Servei de Premsa
Destaquem

Eloi Badia presenta les novetats de l’oferta pública d’ocupació de l’Ajuntament de Barcelona

Dijous 14 de desembre, a les 11:30 hores, a la Sala Lluís Companys, el regidor de Presidència, Eloi Badia, presentarà les novetats en matèria de l’Oferta Pública d’Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona. Badia estarà acompanyat pel gerent de Recursos Humans de l’Ajuntament, Ferran Daroca.

Eloi Badia presenta les novetats de l’oferta pública d’ocupació de l’Ajuntament de Barcelona

Barcelona i la Xarxa de Ciutats per la Justícia i la Memòria celebren que un jutjat basc investigui els crims del franquisme

Un jutjat de Bergara investigarà els crims comesos durant la dictadura franquista al municipi d’Elgeta (Guipúzcoa) com a conseqüència de la querella criminal presentada pel consistori d’aquesta localitat

Ada Colau fa l’encàrrec a l’Audiència Pública als nois i noies de Barcelona de fer propostes sobre el nou model de Zoo

“El Zoo que volem” és el programa que recull el procés participatiu que més de 1.300 nois i noies i 34 centres educatius per treballar-lo durant el curs 2017-2018. Els objectius són a partir de la identificació, anàlisi i priorització de necessitats buscar solucions i propostes sobre el zoo de la ciutat

Els beneficiaris del Fons d’Emergència Social reben aquest curs el 100 % de l’ajut de menjador escolar

Per primera vegada, en la convocatòria dels ajuts de menjador escolar de la ciutat de Barcelona s’aplica el llindar de risc de pobresa proporcionat per l’Idescat a l’hora d’atorgar els ajuts, d’acord amb la Resolució 17/XI del Parlament de Catalunya.

El CESB nomena Marina Subirats com a nova presidenta i incorpora nous agents com PIMEC

La modificació dels Estatuts del CESB ha permès incorporar representants de PIMEC i FEPIME o la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya com a nous membres del Consell

Gràcia descobreix una placa en memòria del cooperativista Josep Roca i Galès

El Comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, i el President de la Fundació Roca Galès, Xavier Palos, han presidit l’acte de col·locació de la placa en memòria del cooperativista Josep Roca i Galès, amb motiu del 125è aniversari de la seva mort.

Plenari del Consell de Ciutat

Dimecres 13 de desembre, a les 18:00 hores, (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), tindrà lloc el Plenari del Consell de Ciutat, màxim òrgan consultiu i de participació de Barcelona.

Francesca Bria inaugura el Seminari de contractació pública innovadora

Dijous 14 de desembre, a les 09:00 hores, (auditori Barcelona Activa, c/Llacuna, 162-164) la comissionada de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona. Francesca Bria, obrirà el Seminari de contractació pública innovadora, un acte de caire divulgatiu obert a tothom en què s’explicarà la nova estratègia europea de contractació de l’Administració pública i, concretament, de l’Ajuntament de Barcelona.

Laia Ortiz inaugura una jornada sobre el Servei d’Assistència Personal (SAP)

Dijous 14 de desembre, a les 09:15 hores (Carrer de la Reina Amàlia 31), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, inaugura una jornada sobre models de Servei d’Assistència Personal (SAP).

Marta Carranza obre les jornades “Joventut, Esport i Cohesió Social”

Dijous 14 de desembre, a les 10:00 hores, la comissionada d’Esports, Marta Carranza, obre les jornades “Joventut, Esport i Cohesió Social”.

Comença a El Born el Primer Congrés Internacional d’Història de la Corrupció Política a l’Espanya Contemporània

Dijous 14 de desembre, a les 10:00 hores (El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, 12), Ricard Vinyes participa en la inauguració del Primer Congrés Internacional d’Història de la Corrupció Política a l’Espanya Contemporània.

L’Ajuntament de Barcelona, PIMEC i la seva Fundació signen un conveni en favor de la inserció laboral de les persones amb discapacitat

Divendres 14 de desembre, a les 16.00 hores (Auditori PIMEC. Carrer Viladomat 174), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz; el secretari general de PIMEC, Antonio Cañete, i el president de la Fundació PIMEC, Joaquim Llimona, signaran un conveni en favor de la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Visita guiada a l’exposició ‘La Ferida d’Hipercor. Barcelona 1987’

Dijous 14 de desembre, a les 18:00 hores, a l’Espai Zero de Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) es realitzarà una visita guiada a l’exposició La Ferida d’Hipercor. Barcelona 1987. Francesc Valls, comissari de l’exposició, realitzarà aquesta visita acompanyat de Gerardo Pisarello, Tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, i Laia Ortiz, Tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Regidora de Sant Andreu.

Lola López participa a ‘Mirades diverses. El concepte de veritat és igual per a totes les cultures?’

Dijous 14 de desembre, a les 18:30 hores, a l’Espai Avinyó Llengua i Cultura (carrer Avinyó, 52) la Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, participa als Diàlegs Universals ‘Mirades diverses. El concepte de veritat és igual per a totes les cultures?’.

Pisarello assisteix a la conferència de Josep-Lluís Carod Rovira, dins el cicle 500 anys de Protestantisme

Dimecres 13 de desembre, a les 19:00 hores (Sala de Martí l’Humà del MUHBA), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, assisteix a  la conferència que farà Josep-Lluís Carod-Rovira, amb el títol “Protestants, Barcelona. Les arrels vuitcentistes de la Barcelona protestant contemporània”.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.