Barcelona obre el procés participatiu ciutadà per als pressupostos i ordenances fiscals de la ciutat per a l´any vinent : Servei de Premsa

Barcelona obre el procés participatiu ciutadà per als pressupostos i ordenances fiscals de la ciutat per a l´any vinent

21/11/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Barcelona obre el procés participatiu ciutadà per als pressupostos i ordenances fiscals de la ciutat per a l´any vinent. El govern municipal fa una crida a la participació en el procés i a l´assistència a l´Audiència Pública, on ciutadans i Govern podran debatre i opinar sobre els futurs pressupostos de la ciutat. Com ha explicat el comissionat de Participació, Carles Agustí, l´obertura del procés participatiu ciutadà, que es va iniciar el passat divendres, sobre pressupostos i ordenances fiscals es fa amb ?la voluntat d´obertura, transparència i proximitat que s´ha marcat el nou Govern municipal?.

Els ciutadans i les associacions de Barcelona, poden participar en l´elaboració dels pressupostos i ordenances fiscals de la ciutat, fent arribar les seves idees, impressions, suggeriments o dubtes, que seran tinguts en compte i convenientment respostos. Les aportacions ciutadanes poden fer-se arribar ja a través del correu electrònic pressupost@bcn.cat o participant presencialment en els Consells Plenaris o Consells Ciutadans dels Districtes, on es tractarà la qüestió. Els ciutadans poden trobar l´oportuna informació a la pàgina www.bcn.cat/participacio

El procés participatiu culminarà el proper divendres 2 de desembre a les 19:00 hores a la mateixa seu de l´Ajuntament, amb la celebració de l´Audiència Pública de Pressupostos i Ordenances Fiscals. A l´Audiència, que estarà presidida per la tinenta d´Alcalde d´Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, els ciutadans poden expressar lliurement les seves opinions davant dels responsables d´elaborar els pressupostos.

Totes les propostes, preguntes, suggeriments i intervencions dels ciutadans seran convenientment respostes amb el posicionament del Govern, sigui per correu electrònic, presencialment a les reunions dels districtes o a l´Audiència Pública.

El comissionat de Participació Ciutadana ha volgut fer una ?crida a la participació de la ciutadania en aquest procés d´elaboració conjunta dels pressupostos, i especialment a l´assistència a l´Audiència Pública del proper 2 de desembre, on ciutadans i Govern podran debatre i opinar sobre els futurs pressupostos de la ciutat?.





Paraules clau