Trias: ?Sospiràvem per l´alta velocitat abans del 92 i ara finalment la connexió amb Europa serà una realitat? : Servei de Premsa

Trias: ?Sospiràvem per l´alta velocitat abans del 92 i ara finalment la connexió amb Europa serà una realitat?

26/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s´ha mostrat avui ?satisfet i il·lusionat? per la finalització dels treballs de perforació del túnel del TGV entre Sants i La Sagrera després de 16 mesos d´obres i sense que s´hagin registrat incidents.

?Avui és un gran dia per Barcelona. Aquesta és una obra esperada des de fa molts anys. Sospiràvem per l´alta velocitat abans del 92 i ara finalment la connexió amb Europa serà una realitat?, ha assegurat Trias. ?Durant molts any hi ha hagut una gran polèmica per on travessava el túnel. Jo tenia una idea diferent però avui és un dia per oblidar el passat i mirar el futur. En 16 mesos hem travessat la ciutat de Barcelona i això ho hem fet gràcies a l´esforç de molta gent. Quan som capaços de posar-nos d´acord, les coses van bé i donen resultats?, ha sentenciat l´alcalde.

L´alcalde ha recordat ?que la ciutat haurà de fer molts túnels en el futur i hem de ser capaços d´explicar al món que un dia vam tenir un accident desgraciat però que hem recuperat la confiança gracies a la capacitat dels tècnics, de les empreses, que han estat capaces de fer una obra ben feta?.

Acompanyat del Ministre de Foment José Blanco i d´altres autoritats, Trias ha assegurat que ?igual o més important que l´arribada de l´alta velocitat a França el 2012 per a passatgers , també ho és garantir la sortida de mercaderies del Port?.





Paraules clau