Servei de Premsa
Destaquem

Laia Ortiz explica novetats sobre pobresa energètica i el bo social de l’Estat

Divendres 15 de desembre, a les 10.30 hores (Vestíbul Sant Miquel. Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, explica novetats sobre pobresa energètica i el bo social de l’Estat.

Destaquem

L’Ajuntament aprova 2.000 places d’Oferta Pública d’Ocupació

Durant aquest mandat ja s’han aprovat un total de 2.421 places d’Oferta Pública d’Ocupació, la convocatòria més amplia feta mai a l’Ajuntament de Barcelona

Exposició “La Ferida d’Hipercor. Barcelona 1987”

Del 15 de desembre de 2017 a l’11 de març de 2018 a l’Espai Zero de Fabra i Coats (Sant Adrià 20), comissariada per Francesc Valls

Mercedes Vidal inaugura l’Assemblea General LIVE 2017

Divendres 15 de desembre, a les 12:00 hores (Edifici Mediatic, c/Roc Boronat 117, Sala Espai Barcelona), la regidora de Mobilitat i presidenta de la plataforma LIVE, Mercedes Vidal, inaugura l’Assemblea General de LIVE 2017.

Pisarello signa un conveni per innovar en aplicacions industrials del grafè per a les empreses de Barcelona

Divendres 15 de desembre, a les 12:00 horesGerardo Pisarello i Lluís Gómez, visiten l’Institut de Ciències Fotòniques (Av. Cal Friedric i Gauss, 3, Castelldefels), per rubricar l’acord per injectar 350.000 euros a la investigació de les aplicacions industrials del grafè i la seva transferència en les empreses de la ciutat.

Gala Pin assisteix a la xocolatada popular organitzada per Amics de la Rambla

Divendres 15 de desembre, a les 19:15 hores  (La Rambla, 99), la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà a la xocolatada popular que celebra Amics de la Rambla a l’exterior del Palau de la Virreina.

Lola López assisteix al concert ‘Do d’acords’ de l’Orquestra infantil i juvenil del Poble-sec

Divendres 15 de desembre, a les 19:00 hores, al Centre Cultural Albareda (carrer Albareda, 22) la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, assisteix al concert ‘Do d’acords’ de l’Orquestra infantil i juvenil del Poble-sec.

Ada Colau assisteix a la 67a Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes

Divendres 15 de desembre, a les 20:00 hores, al Poliesportiu Municipal Virrei Amat de Nou Barris (carrer Joan Alcover, 6), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la 67a Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes, que organitza Òmnium Cultural.

Gala Pin assisteix al lliurament dels premis #BarnaJove

Divendres 15 de desembre, a les 21:00 hores (carrer Gran de Gràcia, 190-192), la regidora de Participació i Districtes, Gala Pin, participarà al lliurament dels premis #BarnaJove, els guardons de l’associacionisme juvenil de la ciutat. Aquests volen reconèixer i difondre aquells projectes sense ànim de lucre duts a terme per entitats juvenils de Barcelona i iniciats durant el 2017.

Barcelona condemna l’assassinat d’una dona a mans d’un home i mostra el seu ferm rebuig a la violència masclista

La ciutat activa el protocol de dol i convoca un minut de silenci demà 15 de desembre, a les 12 hores, a la Plaça de Sant Jaume. L’Ajuntament de Barcelona condemna l’assassinat d’una dona perpetrat per un home a la ciutat de Barcelona. El fets van tenir lloc diumenge, 10 de desembre, al districte de Ciutat Vella.

L’Ajuntament, PIMEC i la seva Fundació signen un conveni en favor de la inserció laboral de les persones amb discapacitat

El projecte, anomenat Inclou Futur, crea un equip permanent que acompanyarà i assessorarà les empreses, transmetent els beneficis que implica la contractació per persones amb diversitat funcional

Gràcia fa diverses millores a l’entorn de la plaça Dones del 36

El districte de Gràcia ha dut a terme un seguit d’arranjaments a l’entorn de la Plaça Dones del 36, situada entre els carrers Santa Àgata i Torrent de l’Olla, així com als carrers adjacents per a millorar l’espai, reparar alguns elements que estaven malmesos i instal·lar elements nous per millorar-ne la seva eficiència. Algunes de les millores han estat proposades pels veïns i veïnes de l’entorn.

Un operatiu antidroga al Raval desmantella tres punts de venda i consum de substàncies estupefaents

Es mantenen dispositius de seguretat a la zona i investigacions obertes a l’entorn d’alguns punts des d’on s’estaria produint tràfic de drogues

Els mercats se sumen a la celebració de l’Any del Comerç i la Cultura amb diversos concerts

Barcelona convertirà l’any 2018 en l’Any del Comerç i la Cultura amb més d’un centenar d’activitats que s’estendran pels 21 eixos comercials. L’objectiu és apropar la cultura als barris i convertir el teixit comercial de la ciutat en prescriptor i punt d’informació cultural per als seus veïns

El programa públic GameBCN, especialitzat en ‘incubació’ de videojocs, allarga el termini d’inscripcions

La presentació de candidatures s’amplia fins al 17 de desembre i els 5 equips seleccionats realitzaran un procés d’incubació de 6 mesos.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.