Jaume Ciurana mostra la seva satisfacció per la sentència del Tribunal Suprem en relació al llegat de Muñoz Ramonet : Servei de Premsa

Jaume Ciurana mostra la seva satisfacció per la sentència del Tribunal Suprem en relació al llegat de Muñoz Ramonet

21/03/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d´alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l´Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, ha mostrat avui la seva satisfacció per la sentència del Tribunal Suprem per la qual la ciutat disposarà del llegat de l´industrial Julio Muñoz Ramonet. Amb aquesta sentència es referma la sentència de la Secció 17a de l´Audiència Provincial de Barcelona del 30 de gener de 2009.

?Amb aquesta decisió judicial, la ciutat guanyarà un nou espai que, tal i com va decidir Muñoz Ramonet, estarà obert a la ciutadania? ha explicat Ciurana. Aquest nou espai és una finca al carrer Muntaner, 282-288, juntament amb tot el seu mobiliari i obres d´art. Es calcula que part d´aquest llegat estaria format per un conjunt d´entre 400 i 500 obres d´art aproximadament, entre aquestes obres hi ha algunes de gran valor com les que s´atribueixen a El Greco i Goya.

Ciurana ha expressat el seu desig per tal que ?aquest espai es pugui dedicar a usos culturals? i ha anunciat que l´Ajuntament demanarà l´execució immediata de la sentència per tal de poder aconseguir la possessió de l´immoble i saber quin és el seu estat i les peces que es troben al seu interior.





Paraules clau