L´Ajuntament de Barcelona condemna els incidents durant la jornada de mobilització dels estudiants universitaris : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona condemna els incidents durant la jornada de mobilització dels estudiants universitaris

29/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona expressa la seva condemna pels incidents protagonitzats a la capital catalana durant les manifestacions del col·lectiu d´estudiants.

El primer tinent d´alcalde i portaveu del Govern municipal, Joaquim Forn lamenta “les actituds violentes que s´han produït al finalitzar les protestes per part d´un reduït grup d´individus?. Forn ha expressat la seva denúncia ?davant d´unes actituds que res tenen a veure amb les formes legítimes de manifestació i expressió per part de la ciutadania?.

En aquests moments l´Ajuntament de Barcelona està realitzant una valoració dels desperfectes provocats al mobiliari urbà de la ciutat.

Segons els primers recomptes provisionals fets pel govern municipal els incidents d´avui han deixat un balanç en el patrimoni municipal de set contenidors cremats, quatre contenidors trencats, una paperera cremada, i desperfectes en màquines expenedores de la zona verda i la zona blava. També hi ha hagut pintades a diferents zones de la ciutat.

El consistori es personarà en les causes que s´iniciïn pels danys causats en el mobiliari urbà de la ciutat.





Paraules clau