Els veïns desallotjats per l´esvoranc de la Plaça d´Isop tornen a casa : Servei de Premsa

Els veïns desallotjats per l´esvoranc de la Plaça d´Isop tornen a casa

07/11/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els 14 veïns desallotjats preventivament divendres passat de l´edifici de la Plaça d´Isop, número 4, al barri de la Teixonera, han pogut tornar definitivament aquesta tarda al seus domicilis.

La regidora del Districte d´Horta-Guinardó, Francina Vila, que ha acompanyat els veïns en el moment de tornar a casa, ha assegurat que els Bombers han donat garanties plenes de seguretat i que l´edifici, que es va desallotjar preventivament, no ha registrat cap mena de dany. La regidora ha explicat que els veïns tindran avui mateix activats la totalitat dels serveis de subministrament. L´Ajuntament habilitarà al Centre Cívic Teixonera (Arenys, 75) un punt d´informació sobre les actuacions d´arranjament que ja han començat a la zona afectada per l´esvoranc.

Els veïns han estat atesos durant tot el cap de setmana pels serveis d´Emergències Socials de l´Ajuntament de Barcelona, que els han ofert allotjament alternatiu, i han pogut accedir als seus habitatges a recollir efectes personals acompanyats pels bombers i personal tècnic.

Aquesta tarda s´ha restablert la circulació de vehicles als carrers Samaniego, Cortada i Segur. Es manté tallat el trànsit el carrer Plutó a la zona propera a la plaça d´Isop.





Paraules clau