Servei de Premsa
Destaquem

Barcelona obre la Mercè 2017

El pregó de la filòsofa Marina Garcés ha donat aquesta tarda el tret de sortida a les festes de la Mercè, en un acte presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, que s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Destaquem

Pregó d’obertura de la Mercè 2017

Bona Festa Major!

Des del Departament de Premsa del Gabinet de l’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona us desitgem una bona Festa Major.

L’alcaldessa participa als diferents actes institucionals, ciutadans i culturals de la Mercè 2017

Aquest cap de setmana i dilluns, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en els diferents actes institucionals i ciutadans que se celebren a tota la ciutat, en ocasió de la celebració de les festes de la Mercè 2017.

Barcelona instal·la dos estands antimasclistes durant les festes de la Mercè i insisteix en el lema que ‘No és no’

Enguany s’amplien en dos els estands que estaran operatius en zones d’oci nocturn, un ubicat a l’avinguda Maria Cristina i l’altre al Parc del Fòrum.

L’Ajuntament de Barcelona habilita un espai de jocs per a infants durant els actes institucionals que tinguin lloc a l’edifici Palau

L’espai, destinat a infants de 0 a 12 anys, permetrà la conciliació horària i familiar durant els actes institucionals. El servei, que s’ubicarà a la planta baixa de l’edifici Palau, començarà a funcionar avui durant el pregó de la Mercè

128 mil desplaçaments menys en vehicle privat durant el Dia Sense Cotxes

La xifra suposa una reducció de trànsit del -6,2% respecte d’un dia feiner. Els viatges en metro s’han incrementat en un 3% i els desplaçaments en Bicing en un 19%

Associa’t a la Festa

Del 23 al 25 de setembre tindrà lloc, dins del marc de les Festes de la Mercè, l’Associa’t a la Festa, dedicat a promoure els valors de les associacions com a espais comunitaris per la ciutadania.

Unes 200 persones es reuneixen a Barcelona durant la 12a Conferència Internacional de Sensellarisme

L’Observatori Europeu de Sensellarisme i FEANTSA analitzen amb motiu de la trobada l’augment d’aquest fenomen a totes les grans ciutats del continent. La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, reivindica la necessitat que canviïn les polítiques europees per poder preservar els drets humans

Barcelona acull el World Routes, el congrés d’aeronàutica més important del món

L’esdeveniment atraurà 3.000 delegats internacionals, 350 companyies aèries i 700 aeroports de tot el món

Dos informes d’arquitectes conclouen que no es podia preveure l’esfondrament dels nínxols del Cementiri de Montjuïc

Més d’un centenar de nínxols del Cementiri de Montjuïc van quedar afectats a causa d’un esfondrament el passat 15 de setembre. 63 ja han estat identificats i traslladats a noves sepultures

Janet Sanz participa a les Jornades sobre contaminació atmosfèrica: “Abandonar l’exposició urbana als contaminants de l’aire”

Dimarts 26 de setembre, a les 09:00 hores, (El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, 12), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz,  participa a la inauguració de les Jornades sobre qualitat de l’aire: “Abandonar l’exposició urbana als contaminants de l’aire”.

L’Ajuntament de Barcelona organitza l’acte ‘Estat de Dret o Estat d’Excepció? Juristes per la democràcia i els drets i llibertats’

Dissabte 23 de setembre, a les 17:00 hores, a l’Auditori (C/Lepant, 150), se celebrarà la jornada, que clourà el tinent d’alcaldia Jaume Asens, i comptarà amb la presència del tinent d’alcalde Gerardo Pisarello.

David Escudé assisteix a la Festa del Fitnes

Diumenge 24 de setembre, a les 10:00 hores (Avinguda Maria Cristina), David Escudé assistirà a la Festa del Fitnes, la gran trobada dels amants d’aquesta activitat física. Un escalfament previ donarà el tret de sortida a aquest esdeveniment gratuït i multitudinari.

Carmen Andrés assisteix a la recepció de entitats de cultura popular i tradicional amb motiu de les Festes de la Mercè

Diumenge 24 de setembre, a les 12:00 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), la regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Carmen Andrés, presideix la recepció a les entitats de cultura popular i tradicional que organitza l’Ajuntament amb motiu de la celebració de les Festes de la Mercè d’enguany.

Agustí Colom assisteix a l’acte de benvinguda del Congrés World Routes

Diumenge 24 de setembre, a les 18:00 hores (Fira Gran Via, Pavelló 6, Av Joan Carles I, 64, L’Hospitalet de Llobregat) , el regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, assisteix a l’acte de benvinguda del World Routes, presidit pel director d’UBM, l’organitzadora del congrés, Steven Small.

Collboni assisteix al sopar de cloenda del Congrés World Routes

Dilluns 25 de setembre, a les 18:45 hores (Palau Sant Jordi), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, assisteix al sopar de cloenda del congrés aeronàutic World Routes.

Les ciutats refugi denuncien al Congrés de Diputats l’incompliment d’acollida de refugiats del govern estatal

Dimarts 26 de setembre, a les 10:00 hores, els representants de disset ajuntaments de tot l’Estat portaran al Congrés de Diputats la denúncia per l’incompliment del govern espanyol d’acollir 17.337 persones refugiades que encara es troben reubicades a Grècia i a Itàlia, i als camps de Turquia i el Líban.

David Escudé participa a la presentació del 106è CSIO Barcelona

Dimarts 26 de setembre, a les 12:00 hores (Real Club de Polo de Barcelona, Av. Dr Marañon, 19-30), el comissionat d’Esports, David Escudé, participa a la presentació del CSIO Barcelona 2017, el concurs de salts internacional d’hípica que arriba a la 106a edició.

Sessió extraordinària de la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Dimarts 26 de setembre, a les 16:30 hores (Sala Lluís companys, Ajuntament de Barcelona), se celebrarà la sessió extraordinària de la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

Dispositiu de seguretat, la neteja i mobilitat durant la Festa Major de la Mercè

L’Ajuntament de Barcelona recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se per la ciutat, i preferentment el metro

Mercè 2017

La Mercè referma de nou la seva voluntat d’arribar al màxim de districtes de la ciutat, per tal d’acostar-la als barris més allunyats del centre i als veïns i les veïnes que hi viuen.

Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla

Recull de continguts relacionats amb l’atemptat a la Rambla el 17 d’agost de 2017. / Recopilación de contenidos relacionados con el atentado en la Rambla el 17 de agosto de 2017. / Collection of contents related to the attack on the Rambla on August 17, 2017.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.