Servei de Premsa
Destaquem

L’alcaldessa assisteix al pregó d’obertura de la Mercè 2017 que llegirà la filòsofa Marina Garcés

Divendres 22 de setembre, a les 18:30 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa Ada Colau assisteix a la lectura del pregó de la Mercè 2017, a càrrec de filòsofa Marina Garcés, que obrirà la Festa Major de la ciutat que aquest any finalitzarà el dilluns 25 de setembre amb el Piromusical.

Pregó d’obertura de la Mercè 2017

L’alcaldessa participa als diferents actes institucionals, ciutadans i culturals de la Mercè 2017

Aquest cap de setmana i dilluns, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en els diferents actes institucionals i ciutadans que se celebren a tota la ciutat, en ocasió de la celebració de les festes de la Mercè 2017.

Barcelona instal·la dos estands antimasclistes durant les festes de la Mercè i insisteix en el lema que ‘No és no’

Enguany s’amplien en dos els estands que estaran operatius en zones d’oci nocturn, un ubicat a l’avinguda Maria Cristina i l’altre al Parc del Fòrum.

L’Ajuntament de Barcelona habilita un espai de jocs per a infants durant els actes institucionals que tinguin lloc a l’edifici Palau

L’espai, destinat a infants de 0 a 12 anys, permetrà la conciliació horària i familiar durant els actes institucionals. El servei, que s’ubicarà a la planta baixa de l’edifici Palau, començarà a funcionar avui durant el pregó de la Mercè

Associa’t a la Festa

Del 23 al 25 de setembre tindrà lloc, dins del marc de les Festes de la Mercè, l’Associa’t a la Festa, dedicat a promoure els valors de les associacions com a espais comunitaris per la ciutadania.

Unes 200 persones es reuneixen a Barcelona durant la 12a Conferència Internacional de Sensellarisme

L’Observatori Europeu de Sensellarisme i FEANTSA analitzen amb motiu de la trobada l’augment d’aquest fenomen a totes les grans ciutats del continent. La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, reivindica la necessitat que canviïn les polítiques europees per poder preservar els drets humans

Barcelona acull el World Routes, el congrés d’aeronàutica més important del món

L’esdeveniment atraurà 3.000 delegats internacionals, 350 companyies aèries i 700 aeroports de tot el món

Dos informes d’arquitectes conclouen que no es podia preveure l’esfondrament dels nínxols del Cementiri de Montjuïc

Més d’un centenar de nínxols del Cementiri de Montjuïc van quedar afectats a causa d’un esfondrament el passat 15 de setembre. 63 ja han estat identificats i traslladats a noves sepultures

Janet Sanz participa a les Jornades sobre contaminació atmosfèrica: “Abandonar l’exposició urbana als contaminants de l’aire”

Dimarts 26 de setembre, a les 09:00 hores, (El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, 12), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz,  participa a la inauguració de les Jornades sobre qualitat de l’aire: “Abandonar l’exposició urbana als contaminants de l’aire”.

Frederic Ximeno assisteix a la Festa dels Animals de les Festes de la Mercè

Dissabte 23 de setembre, a les 12:00 hores, (Plaça de Catalunya), el Comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, obrirà l’espai “Millor Adopta”,  la  Festa dels Animals en el marc de les Festes de la Mercè.

L’Ajuntament de Barcelona organitza l’acte ‘Estat de Dret o Estat d’Excepció? Juristes per la democràcia i els drets i llibertats’

Dissabte 23 de setembre, a les 17:00 hores, a l’Auditori (C/Lepant, 150), se celebrarà la jornada, que clourà el tinent d’alcaldia Jaume Asens, i comptarà amb la presència del tinent d’alcalde Gerardo Pisarello.

David Escudé assisteix a la Festa del Fitnes

Diumenge 24 de setembre, a les 10:00 hores (Avinguda Maria Cristina), David Escudé assistirà a la Festa del Fitnes, la gran trobada dels amants d’aquesta activitat física. Un escalfament previ donarà el tret de sortida a aquest esdeveniment gratuït i multitudinari.

Carmen Andrés assisteix a la recepció de entitats de cultura popular i tradicional amb motiu de les Festes de la Mercè

Diumenge 24 de setembre, a les 12:00 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), la regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Carmen Andrés, presideix la recepció a les entitats de cultura popular i tradicional que organitza l’Ajuntament amb motiu de la celebració de les Festes de la Mercè d’enguany.

Agustí Colom assisteix a l’acte de benvinguda del Congrés World Routes

Diumenge 24 de setembre, a les 18:00 hores (Fira Gran Via, Pavelló 6, Av Joan Carles I, 64, L’Hospitalet de Llobregat) , el regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, assisteix a l’acte de benvinguda del World Routes, presidit pel director d’UBM, l’organitzadora del congrés, Steven Small.

Collboni assisteix al sopar de cloenda del Congrés World Routes

Dilluns 25 de setembre, a les 18:45 hores (Palau Sant Jordi), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, assisteix al sopar de cloenda del congrés aeronàutic World Routes.

David Escudé participa a la presentació del 106è CSIO Barcelona

Dimarts 26 de setembre, a les 12:00 hores (Real Club de Polo de Barcelona, Av. Dr Marañon, 19-30), el comissionat d’Esports, David Escudé, participa a la presentació del CSIO Barcelona 2017, el concurs de salts internacional d’hípica que arriba a la 106a edició.

Sessió extraordinària de la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Dimarts 26 de setembre, a les 16:30 hores (Sala Lluís companys, Ajuntament de Barcelona), se celebrarà la sessió extraordinària de la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

Dispositiu de seguretat, la neteja i mobilitat durant la Festa Major de la Mercè

L’Ajuntament de Barcelona recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se per la ciutat, i preferentment el metro

Mercè 2017

La Mercè referma de nou la seva voluntat d’arribar al màxim de districtes de la ciutat, per tal d’acostar-la als barris més allunyats del centre i als veïns i les veïnes que hi viuen.

Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla

Recull de continguts relacionats amb l’atemptat a la Rambla el 17 d’agost de 2017. / Recopilación de contenidos relacionados con el atentado en la Rambla el 17 de agosto de 2017. / Collection of contents related to the attack on the Rambla on August 17, 2017.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.