquel), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, explica les últimes decisions de l’Ajuntament en matèria de pobresa energètica i el contingut de dos informes municipals sobre l’aplicació a la ciutat del bo social definit per l’Estat.

Destaquem

Colau, Trias i Hereu s’uneixen en suport de l’EMA

Colau ha llegit una declaració en nom de la ciutat per llençar internacionalment un missatge d’unitat de les institucions i la societat civil, posant en valor la capacitat i entusiasme de tota la ciutat per acollir la seu de l’agència europea

Ada Colau i Manuela Carmena obren la Conferència Internacional ‘Ciutats Democràtiques’

Dissabte 18 de novembre, a les 09:30 hores (Teatro Español de Madrid, calle del Príncipe, 25), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, participaran a l’acte d’obertura de la Conferència Internacional ‘Ciutats Democràtiques’.

Ada Colau és entrevistada al programa ‘La Sexta Noche’

Dissabte 18 de novembre, a partir de les 22:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, serà entrevistada al programa La Sexta Noche.

Ada Colau assisteix a l’acte del Dia Mundial en Record de les Víctimes d’Accidents de Trànsit

Diumenge, 19 de novembre, a les 11:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a l’acte del Dia Mundial en Record de les Víctimes d’Accidents de Trànsit.

Ada Colau presideix l’acte d’Encàrrec del Pregó dels Infants per a les Festes de Santa Eulàlia

Dilluns, 20 de novembre, a les 11:45 hores (CEM Olímpics Vall d’Hebron. Pg. Vall d’Hebron, 166), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte d’Encàrrec del Pregó dels Infants per a les Festes de Santa Eulàlia.

Lluís Gómez i Joan Subirats, nous comissionats de l’Ajuntament de Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presentat aquest migdia els dos nous comissionats que s’incorporen al Govern Municipal. Lluís Gómez serà el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació mentre que Joan Subirats serà comissionat de Cultura.

L’Ajuntament duu a terme una campanya per a la tinença responsable d’animals de companyia i de promoció del control del comerç de venda d’animals

Agents de la Guàrdia Urbana i tècnics del Departament de Protecció dels Animals també fan comprovacions en els comerços de venda d’animals per assegurar les condicions d’estança i cura d’animals


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.