L’alcalde assisteix a la conferència amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que pronunciarà Carles Boix : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la conferència amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que pronunciarà Carles Boix

10/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde Xavier Trias assisteix a la conferència que, amb motiu de l’Onze de setembre, pronunciarà el catedràtic de ciència política i afers públics de la Universitat de Princeton, Carles Boix, i que porta per títol “Dues cares de la mateixa moneda: el sistema internacional i la sobirania política de Catalunya, 1714-2014”. L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. A l’acte també hi assistirà, entre d’altres, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana.

Carles Boix és el catedràtic Robert Garrett de ciència política i afers públics a la Universitat de Princeton. És llicenciat en dret i en història i geografia per la Universitat de Barcelona i doctor per la universitat de Harvard. Abans d’ensenyar a Princeton, va ser professor de la Universitat de Chicago. És membre de l’American Academy of Arts and Sciences des de l’any 2010. Actualment és membre del Consell Assessor per la Transició Nacional i col·labora habitualment amb el diari Ara.

 





Paraules clau

11 de setembre/ diada/