Servei de Premsa
Destaquem

Presentació del balanç de l’activitat de Fira de Barcelona 2017

Dimarts 20 de febrer, a les 12:15 hores (Palau de Congressos, Recinte de Montjuïc, Fira de Barcelona, av. Maria Cristina, s/n), té lloc la presentació dels resultats de Fira de Barcelona de 2017 i les perspectives per al 2018.

Destaquem

Barcelona promou el joc infantil a tota la ciutat

L’Ajuntament impulsa una nova visió del joc a l’espai públic que inclou les àrees de joc, i planifica més i millors oportunitats pel joc divers i inclusiu a l’aire lliure, tant per als infants i adolescents com per millorar la vida de la ciutadania

Destaquem

L’AMB, el Consorci Besòs Tordera i la Federació de Municipis de Catalunya demanen la suspensió de la pujada de l’11.8% del subministrament d’aigües Ter-Llobregat

L’apujada entrarà en vigor el proper mes de març i afectarà a 116 municipis i uns 4,5 milions de persones

Ada Colau ha presidit l’acte de celebració del 25è aniversari de la Fundació Formació i Treball

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit aquesta tarda al Saló de Cent l’acte de celebració del 25è aniversari de la Fundació Formació i Treball. A l’acte també ha assistit Àngel Cánovas, president de la Fundació Formació i Treball; Manuel Ribas, fundador de la Fundació Formació i Treball; Antoni Borrell, fundador de la Fundació Formació […]

Joan Subirats entrega el 42 Premi Enrique Ferrán d’articles convocat per la revista ‘El Ciervo’

Dilluns 19 de febrer, a les 19.30 hores, a la Llibreria + Bernat (Buenos Aires, 6), el comissionat de Cultura, Joan Subirats, entregarà el 42è Premi Enrique Ferrán d’articles convocat per la revista El Ciervo.

Gala Pin participa al debat “Port-ciutat: cap a quin model anem?”

Dilluns 19 de febrer, a les 18:30 hores (Auditori de l’Institut de Nàutica de Barcelona. Edifici El Far), la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, participarà al debat “Port-ciutat: cap a quin model anem?”, que organitza Barceloneta Proa a la Mar.

Ada Colau presideix la sessió plenària del pacte per la mobilitat

Dimarts, 20 de febrer, a les 16:00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presideix la sessió plenària del pacte per  la mobilitat. L’alcaldessa estarà acompanyada per la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz i la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal.

Gala Pin participa al debat “Democràcia i municipalisme: aprenentatges, reptes i oportunitats des de la participació ciutadana”

Dimarts 20 de febrer, a les 18:30 hores (La Rambla, 99), la regidora de Participació, Gala Pin, participarà en el debat “Democràcia i municipalisme: aprenentatges, reptes i oportunitats des de la participació ciutadana”

Barcelona implantarà la recollida de residus selectiva porta a porta al cas antic de Sarrià (Sarrià Vell)

Comença la recollida de residus selectiva porta a porta al Casc Antic de Sarrià (Sarrià Vell). Aquets matí, el responsable tècnic de neteja del districte, Martí Arasanz, ha explicat els detalls tècnics de la campanya.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.