Miquel Esteve i Brignadelli, serà nomenat nou Comissionat d´Immigració de l´Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

Miquel Esteve i Brignadelli, serà nomenat nou Comissionat d´Immigració de l´Ajuntament de Barcelona

27/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde Barcelona nomenarà a Miquel Esteve Brignadelli nou Comissionat d´Immigració de l´Ajuntament de Barcelona.

Esteve substituirà a Daniel de Torres, que ha ocupat el càrrec de manera provisional i de comú acord amb el grup municipal del PSC per tal de facilitar un correcte traspàs de les seves responsabilitats al nou govern municipal, i a qui l´alcalde ha volgut felicitar i agrair la seva tasca. Per Xavier Trias ?Dani de Torres ha demostrat la seva gran professionalitat i el seu gran compromís amb aquesta ciutat, i li desitjo molta sort en les seves pròximes responsabilitats?

Miquel Esteve Brignadelli va néixer a Barcelona fa 55 anys. Llicenciat en Filosofia i Lletres, Diplomat en Prosfessorat d´Educació General Bàsica i format en Ciències Químiques, actualment exerceix com a docent i tutor a l´Institut Miquel Tarradell del Raval. Ha ocupat diferents càrrecs directius en centres educatius de Badia del Vallès i Ripollet i és professor titular de l´Aula Oberta a l´Institut Lluís Companys de Ripollet amb atenció específica a alumnat provinent de les primeres onades migratòries, això com a alumnat d´ètnia gitana de procedència romanesa i portuguesa.

En l´àmbit polític, és militant de CDC, treballa en la direcció i dinamització del Secretari d´Immigració de CDC des de 2008 i va participar en l´organització i direcció de la campanya humanitària ?Catalunya contra la Fam a l´Àfrica? l´any 2003.

Per l´alcalde Trias ?Miquel Esteve és la millor opció com a Comissionat d´Immigració, no només per la seva gran trajectòria professional i política, sinó també per la seva experiència humana. De ben segur que realitzarà una gran feina a l´Ajuntament de Barcelona.?





Paraules clau