La Guàrdia Urbana intervé jaquetes falses de motorista en un comerç de Ciutat Vella : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé jaquetes falses de motorista en un comerç de Ciutat Vella

14/09/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van intervenir, aquest cap de setmana, 34 jaquetes de motorista falses que estaven a la venda en una pelleteria del carrer Ample, al Districte de Ciutat Vella.

Els fets van succeir durant una patrulla rutinària, quan els gents en qüestió van detectar que a l´aparador del comerç, situat en aquest carrer, hi havia penjades jaquetes de motorista falsificades, de les marques Yamaha, Suzuki, Ducati, Honda o Harley Davinson.

Aquestes jaquetes no duien etiqueta que definís el producte original i el seu preu estava molt per sota del preu de mercat.

Val a dir que aquestes jaquetes es venen als centres oficials o als establiments distribuïdors autoritzats, fet que no complia l´esmentat comerç.

Els presumptes autors dels fets van manifestar que la seva botiga funcionava com una franquícia d´una gran cadena del seu país d´origen, el Pakistan.

A banda d´intervenir el material, els agents van iniciar diligències atès que es tractava d´una infracció prevista en el Codi Penal, en el capítol que fa referència a la Propietat Industrial. D´aquesta actuació van quedat imputats Muhammad Z.B. i Sana Z.B com a presumptes autors del frau.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic al següent enllaç:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/fotojaquetes.jpg





Paraules clau