En marxa les obres d’ampliació de l’Ateneu la Bòbila de Porta, a Nou Barris

En marxa les obres d’ampliació de l’Ateneu la Bòbila de Porta, al districte de Nou Barris. L’Ajuntament està executant els treballs per convertir-lo en un equipament de barri dins la nova plaça Sóller, que també s’està reurbanitzant. El projecte preveu dotar l’Ateneu d’una nova volumetria i criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, amb l’objectiu final que esdevingui un pol d’atracció i activitat pels veïns i veïnes de l’entorn.

Balanç de Festa Major de Gràcia 2019

24 carrers i places guarnides han participat en l’edició d’enguany. El carrer Progrés guanya el primer premi del concurs de guarnits. Els 42 espais de festes que hi havia han organitzat un total de 1.214 activitats amb una afluència molt alta, sobretot en els actes diürns. També es consolida la festa familiar i la vessant inclusiva de la festa amb la implicació dels carrers en les activitats familiars i per a totes les persones

Laia Bonet rep una delegació de representants de la Cambra de Japó a l’Ajuntament de Barcelona

La tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, ha rebut avui al Saló de Cent una representació de diputats de la Cambra de Japó. Els set diputats formen part del Comitè Permanent d’Afers Interns i comunicació de la Cambra i de Relacions Internacionals, Ciència, Tecnologia i Innovació. També hi ha assistit el cònsol general de Japó, Naohito Watanabe.