L´Ajuntament obre un expedient informatiu per determinar responsabilitats en l´avaria del Poblenou : Servei de Premsa

L´Ajuntament obre un expedient informatiu per determinar responsabilitats en l´avaria del Poblenou

12/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d´alcalde, Antoni Vives, ha anunciat avui l´obertura d´un expedient informatiu davant l´afectació important en el subministrament de gas que es manté a hores d´ara per a 4.100 famílies del Poblenou.

La incidència ha comportat la mobilització de 300 operaris de la companyia del gas que treballaran tota la nit sobre els prop de 17 km de canonades d´aigua anegades. L´Ajuntament ha mobilitzat efectius del servei d´Emergències Socials i la Guàrdia Urbana.

A hores d´ara, la companyia no ha fet cap previsió de temps de quan es restablirà la normalitat.

Des de l´Ajuntament s´ha demanat a la companyia que es faci càrrec de les despeses que es puguin derivar de la incidència, com la compra de calefactors o de manutenció bàsica, i també d´aquelles despeses de lucre cessant dels negocis que quedin afectats. Gas Natural ha habilitat pels afectats el telèfon 902330003

A més, els serveis socials actuaran per atendre altres necessitats bàsiques que es puguin produir entre els afectats.

També des de l´Ajuntament s´ha treballat perquè les 6 escoles dins de l´àmbit afectat poguessin obrir amb normalitat, i demà només l´escola bressol Donald i l´escola Nostra Senyora de l´Ascensió tindran afectació al gas, tot i que podran obrir.

Durant la nit, avui es mantindran els treballs en marxa, malgrat que es puguin produir molèsties, per intentar donar resposta el més ràpid possible.

Fins a les 20:00 hores d´avui, 48 persones s´han adreçat al centre cívic de Can Felipa, on es dóna informació del dispositiu d´atencio social. També s´ha reforçat el telèfon d´atenció ciutadana municipal, el 010.





Paraules clau