Cau un arbre sense causar ferits al carrer Secretari Coloma : Servei de Premsa

Cau un arbre sense causar ferits al carrer Secretari Coloma

16/11/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

A les 9 del matí, la Guàrdia Urbana ha rebut un avís per la caiguda d´un arbre al carrer Secretari Coloma, 88, al Districte de Gràcia. No hi ha hagut ferits, ni desperfectes materials. Al lloc dels fets s´han desplaçat efectius de la Guàrdia Urbana, dels Bombers de Barcelona i tècnics de Medi Ambient, per retirar l´arbre del carrer amb seguretat.

Els Bombers han tallat els troços de l´arbre per treure´l de la calçada. Es tracta d´un pi d´uns 20 metres d´alçada, que estava plantat en un parterre de propietat privada i que presumiblement ha cedit pel seu pes i per l´estovament de la terra al voltant de l´arrel per l´acumulació d´aigua de la pluja caiguda els darrers dies a la ciutat. La brigada de Medi Ambient ha ofert a la Comunitat de Veïns, propietaria de l´arbre, fer-se càrrec de la retirada de les restes de la via pública.

La Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit del carrer Secretari Coloma pel carrer Providència. La circulació s´ha restablert provisionalment però les afectacions es poden mantenir fins que no acabin els treballs per retirar les restes de l´arbre.





Paraules clau