Comencen les obres per transformar el pati interior de l’illa Macaya en un nou jardí obert al públic

Els propers dies començaran les obres de transformació del pati interior de l’illa de la casa Macaya en un nou espai públic obert al barri de la Dreta de l’Eixample. Es preveu que entre la primavera i l’estiu de l’any que ve estaran enllestides les obres, que permetran obrir aquest nou espai públic singular, un nou jardí de prop de 2.000 metres quadrats, que contribuirà també a crear una nova connectivitat urbana i que com a element destacat permetrà la visió de la façana posterior de la Casa Macaya, edifici modernista obra de Josep Puig i Cadafalch situat al passeig de Sant Joan, 108.

Els espais Gaudí de la ciutat celebren en directe el 166è aniversari de l’arquitecte

El proper 25 de juny se celebra el 166è aniversari del naixement d’Antoni Gaudí, un esdeveniment que les entitats gestores de les obres de l’arquitecte han aprofitat per posar en marxa una iniciativa inèdita, la seva primera acció conjunta a internet. Un total de tretze institucions, incloent la majoria de construccions i tots els museus dedicats a la figura del geni del modernisme català, han programat una sèrie d’emissions consecutives a Facebook Live.

Ajuntament i Generalitat refermen la seva col·laboració per seguir impulsant Barcelona al món

El tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello i el conseller de d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Ernest Maragall, han celebrat aquesta tarda una trobada per posar en comú tasca d’ambdues administracions en l’àmbit de la política de projecció exterior de Barcelona. Les dues administracions comparteixen la gestió de diferents organismes internacionals de la ciutat de Barcelona.

Operatiu policial conjunt per desmantellar dos punts de venda de drogues al barri Gòtic

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Ciutat Vella han realitzat aquesta tarda dues entrades i registres per un delicte contra la salut pública, en la vessant de tràfic de drogues, en el barri del Gòtic, al districte de Ciutat Vella de Barcelona.